• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Merhabalar. Bugün transfer sonrası 7. günüm kan tahlili yaptırdım sabah umutlanayım mı bilemedim.

5. gün 24.20
7. Gün 72.40

2 katından fazla olmuş bi sıkıntı belirtisi olabilir mi? Doktor cumartesi 9. gün istedi normalde tahlili ben dayanamadım yine erkenden başladım. 5. gün dondurulmuş transfer edildi.
hayırlı olsun canım inşallah 9.gününde daha çok katlanır sevindim

senin adına çok sevindim pozitifi gördüğünü okumuştum hayırlı olsun yarında güzel haberler verirsin bize :) benim embriyoloar 5.güne gitmiyor umarım yarınkiler gider gitmezse 3 tedavi param çöp olacak bir daha yapma şansımda çok düşük borca boğuldum iyice tüp masraflarından
SchonerDuft SchonerDuft canım özelde mi yaptırıyorsun devlette neden denemiyorsun yada denedin mi?

Merhabalar. Bugün transfer sonrası 7. günüm kan tahlili yaptırdım sabah umutlanayım mı bilemedim.

5. gün 24.20
7. Gün 72.40

2 katından fazla olmuş bi sıkıntı belirtisi olabilir mi? Doktor cumartesi 9. gün istedi normalde tahlili ben dayanamadım yine erkenden başladım. 5. gün dondurulmuş transfer edildi.
Erken yapmanin zararları işte :) 9.gun yapsaydin 3 kat arttigini farketmezdin sonucta..onemli olan test tarihinde kac cikacagi... kafana takma sakın cunku 7.gun degerin gayet guzel çıkmış hadi Allah kucagina almani nasip etsin insallah

5. gün 24.20
7. Gün 72.40

iki embriyo mu konulmuştu katlanmış değerin cumrtesi de yaptır hmilesin diyebilirim ben hayırlı olsun

5. gün 24.20
7. Gün 72.40

cnm bnce gayet iyi olumsuz dusunmenı gerektrecek birşey yok, doktor 9-11. gunlerı baz almak istemiştir. bence sevın pozitifi gördüğüne

Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 2. Günü çok hafif adet sancısı gibi sancım oluyor ama ara ara bişey olmaz demi biraz tedirgin oldum kayınvalidem tutunuyordur o yüzden oluyor dedi ama bide sizlere sormak istedim o_O
CANım senle aynıyız, benimde bugün 2. Gün. Arada bi ağrı oluyor bende de. Benim belim çok ağrıyor bu sefer. Ama öncedende vardı bu ağrı nedense. Ama bugün daha rahatım sanki. Dün çok rahatsızdım çok ağrım olmuştu

adana başkent te yaptırıyorum .. pgt hastası olduğum için rapor çıkmıyor bana malesef ... muayne ücretini 1 kere verdim kan tahlillerim için ayrı ücret ödemedim muayneler içinde öyle
hastalığın nedir ? bilmiyorum ilk defa duydum geçmiş olsun adana başkent özel mi ? bir mahsuru yoksa ne kadar ödeme yaptın tüb bebek için.

Arkadaşlar az önce doktorum aradı ve 17 yumurtalıktan 10 döllenmiş ve hepsinin çok iyi göründüğünü söyledi ve yarın transfer için gitmemi söyledi ama ben bu Dostinex diye bi fitil kullanıyorum dünden belli bunun zararı varmış hamileliğe internetten araştırdım. Ay bu ilacı transferden sonra kullanan yokmu aranızda bu arada progestan fitilide kullanıyorum günde 2 defa 200ml

hastalığın nedir ? bilmiyorum ilk defa duydum geçmiş olsun adana başkent özel mi ? bir mahsuru yoksa ne kadar ödeme yaptın tüb bebek için.
embriyolara tahlil yapılcak canım içlreinden hücre alınıp teste gidiyorlar genetik tarama yapılıyor kromozomda bakılyor sağlıklı olanlar transfer ediliyor ...3.denemem olduğu için ilaç hariç 3000 tl 2016 da başladım tedaviye 2016 fiyatından alınacak diye biliyorum bunların dışında kalsiyum uygulaması olacak 150 tl fertichip 500 tl embriyoskop 750 tl ödicem

