- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #2.061
Saol canım tşk ediyorum. 5. Gün embriyosu canımYenidunya3 hayırlı olsun bebiş olsun bana kaçıncı gün embriyosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım tşk ediyorum. 5. Gün embriyosu canımYenidunya3 hayırlı olsun bebiş olsun bana kaçıncı gün embriyosu
Ay canim uzun suredir yazmiyordum ama etiketi gorunce inan cok duygulandim unutlmamisim daha tedaviye baslamadik adet tarihiyle netlescek canim ozaman tekrar yazarim 12 gun falan var daha :)@Faye8281 , papatyyaa123 , @gamer123 , @Yildiz21 kızlar tedavileriniz başladı mı? Tarihleri belirtirseniz çok sevinirim.
bebişini almışsın cnm hayırlı sonucunuda alırsın inş. 2 gun snrada ben alacagm inş simdiden baya heyecan yaptım.Saol canım tşk ediyorum. 5. Gün embriyosu canım
İnş canım senin içinde hayırlısı olsun inşAllah.. eğer akşam açabilirsem pc senide ekleyeceğim listeye..bebişini almışsın cnm hayırlı sonucunuda alırsın inş. 2 gun snrada ben alacagm inş simdiden baya heyecan yaptım.
acelesi yok cnm sen dinlen bgn iyibak hem kendıne hem bebişe:)İnş canım senin içinde hayırlısı olsun inşAllah.. eğer akşam açabilirsem pc senide ekleyeceğim listeye..
İnşallah hayrlsyla kaliteli embriyolarin olur cnm bu sfer mutlu sona ulaşırsın çok zor gerçekten Rabbim yardımcımız olsnKızlar 7 yumoş görünüyor halen bugün çatlama iğnesi vurulacak cuma sabah toplama işlemi. bu tedavimde yumurta büyüklükleri birbirine yakın inşallah döllenme sorunu yaşamayız diğer 2 tedavimde 12 /3 , 13 / 4 döllenme oranı oldu transferde olmayacak bu ay embriyoları 5.gune götürecekler giderlerse tabi dua edin pgtye gidecek embriyolarim çok olsun hepsi dollensin bundan başka tedavi kaldıracak gücüm de yok maddiyatim da yok maalesef
Ne güzel 5.güne gelmiş cnm inş sımsıkı tutunur lar bide ikiz oluyomus ne guzelSaol canım tşk ediyorum. 5. Gün embriyosu canım
Ümidini kaybetme cnm benmde bu ikinci denemem bnde de cikolata kisti var bende bugn kontrole gittim iğnelere devam banada orgalutran vermişti ama bnde cetrotide var onun yerine onu vurulcam cuma kontrole gitcem ozmn belli olur opu günüDoktor kontrolunden geldim simdi.evle doktor arası mesafemiz 2,5 saat. helak oldum yollarda valla. yumurtalar biraz daha büyümüşler ve son iğnemi verdi orgalutranla beraber. yarın çatlama iğnelerini hazırlayacağız dedi. cmt günüde opu olacakmış. solda çikolata kistim 3,5 cm, sağ tarafta aspire edilmiş over kisti... yaş 35 . spermler ileri hızlı biraz az. sebepli infertilite olunca ümidimi yüksek tutamıyorum
hepimiz ayrı yerlerde ayrı şehirlerde ama aynı zamanlarda aynı koşturma heyecanın içindeyiz. güzel ilerlesin herşeyin canım.Ümidini kaybetme cnm benmde bu ikinci denemem bnde de cikolata kisti var bende bugn kontrole gittim iğnelere devam banada orgalutran vermişti ama bnde cetrotide var onun yerine onu vurulcam cuma kontrole gitcem ozmn belli olur opu günü
Amin cnm aynn öyle Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallahhepimiz ayrı yerlerde ayrı şehirlerde ama aynı zamanlarda aynı koşturma heyecanın içindeyiz. güzel ilerlesin herşeyin canım.
Saol canım :) darısı artık size olsun inşAllahYenidunya3 canım hayırlısı olsun almışsın bebegini.
Hayırlı olsun canım tedaviye başlama tarihini de yaz bir ara eklerimKızlar sonunda transferim oldu :) 16.01.2016 Bahçeci̇ Fulya ilk denemeydi 26 test tarihim 31.01.2016 kaydederseniz sevinirim..
Teşekkür ederim canım 5 kasımda başladım tedaviye yani ilk iğnem o gün başladı.. sonra 2 kere transferim ertelendi kısmet bu güneymişHayırlı olsun canım tedaviye başlama tarihini de yaz bir ara eklerim