- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.081
Hayirli olsun cnm pozitfi gorursun ins saglikla da ilerlesin kucagina almak nasip olsn. Darisi bana bnde cuma gunu alacagm bebisimi ins. 15 gun snraya test tarihi veriyorlar cok degilmi ya ben sabredememKızlar sonunda transferim oldu :) 16.01.2016 Bahçeci̇ Fulya ilk denemeydi 26 test tarihim 31.01.2016 kaydederseniz sevinirim..
Çok şükür saol canım, rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah..Yenidunya3 transferin hayırlı olsun canım bebişin seninle ne güzel pazartesi bende alıcam buz bebişimi nasipse:)
Kızlar bende yavrularımı alıp geldim çok şükür. 2 tane transfer edildi. 2 tanede dondurduk. Test tarihi 30 ocak inşAllah
tedavi başlangıç nihayet 19 ocak bi aksilik olmazsa :) ama transfer bu ay olmıycak belli olunca söylerim cnm@ayriss2114 , @bengisucuk , @meltem_ce , @Yasemince24 kızlar merkezlerinizi belirtirmisiniz soru işareti duruyor. @meltem_ce canım birde sen yaşını yazarsan sevinirim..
Kızlar tabloda eksik bilgisi olan lütfen söylesin, tablo hoş dursun :)
Saol canım benim. Dualarınızı bekliyoruzCanım hayırlı olsun allah tamamına erdırır ınsallah
Hayirlisiyla pozitif sonuclarini alırız insallah ya güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bende yavrularımı alıp geldim çok şükür. 2 tane transfer edildi. 2 tanede dondurduk. Test tarihi 30 ocak inşAllah
Benim ikisininde de 16. Gun toplanmıştı canimKızlar tedavinin kaçıncı günü yumurta toplama işlemi yapıldı size?
Amin inşallah canım her aşama ayrı bir zor malesefİnşallah hayrlsyla kaliteli embriyolarin olur cnm bu sfer mutlu sona ulaşırsın çok zor gerçekten Rabbim yardımcımız olsn
Hayirlisi olsun canım pozitif haberlerini bekliyoruzKızlar sonunda transferim oldu :) 16.01.2016 Bahçeci̇ Fulya ilk denemeydi 26 test tarihim 31.01.2016 kaydederseniz sevinirim..
Belki sana daha az verirler cuma günü hayırlısıyla ol transferini canım bende sabredemem ama bi yandanda bakasım yok korkuyorum belki pazartesi erken gebelik testi yaparım kan vermeye cesaretim yok hiç :/Hayirli olsun cnm pozitfi gorursun ins saglikla da ilerlesin kucagina almak nasip olsn. Darisi bana bnde cuma gunu alacagm bebisimi ins. 15 gun snraya test tarihi veriyorlar cok degilmi ya ben sabredemem
Ilk tedavimde adetin 17. Gunu transfer gerceklesmisti 5. Gun embriyosuydu. 2. Tedavimde de Adetin 19. Gunu gerceklesmisti 5. Gun embriyosuyduBen birşey daha soracam adet olduktan sonra transfer gerçekleşecek adetten kaç gün sonra transfer oluyor.
31 aralıkta başladım gün aşırı adetin 3.gunu diğer iğnelere başladım geçen haftaydı 11 ocak bugün çatlama vurulacam 23.45 te cuma opu 8 gün kısacaKızlar tedavinin kaçıncı günü yumurta toplama işlemi yapıldı size?
Standart mi. rahim kalınlığına mi bakılıyor 3.tedavim pgt hastasıyım embriyo biriktirdik sağlıklı gelirse transfer olacak hiçte bilgim yokIlk tedavimde adetin 17. Gunu transfer gerceklesmisti 5. Gun embriyosuydu. 2. Tedavimde de Adetin 19. Gunu gerceklesmisti 5. Gun embriyosuydu
Canım transferin hayırlı olsunKızlar bende yavrularımı alıp geldim çok şükür. 2 tane transfer edildi. 2 tanede dondurduk. Test tarihi 30 ocak inşAllah
Adetin ilk gununden sonra 14. ve 18.gunler arasinda oluyor canim rahim kalinligina gore tabiBen birşey daha soracam adet olduktan sonra transfer gerçekleşecek adetten kaç gün sonra transfer oluyor.
Standart degil canim. Rahimin kalinligina goreStandart mi. rahim kalınlığına mi bakılıyor 3.tedavim pgt hastasıyım embriyo biriktirdik sağlıklı gelirse transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?