2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar sonunda transferim oldu :) 16.01.2016 Bahçeci̇ Fulya ilk denemeydi 26 test tarihim 31.01.2016 kaydederseniz sevinirim..
Hayirli olsun cnm pozitfi gorursun ins saglikla da ilerlesin kucagina almak nasip olsn. Darisi bana bnde cuma gunu alacagm bebisimi ins. 15 gun snraya test tarihi veriyorlar cok degilmi ya ben sabredemem

Ben birşey daha soracam adet olduktan sonra transfer gerçekleşecek adetten kaç gün sonra transfer oluyor.

Hayirli olsun cnm pozitfi gorursun ins saglikla da ilerlesin kucagina almak nasip olsn. Darisi bana bnde cuma gunu alacagm bebisimi ins. 15 gun snraya test tarihi veriyorlar cok degilmi ya ben sabredemem
Belki sana daha az verirler cuma günü hayırlısıyla ol transferini canım bende sabredemem ama bi yandanda bakasım yok korkuyorum belki pazartesi erken gebelik testi yaparım kan vermeye cesaretim yok hiç :/

Ilk tedavimde adetin 17. Gunu transfer gerceklesmisti 5. Gun embriyosuydu. 2. Tedavimde de Adetin 19. Gunu gerceklesmisti 5. Gun embriyosuydu
Standart mi. rahim kalınlığına mi bakılıyor 3.tedavim pgt hastasıyım embriyo biriktirdik sağlıklı gelirse transfer olacak hiçte bilgim yok

Kızlar bende yavrularımı alıp geldim çok şükür. 2 tane transfer edildi. 2 tanede dondurduk. Test tarihi 30 ocak inşAllah
Canım transferin hayırlı olsuninşallah başta pozitifisonra Rabbim sağlıklı hamilelikgeçirmeni ve yavrucuğunu kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı akşamlar hanımlar benimde bugün opum vardı 17 yumurta aldılar hafifinden ohss oldum galiba çünkü ağrım var yalnız doktorum cuma gel kontrol edeyim rahim müsaitse transfer yapalım ben erken değilmi dedim sonuçta 17 yumurta 5. Güne gitmesede 3. Gün olsun dedi alakası yok anne rahminde daha güvenilir sonuçta yarın kaliteleri belli olacak Cuma'da müsaitse rahim yerleştirecek ama benim hafif kanamam var burda Türkiye gibi 5. Güne götürmüyorlar 3. Gün yerleştiriyorlar şimdi benim cuma yaparsam 2. Gün oluyo değilmi inşallah yarın yumoşlarımın kalitesi iyi olur bide Bana farklı bi ilaç daha verdi adı Dostinex bunu zannedersem ohss için verdi aranızda kullanan varmı

kizlar lipid tedavisi hakkinda bilgisi olan varmi bana doktor bu transferde onu uygulayacakmis serum tedaviside deniliyor bagisıklik sistemi icinmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…