- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.161
hm bende en büyüğü 19du... güzel haber alalım hepimiz ... topikte transfer olan herkes pozitifi gördü darısı kalanlarımıza23 mm e gelmiş canım.21,5 tu dün. diğerleri 19 ,17 civarı
inşallah kaliteli sağlıklı yumurtalardır hepimizin ki.
İnşallah canım tek dileğim hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun ve bu stresten kurtulalımbnmde yarın transferım var cnm birlikte gun sayacagız ıns pozitifleri görürüz
inş cnm listeler hamişler dolsun taşsın herkes kavussun hasretını cektıgı yavrusunaHadi İnşallah canım bu sene hamişler senesi olur İnşallah
Sağol canım ama iki kutu yazmış ve içinde 8 tane var küçük hap ama fitil gibi kullan dedi bakalım hayırlısı bakalımhayırlı olsun canım transferin... dostinex i transferden sonra belki kullandırmayacaklardır
Evet ya acayip stres yaptım kendime hem yumurtalıkların çok iyi diyo hem ikinci günü transfer yapıyo artık Rabbime kalmış inşallah yüzümüze bakar ve bu stresli günleri arkada bırakırız sağlıklı evlatlarımızı hep beraber kucağımıza alırızDoktorun verdiyse bi zararı olcagini sanmıyorum cnm ne zamna kadr kullancan sorunlu?Rabbim yardımcın olsn cnm sıkma canını Rabbim ol dedikten snra hiç bişey engel olmaz öyle düşün bende ilk tedavim de çok takıyodum herşeyi bu sfer düşünmemeye çalisyrm cnku çok yipraniyoruz
Aynen canım Az önce aradım sekretere dedim beni lütfen arasın yarından önce konuşmam lazım şimdi telefon bekliyorumarayip doktoruna sor bnce cnm keseyimmi ilacı devamı diye kullan derse zararlımi öğren için rahatlasin
Amin cnm inşallah bnde anlamadm neden ikinci gün yapiyolar ama Rabbim yazdıysa ikinci günde olur öyle düşün bu topikte hamile kalan çok var inş bizde kalırız hayrlsiylaEvet ya acayip stres yaptım kendime hem yumurtalıkların çok iyi diyo hem ikinci günü transfer yapıyo artık Rabbime kalmış inşallah yüzümüze bakar ve bu stresli günleri arkada bırakırız sağlıklı evlatlarımızı hep beraber kucağımıza alırız
vardır bildiği bir şey diyelim yarın ayrıntılı sorarsın artıkSağol canım ama iki kutu yazmış ve içinde 8 tane var küçük hap ama fitil gibi kullan dedi bakalım hayırlısı bakalım
Yok izinliyim canım bende. Bende evdeyim de hiç uzanmıyorum yani doğru dürüst.Yatıyorum canm ama sürekli evin içinde hareket halindeyim iş yapmıyorum eğilip doğrulmuyorum sen nie yatmıyorsun ki çalışıyor musun canm?
Evt cnm bana uygulanmıştı bağışıklık yüksek olunca uyguluyorlar haftada bir serum ama negatif olmuştu benim, bazı yerler daha farklı aralıklarla veriyor okuduğuma görekizlar lipid tedavisi hakkinda bilgisi olan varmi bana doktor bu transferde onu uygulayacakmis serum tedaviside deniliyor bagisıklik sistemi icinmis
15 dk kadar...uyudun uyadın yarım saat de, ama hic agrı olmuyor.Benim ki cok rahat gecti,hemen uyandim odada biraz dinlendim ve ciktim hastaneden...Hiç stres yapma,mübarek gece bol bol dua et canımKızlar yumurta toplama işlemi ne kadar sürüyor. Uyaninca hemen kendinize geliyor musunuz.agri oldu mu. Yarın 9da işlem korktum biraz
Herkesin bünyesi farklı ona bakma cnm en az iki kat olmalı, daha az olup normal olan bile varMerhabalar. Bugün transfer sonrası 7. günüm kan tahlili yaptırdım sabah umutlanayım mı bilemedim.
5. gün 24.20
7. Gün 72.40
2 katından fazla olmuş bi sıkıntı belirtisi olabilir mi? Doktor cumartesi 9. gün istedi normalde tahlili ben dayanamadım yine erkenden başladım. 5. gün dondurulmuş transfer edildi.
Bende çok okurdum zararlımı diye ama bu süreçte kullandığımız birçok ilaçta öyle yazıyor cnm alıştım bende artıkArkadaşlar az önce doktorum aradı ve 17 yumurtalıktan 10 döllenmiş ve hepsinin çok iyi göründüğünü söyledi ve yarın transfer için gitmemi söyledi ama ben bu Dostinex diye bi fitil kullanıyorum dünden belli bunun zararı varmış hamileliğe internetten araştırdım. Ay bu ilacı transferden sonra kullanan yokmu aranızda bu arada progestan fitilide kullanıyorum günde 2 defa 200ml
Amin canim yaa insallah. Transfer gunum daha belli değil. Dun adet gunumdu. Heyecandan heralde bugun gelcek gibi oldu oglen hafifte agri oldu. Bende hemsireyi aradim 2 yada 3. Gun icin randevu alin dediniz diye. C.tesi gunune aldim. Rahimi kalinlastirmak icin ilac vericek sanirim sadece. Dondurulmus embriyo transferi olcak benimki. Ne verecegi hakkinda da bi bilgim yok estrofem gibi bisey vercek heralde. Adetimde acik pembeyle kahverengi leke geldi az bisey. Aksam oldu baska bisey gelmedi. Kendimi heveslendirmek istemiyorum hemen. C tesiye kadar gelmezse sabah hastaneye gittigimde soylicem. Aaayyy allahiiiiiimmmm yaaİnşallah güzel haberler veririm canım senin yaşın 24 be 3. Denemen oldugu yaziyordu insallah seninde dualarin kabul olur.. transfer tarihin belli oldu mu ?
Kızlar yumurta toplama işlemi ne kadar sürüyor. Uyaninca hemen kendinize geliyor musunuz.agri oldu mu. Yarın 9da işlem korktum biraz
Yok izinliyim canım bende. Bende evdeyim de hiç uzanmıyorum yani doğru dürüst.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?