- 18 Kasım 2016
- 340
- 390
- 33
- 34
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.101
İnşallah güzel haberler veririm canım senin yaşın 24 be 3. Denemen oldugu yaziyordu insallah seninde dualarin kabul olur.. transfer tarihin belli oldu mu ?Hayirlisiyla pozitif sonuclarini alırız insallah ya güzel haberlerini bekliyoruz
Bahceci sanrm herkese 15 gun veriyor forumda kimi gorsm 15 gun snraya verilmis. 12. Ve 14. Gunler yapablrm bnde bakalim o zmn bi gelsnde dayanablrsm beklermBelki sana daha az verirler cuma günü hayırlısıyla ol transferini canım bende sabredemem ama bi yandanda bakasım yok korkuyorum belki pazartesi erken gebelik testi yaparım kan vermeye cesaretim yok hiç :/
Tutunma oranını ciddi anlamda arttırıyor mu .bildigim yoğun bakımda yatan hastalara verilen bir serummuş tvde de çıkmıştı hattakizlar lipid tedavisi hakkinda bilgisi olan varmi bana doktor bu transferde onu uygulayacakmis serum tedaviside deniliyor bagisıklik sistemi icinmis
Benim 16. Günde yapılmış canımKızlar tedavinin kaçıncı günü yumurta toplama işlemi yapıldı size?
İnş canım çok tşkHayirlisiyla pozitif sonuclarini alırız insallah ya güzel haberlerini bekliyoruz
Allah razı olsun canımCanım transferin hayırlı olsuninşallah başta pozitifi sonra Rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeni ve yavrucuğunu kucağına almayı nasip etsin
Aminn canım çok sağol darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına insallahçok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin
Aminn canım çok sağol darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına insallahçok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin
Günaydın inşallahgünaydın herkese .. hepimiz tedavi sonucunda böyle oluruz inşallah
@Faye8281 , @papatyyaa123 , @gamer123 , B bireylulmeselesi20 kızlar tedavileriniz başladı mı? Tarihleri belirtirseniz çok sevinirim.
kürtaj sonrası hemen başlıyormusun. neden dinlenmedin biraz.Merhaba Canım,
Ben reglimin bitmesini bekliyorum. doktor sanırım subat ayında başlatıcak. kürtajdan sonra ılk reglıyı bekleyelım dedi. suan bıtmek üzere. 28 ocakda gidecegim doktora.
Kürtaj olduktan sonra hemen tedavi öneriliyor mu rahmin dinlenmesi gerekmiyor mu ?Merhaba Canım,
Ben reglimin bitmesini bekliyorum. doktor sanırım subat ayında başlatıcak. kürtajdan sonra ılk reglıyı bekleyelım dedi. suan bıtmek üzere. 28 ocakda gidecegim doktora.
canım dostinex prolaktin yani süt hormonu için verilir hani yüksekse düşsün diye ama farklı kullanım amacı var mıdır bilmemHayırlı akşamlar hanımlar benimde bugün opum vardı 17 yumurta aldılar hafifinden ohss oldum galiba çünkü ağrım var yalnız doktorum cuma gel kontrol edeyim rahim müsaitse transfer yapalım ben erken değilmi dedim sonuçta 17 yumurta 5. Güne gitmesede 3. Gün olsun dedi alakası yok anne rahminde daha güvenilir sonuçta yarın kaliteleri belli olacak Cuma'da müsaitse rahim yerleştirecek ama benim hafif kanamam var burda Türkiye gibi 5. Güne götürmüyorlar 3. Gün yerleştiriyorlar şimdi benim cuma yaparsam 2. Gün oluyo değilmi inşallah yarın yumoşlarımın kalitesi iyi olurbide Bana farklı bi ilaç daha verdi adı Dostinex bunu zannedersem ohss için verdi aranızda kullanan varmı
canım bende pgt hastasıyım.Benim pgt sonucum geldi bi ay beklettiler sonraki regli ile transfer oldu bendeStandart mi. rahim kalınlığına mi bakılıyor 3.tedavim pgt hastasıyım embriyo biriktirdik sağlıklı gelirse transfer olacak hiçte bilgim yok
sizdeki sorun neydi karışıyorum bazen :) .. benimde adetimden sonr olacak hemşire öyle söyledi dosyaya öyle not almış dr transferide hiç sormadım kendisine .. birde döllenme sorunu var bizde 12 de 3 / 13 te 4 oran kalitede kötüyü.. bu tedavide 7 yumurta var inşallah kaliteli olur .. kaç embriyo gitti pgtye kaçıncı gün embriyosuydu ve kaliteleri nasılsıcanım bende pgt hastasıyım.Benim pgt sonucum geldi bi ay beklettiler sonraki regli ile transfer oldu bende
Haklısınız kalabalığız bayağı :) Daha önce iki kez doğal yolla hamile kalmıştım kalp atışları durduğu için kürtajla almışlardı malesef.Genetik testlerimiz temiz gelince,doktor tüp bebek yapınca PGT ye gitmesi iyi olur demişti.Eşimde morfoloji sıkıntısı vardı,hasarlı spermlerin döllediği embriyoda böyle sıkıntı olabiliyormuş.7 tane toplandı,4 tanesi döllendi,PGTye gitmesi için 5. gün embriyosu olması gerekiyordu.Diğer 3. bölünse bile sadece bi tanesi 5. güne gitti,ordan PGTye...Çok şükür sağlıklı geldi,10 üzerinden 8-9 dedi kalitesine embriliyog ve 11 ocakta o transfer edildi.Dün yaptırdığım testte pozitifi gördüm ama asıl testim yarın.İnşallah Allah sizinde işinizi rast getirsin,hayırlısını versin..sizdeki sorun neydi karışıyorum bazen :) .. benimde adetimden sonr olacak hemşire öyle söyledi dosyaya öyle not almış dr transferide hiç sormadım kendisine .. birde döllenme sorunu var bizde 12 de 3 / 13 te 4 oran kalitede kötüyü.. bu tedavide 7 yumurta var inşallah kaliteli olur .. kaç embriyo gitti pgtye kaçıncı gün embriyosuydu ve kaliteleri nasılsı
senin adına çok sevindim pozitifi gördüğünü okumuştum hayırlı olsun yarında güzel haberler verirsin bize :) benim embriyoloar 5.güne gitmiyor umarım yarınkiler gider gitmezse 3 tedavi param çöp olacak bir daha yapma şansımda çok düşük borca boğuldum iyice tüp masraflarındanHaklısınız kalabalığız bayağı :) Daha önce iki kez doğal yolla hamile kalmıştım kalp atışları durduğu için kürtajla almışlardı malesef.Genetik testlerimiz temiz gelince,doktor tüp bebek yapınca PGT ye gitmesi iyi olur demişti.Eşimde morfoloji sıkıntısı vardı,hasarlı spermlerin döllediği embriyoda böyle sıkıntı olabiliyormuş.7 tane toplandı,4 tanesi döllendi,PGTye gitmesi için 5. gün embriyosu olması gerekiyordu.Diğer 3. bölünse bile sadece bi tanesi 5. güne gitti,ordan PGTye...Çok şükür sağlıklı geldi,10 üzerinden 8-9 dedi kalitesine embriliyog ve 11 ocakta o transfer edildi.Dün yaptırdığım testte pozitifi gördüm ama asıl testim yarın.İnşallah Allah sizinde işinizi rast getirsin,hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?