2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Masallah nekadar guzel pozitif bir topik kizlar okudukca modum dusuktu kendime geldim harikasiniz hele yukselen bhcg lerle keyfim yerine geldi insallah hepimiz bu surecte pozitifi gorur saglikli gebelik gecirip saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz tedavi zamani yaklastikca dusunmeden edemiyorum malesef 4.deneme bununla ama alisamadim

İnşallah hayrlsyla kaliteli embriyolarin olur cnm bu sfer mutlu sona ulaşırsın çok zor gerçekten Rabbim yardımcımız olsn

Doktor kontrolunden geldim simdi.evle doktor arası mesafemiz 2,5 saat. helak oldum yollarda valla. yumurtalar biraz daha büyümüşler ve son iğnemi verdi orgalutranla beraber. yarın çatlama iğnelerini hazırlayacağız dedi. cmt günüde opu olacakmış. solda çikolata kistim 3,5 cm, sağ tarafta aspire edilmiş over kisti... yaş 35 . spermler ileri hızlı biraz az. sebepli infertilite olunca ümidimi yüksek tutamıyorum

Ümidini kaybetme cnm benmde bu ikinci denemem bnde de cikolata kisti var bende bugn kontrole gittim iğnelere devam banada orgalutran vermişti ama bnde cetrotide var onun yerine onu vurulcam cuma kontrole gitcem ozmn belli olur opu günü

Ümidini kaybetme cnm benmde bu ikinci denemem bnde de cikolata kisti var bende bugn kontrole gittim iğnelere devam banada orgalutran vermişti ama bnde cetrotide var onun yerine onu vurulcam cuma kontrole gitcem ozmn belli olur opu günü
hepimiz ayrı yerlerde ayrı şehirlerde ama aynı zamanlarda aynı koşturma heyecanın içindeyiz. güzel ilerlesin herşeyin canım.

Hayirli akşamlar yoldaslar :)))gebelik haberi alan arkadaslarim Rabbim saglikls kucaklatsin yavrunuzutranfser olan arkadaşlarım Rabbim hayirli pozitif haberle mujdelesinDualarim sizinle yoldaslar :))) sinden de dua beklerim arkadaşlar pozitif düşünelim insallah Allah büyüktür ve insallah bize Rahmetiyle Merhametiyle muamele edecektir Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…