- 18 Kasım 2016
- 286
- 309
- 23
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Faydası çok öncesinden içmek lazım ben çok seviyorum sürekli tuketirimAksamları bır bardak taze sıkılmıs havuc suyu dıyor canım saracoglu
Ama bılemedım oncemı baslasak transfer oluncamı o transfer olundugundan bahsedıyor
Bır ıkı gun once baslasak transferden olur herhalde
İnşallah pozitif haberlerle donersin işine stress olmamak gerek en güzeli yapiyorsun gez dolaş ailenle burda güzel zaman geçir ve guzel haberler ver
D vitaminize de baktirin yumurta kalitesi için çok önemli bunu es geçmeyin kızlar lutfennnn
Bende 2015 sonuna doğru safradan ameliyat oldum ve bu 1 senede 10 kilo aldım. Şuanda 67 kiloyum. Boyuma göre çok fazla. Bide hamile kalırsam bu kiloyla ne yaparım bilmiyorum :)
Ben transferden sonra ilk 3 gün biraz dikkat etmiştim. Bol su içtim, ananas ve kabak çekirdeği yemiştim :) Sonra çok önemsemedim hatta uzun bir mesafe yürüyüp teyzeme gitmiştim ve teyzemde kanamam oldu, sanırım teki gitmişti. Çünkü doktor ikiz olabilir demişti değere göre. O nedenle çokta abartmadan rahat olacağım bu sefer :)
doktor estrofemi bana hamile kaldıktan sonrada devam et dedi 3. aya kadar. Ama ben bırakmıştım hangi akılla yaptıysam :) içeriğini okumuştum, zararlı diye kesmiştim. Çok şükür hamileliğim çok rahat geçmişti. Tamamen Allah'a emanetti. Birde doktora yapıyordum 3 saat mesafede başka ilde, ilk 3 ay otobüslerde gidip gelmiştim. Bakalım bu sefer nasıl olacak, bir şeyi çok bilmemek daha iyiymiş benceİnşallah canımm öyle yapıcam transfere kadar gezicem biraz transferden sonra da yakın yerlere giderim cafe falan otururum. Bu sefer iyi olur inşallah hepimizi için.
Hiç baktırmadım doktorda herhangi bir vitamin vermedi folik asitte almıyorum. Doğum kontrol hapı başlatmıştı işte 4 tane kaldı salı bitecek cumartesi de tedavim başlayacak. Cuma akşama doğru yola çıkıcaz Eskişehir'den İstanbul'a. Kalite önemli evet bir şey yaptığım yok.
Ben rahimde kalınlaşma sorunu olduğu için günde bir bardak nar suyu içtim hep tedavi süresince, dr da estrofemi erken başlattı ve fitil gibi kullandırdı bana onunda etkisi olmuştur herhalde Eskişehir'de 7 mm ile transfer yapılmıştı burada yumurta toplamadan 2 gün önce son kontrolde 10 mm idi. Ananasta almştım ama embriyolog yumurtalar olgun çıkmadı deyince yemedim. Bu seferde aklımda yicem kabak çekirdeği de aynı şekilde.
İlk ayda transfer olacak mı cnm, genelde ikinci ay transferi yapıyorlar?Ben çalışmayacağım kızlar zaten tedavim İstanbul'da olacak ailemin yanında kalıcam eğer dönüp başlarsam işim stresli masa başındayım ama yanımdaki adam tembel söylemeden iş yapmıyor üniversitede çalışıyorum kütüphanede öğrencilerle ilgilenmiyor falan bende tüp yaptırdım yapamam edemem diyemem kütüphanede çalışıyorum kitap alıp verme oluyor bir şey isteniyor falan zaten çalışmadığı için deli oluyorum 2 hafta rapor alıcam 2 hafta da yıllık iznimi heba edicem sonuç alana kadar kalıcam amirim sağolsun 1 ay rapor al izni kullanma dedi ama merkez rapor vermiyor özel diye, burda da parmak okutmam lazım ilk bir hafta için parmak okutcam buraya vercem raporu sonraki bir hafta kontrol diye gösterilip ben ordayken fakslanacak. Aynı doktor ancak 2 hafta verebilir başka dr için yine gelip parmak okutmam lazım ama gelemem o yüzden mecbur iznimi kullanıcam bende yatmam hep ama kafam rahat olsun maksat burada stres olmaktansa.
Ben arı sütü, bal, polen, propolis karışımı almayı düşünüyorum, çörek otu bal karışımıda olabilir ama bu kezde ters etki yaparmı acabaKızlar tedaviler başlasaydı topik hareketlenirdi biraz. Sanki bende şuan hiç tedavi olmamış gibi hissediyorum :) O zaman o iğneleri nasıl yaptım acaba? Şuan da çok korkuyorum :))
Tedavi öncesi yaptığınız bir şeyler var mı? Ne bileyim beslenme vs. Ben kızımda hiç bir şey yapmadım. Hatta transfer gününe kadar sigara içmiştim. Ailemin yanında olduğumdan sanki tatile gitmiş gibi hissediyordum. İnşAllah bu seferde öyle olur. Yine takmamaya çalışıyorum ama bu sefer sanki korku var içimde :)
doktor estrofemi bana hamile kaldıktan sonrada devam et dedi 3. aya kadar. Ama ben bırakmıştım hangi akılla yaptıysam :) içeriğini okumuştum, zararlı diye kesmiştim. Çok şükür hamileliğim çok rahat geçmişti. Tamamen Allah'a emanetti. Birde doktora yapıyordum 3 saat mesafede başka ilde, ilk 3 ay otobüslerde gidip gelmiştim. Bakalım bu sefer nasıl olacak, bir şeyi çok bilmemek daha iyiymiş bence
Bana hic estrofem denilen ilac verilmedi,ilk üç ay progesteron fitil v e kan inceltici vermişti, bence bebege hepsi za ra rli, jinekologlar gebelik devametsin diye herseyi verebiliyorlar, maalesef bebegi düşünmüyorlar..doktor estrofemi bana hamile kaldıktan sonrada devam et dedi 3. aya kadar. Ama ben bırakmıştım hangi akılla yaptıysam :) içeriğini okumuştum, zararlı diye kesmiştim. Çok şükür hamileliğim çok rahat geçmişti. Tamamen Allah'a emanetti. Birde doktora yapıyordum 3 saat mesafede başka ilde, ilk 3 ay otobüslerde gidip gelmiştim. Bakalım bu sefer nasıl olacak, bir şeyi çok bilmemek daha iyiymiş bence
Insalllaaahh rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasinCanım benim yaşında küçük inşllh ilk denemende bebişine kavuşursun.
Faydası çok öncesinden içmek lazım ben çok seviyorum sürekli tuketirim
Ben hiç içmedim, önceden eşime yapmıştık havuç kürü, olmadı başlarız ben de netten bi bakayım.
Basla arkadaşım çok sağlıklı zararı yok faydası çok :)O zaman hemen baslayayım barı
Ben hayırlısıyla adet oldum arkadaslar, listeye adet tarihimi 23 aralık olarak ekleyebiliriz:)
Hadi arkadaşlar hayirli olsun inşallahBenim de adetmin 1 günü yarın tedavinin ilk başlangıcı olcak benide listeye eklermisiniz 23 Aralık adet tarihi çakmak erdem hastanesinde ilk tüp bebek denemem olmak polikistik over hastasıyım eşimde sperm şekil bozukluğu ve hareketli sperm sayısı düşük
Evet kan aldirip degerimi ogrenecegim insAllahD vitaminize de baktirin yumurta kalitesi için çok önemli bunu es geçmeyin kızlar lutfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?