Arkadaşlar az önce doktorum aradı ve 17 yumurtalıktan 10 döllenmiş ve hepsinin çok iyi göründüğünü söyledi ve yarın transfer için gitmemi söyledi ama ben bu Dostinex diye bi fitil kullanıyorum dünden belli bunun zararı varmış hamileliğe internetten araştırdım. Ay bu ilacı transferden sonra kullanan yokmu aranızda bu arada progestan fitilide kullanıyorum günde 2 defa 200ml
Çok iyi maşallah cnm doktr niye verdi o fitili ilk defa duyuyrm

nihayet son kontrolude yaptık. istediğim boyuta gelmiş yumurtalar dedi doktorum. sadece 1 tanesi iyice olgunlaşmış çatlamasından korkuyorum dedi.ağır iş yapmadan yatıp dinleneceksin dedi. bu akşam çatlama iğnem vurulacak. cmt sabahta opu. 6-7 yumurtanın 4 tanesini olumlu gördüm dedi. allahtan hayırlısı

nihayet son kontrolude yaptık. istediğim boyuta gelmiş yumurtalar dedi doktorum. sadece 1 tanesi iyice olgunlaşmış çatlamasından korkuyorum dedi.ağır iş yapmadan yatıp dinleneceksin dedi. bu akşam çatlama iğnem vurulacak. cmt sabahta opu. 6-7 yumurtanın 4 tanesini olumlu gördüm dedi. allahtan hayırlısı
aynı bnm durumdasın bende opu oncesı catlamaz ıns dıye dıkkatlı davrandm dınlendm. bahcecı fulyadasın sanırım doktorun kım cnm

senin adına çok sevindim pozitifi gördüğünü okumuştum hayırlı olsun yarında güzel haberler verirsin bize :) benim embriyoloar 5.güne gitmiyor umarım yarınkiler gider gitmezse 3 tedavi param çöp olacak bir daha yapma şansımda çok düşük borca boğuldum iyice tüp masraflarından
Hiç stres yapma canım,Herşey Allahtan hakkımızda hayırlısı olsun canım...

5. gün 24.20
7. Gün 72.40

Hayırlı olsun canım benden bir gün gerisin sanırsam bende dün yaptırdım, 5. gün 14.20 7. gün 38 çıktı asıl test yarın.İnşallah sonuna kadar güzel gider canım hepimizin ki..

Çok iyi maşallah cnm doktr niye verdi o fitili ilk defa duyuyrm
Hafifte olsa ohss olmuşum canım ve dün yumoşlar alındı yarında transfer diyo benimde kafam allakbullak ne yapacam nasıl bi yol çizeyim anlamadım kullsnmasammı acaba diyorum bu defa bi diğer taraftan korkuyorum ya böyle zararı olursa duacı olun ne olur mu bazen bu yabancı memlekette çok çaresiz hissediyorum kendimi :KK42:

Hafifte olsa ohss olmuşum canım ve dün yumoşlar alındı yarında transfer diyo benimde kafam allakbullak ne yapacam nasıl bi yol çizeyim anlamadım kullsnmasammı acaba diyorum bu defa bi diğer taraftan korkuyorum ya böyle zararı olursa duacı olun ne olur mu bazen bu yabancı memlekette çok çaresiz hissediyorum kendimi :KK42:
bnmde yarın transferım var cnm birlikte gun sayacagız ıns pozitifleri görürüz

Doktorun verdiyse bi zararı olcagini sanmıyorum cnm ne zamna kadr kullancan sorunlu?Rabbim yardımcın olsn cnm sıkma canını Rabbim ol dedikten snra hiç bişey engel olmaz öyle düşün bende ilk tedavim de çok takıyodum herşeyi bu sfer düşünmemeye çalisyrm cnku çok yipraniyoruz

Back