2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Aksamları bır bardak taze sıkılmıs havuc suyu dıyor canım saracoglu
Ama bılemedım oncemı baslasak transfer oluncamı o transfer olundugundan bahsedıyor
Bır ıkı gun once baslasak transferden olur herhalde
Faydası çok öncesinden içmek lazım ben çok seviyorum sürekli tuketirim

İnşallah pozitif haberlerle donersin işine stress olmamak gerek en güzeli yapiyorsun gez dolaş ailenle burda güzel zaman geçir ve guzel haberler ver

İnşallah canımm öyle yapıcam transfere kadar gezicem biraz transferden sonra da yakın yerlere giderim cafe falan otururum. Bu sefer iyi olur inşallah hepimizi için.

D vitaminize de baktirin yumurta kalitesi için çok önemli bunu es geçmeyin kızlar lutfennnn

Hiç baktırmadım doktorda herhangi bir vitamin vermedi folik asitte almıyorum. Doğum kontrol hapı başlatmıştı işte 4 tane kaldı salı bitecek cumartesi de tedavim başlayacak. Cuma akşama doğru yola çıkıcaz Eskişehir'den İstanbul'a. Kalite önemli evet bir şey yaptığım yok.

Ben rahimde kalınlaşma sorunu olduğu için günde bir bardak nar suyu içtim hep tedavi süresince, dr da estrofemi erken başlattı ve fitil gibi kullandırdı bana onunda etkisi olmuştur herhalde Eskişehir'de 7 mm ile transfer yapılmıştı burada yumurta toplamadan 2 gün önce son kontrolde 10 mm idi. Ananasta almştım ama embriyolog yumurtalar olgun çıkmadı deyince yemedim. Bu seferde aklımda yicem kabak çekirdeği de aynı şekilde.

doktor estrofemi bana hamile kaldıktan sonrada devam et dedi 3. aya kadar. Ama ben bırakmıştım hangi akılla yaptıysam :) içeriğini okumuştum, zararlı diye kesmiştim. Çok şükür hamileliğim çok rahat geçmişti. Tamamen Allah'a emanetti. Birde doktora yapıyordum 3 saat mesafede başka ilde, ilk 3 ay otobüslerde gidip gelmiştim. Bakalım bu sefer nasıl olacak, bir şeyi çok bilmemek daha iyiymiş bence

İlk ayda transfer olacak mı cnm, genelde ikinci ay transferi yapıyorlar?

Arkadaslar ben de yumurta kalitesi icin inofolic icmenin iyi oldugunu duyup dr.uma sormustum, pco hastası deilsen inofolic bir ise yaramaz dedi,peki yumurta kalitesi icin ne yapayim deyince de sade ce saglıklı beslen sigara icme okadar dedi, ben avakadonunrahimi implantasyon icin uygun hale getirebildigni okumustum, probiyotik yogurdun da özellikle ev yapımı yogurdun yumurta ici n iyi olabilecegini okudum, protein alımı insanoglu icin en onemlisi bence, et ve yumurta ihmaledilmemeli, günes ısıgı da d vitamini icin bolca alınmalı, bizim kıbrıs o kadar güneslidir günlerdir yagmur var:) cok sükür allahıma..erkek icin cinko alımı, pekmezVe v bal iyi deniyor.​

Ben arı sütü, bal, polen, propolis karışımı almayı düşünüyorum, çörek otu bal karışımıda olabilir ama bu kezde ters etki yaparmı acaba

Bana hic estrofem denilen ilac verilmedi,ilk üç ay progesteron fitil v e kan inceltici vermişti, bence bebege hepsi za ra rli, jinekologlar gebelik devametsin diye herseyi verebiliyorlar, maalesef bebegi düşünmüyorlar..

Benim de adetmin 1 günü yarın tedavinin ilk başlangıcı olcak benide listeye eklermisiniz 23 Aralık adet tarihi çakmak erdem hastanesinde ilk tüp bebek denemem olmak polikistik over hastasıyım eşimde sperm şekil bozukluğu ve hareketli sperm sayısı düşük

Ben hayırlısıyla adet oldum arkadaslar, listeye adet tarihimi 23 aralık olarak ekleyebiliriz:)
Hadi arkadaşlar hayirli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…