2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

23 mm e gelmiş canım.21,5 tu dün. diğerleri 19 ,17 civarı
inşallah kaliteli sağlıklı yumurtalardır hepimizin ki.
hm bende en büyüğü 19du... güzel haber alalım hepimiz ... topikte transfer olan herkes pozitifi gördü darısı kalanlarımıza

Evet ya acayip stres yaptım kendime hem yumurtalıkların çok iyi diyo hem ikinci günü transfer yapıyo artık Rabbime kalmış inşallah yüzümüze bakar ve bu stresli günleri arkada bırakırız sağlıklı evlatlarımızı hep beraber kucağımıza alırız

Amin cnm inşallah bnde anlamadm neden ikinci gün yapiyolar ama Rabbim yazdıysa ikinci günde olur öyle düşün bu topikte hamile kalan çok var inş bizde kalırız hayrlsiyla

Kızlar yumurta toplama işlemi ne kadar sürüyor. Uyaninca hemen kendinize geliyor musunuz.agri oldu mu. Yarın 9da işlem korktum biraz

kizlar lipid tedavisi hakkinda bilgisi olan varmi bana doktor bu transferde onu uygulayacakmis serum tedaviside deniliyor bagisıklik sistemi icinmis
Evt cnm bana uygulanmıştı bağışıklık yüksek olunca uyguluyorlar haftada bir serum ama negatif olmuştu benim, bazı yerler daha farklı aralıklarla veriyor okuduğuma göre

Kızlar yumurta toplama işlemi ne kadar sürüyor. Uyaninca hemen kendinize geliyor musunuz.agri oldu mu. Yarın 9da işlem korktum biraz
15 dk kadar...uyudun uyadın yarım saat de, ama hic agrı olmuyor.Benim ki cok rahat gecti,hemen uyandim odada biraz dinlendim ve ciktim hastaneden...Hiç stres yapma,mübarek gece bol bol dua et canım

Herkesin bünyesi farklı ona bakma cnm en az iki kat olmalı, daha az olup normal olan bile var

Bende çok okurdum zararlımı diye ama bu süreçte kullandığımız birçok ilaçta öyle yazıyor cnm alıştım bende artık

İnşallah güzel haberler veririm canım senin yaşın 24 be 3. Denemen oldugu yaziyordu insallah seninde dualarin kabul olur.. transfer tarihin belli oldu mu ?
Amin canim yaa insallah. Transfer gunum daha belli değil. Dun adet gunumdu. Heyecandan heralde bugun gelcek gibi oldu oglen hafifte agri oldu. Bende hemsireyi aradim 2 yada 3. Gun icin randevu alin dediniz diye. C.tesi gunune aldim. Rahimi kalinlastirmak icin ilac vericek sanirim sadece. Dondurulmus embriyo transferi olcak benimki. Ne verecegi hakkinda da bi bilgim yok estrofem gibi bisey vercek heralde. Adetimde acik pembeyle kahverengi leke geldi az bisey. Aksam oldu baska bisey gelmedi. Kendimi heveslendirmek istemiyorum hemen. C tesiye kadar gelmezse sabah hastaneye gittigimde soylicem. Aaayyy allahiiiiiimmmm yaa

Uyuyup uyanman yarım saat sürüyor canm benim biraz ağrım olmuştu ama ben çok üşümüştüm resmen sıtma tuttu kendimi kastım o yüzden oldu heralde üşümem geçince ağrı da geçti ama korkma

canım hazırlan gir çık yarım saat en fazla kasiklarda bi doluluk hissediyorsun hafif bir ağrı seni asla etkilemiyor bile sağlıklı yumurtaların olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…