2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar bende yavrularımı alıp geldim çok şükür. 2 tane transfer edildi. 2 tanede dondurduk. Test tarihi 30 ocak inşAllah
hadi hayırlısı sizler böyle yazdıkça beni heyecan alıyor gün geçmiyor bende 27 ocakta gidicem ilk tedavi olucak ne yapıcaklar acaba nasıl başlıcaz.Ay valla heyecanlıyım kalbim küt küt atıyor :)

gözün aydın dileyim 10'un üstü inşallah devamı gelir

Ayy maasallah canim cok sevindim insallah saglikla yukselecek. Dr.un cevap yazdiginda bizlere de soyle canim. Cok mutlu oldum.
Canım benim ya çok sağol valla ben şaşkınım biraz da tam sınırda ya inşallah hayırlısı olsun... hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah...

hadi hayırlısı sizler böyle yazdıkça beni heyecan alıyor gün geçmiyor bende 27 ocakta gidicem ilk tedavi olucak ne yapıcaklar acaba nasıl başlıcaz.Ay valla heyecanlıyım kalbim küt küt atıyor :)
Tedaviye baslama tarihimiz ayni canim benimde bat 27 ocak. Ama dr.um adetten 1 hafta once gel dedigi icin cuma öngörüşmem var.

Canım benim ya çok sağol valla ben şaşkınım biraz da tam sınırda ya inşallah hayırlısı olsun... hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah...
3.gun embriyosu oldugundan sınırdadir diye dusunuyorum. Hayirlisi hakkinda canim dikkat et kendine bu surecte.

Evet umutsuzluk yok.Bir tane embriyom PGT ye gitti,saglikli geldi ve transfer edildi.Cok sukur su an icin pozitif,o yuzden asla karamsarlik yok,Rabbim sagliklikla hayirla versin...

Kacinci günde yaptirdin canim testi?Hayirli olsun bu arada
Canım transferimin 10.günü bugün. 8 ocakta 3.gün embriyosu yerleştirilmişti. Testim 20 ocak aslında 2 gün önce yaptırdım. Beta-HCG 11.12 çıktı. Tam sınırda yani. Henüz daha net olmadığı için sevinmekte acele etmek istemiyorum canım yaa...

Moralini yüksek tut ve iki gün sonra çok güzel sonuclar alacagini hayal et...Ben inaniyorum canim güzel olacak hersey...Birde bisey sormak istiyorum, 3. Gün embriyosu 12. Gün testi olurken,5. Gün 9. Gün mu olmus oluyor?

Moralini yüksek tut ve iki gün sonra çok güzel sonuclar alacagini hayal et...Ben inaniyorum canim güzel olacak hersey...Birde bisey sormak istiyorum, 3. Gün embriyosu 12. Gün testi olurken,5. Gün 9. Gün mu olmus oluyor?
Evet canım öyleymiş ben de buradan yazan arkadaşlar sayesinde öğrendim güzel dileklerin için çoooooookkkk teşekkür ediyorum. İnşallah senin de sonuna kadar sıkıntısız bir süreç geçirerek hayırlısıyla sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin Rabbim...

Aayy cok sevindimm,insallah sonuna kadar güzel gelissinler tutunsunlar annelerine...Ne demek canım bu arada,hepimiz zor stresli süreçlerden geçiyoruz ve en iyi birbirimizi anlıyoruz...Güzel haberlerin devam etsin insallah

Aayy cok sevindimm,insallah sonuna kadar güzel gelissinler tutunsunlar annelerine...Ne demek canım bu arada,hepimiz zor stresli süreçlerden geçiyoruz ve en iyi birbirimizi anlıyoruz...Güzel haberlerin devam etsin insallah
Canım benim çok sağol rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu telaşlarımız hep böyle güzel devam etsin inşallah Allah büyüktür.

Maasallah canim sıkı sıkı tutunsunlar insallah yuregini ferah tut

hadi hayirli olsun Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Hadi hayırlısıyla güzel haberler bekliyoruz senden canım... o iki embriyo sana iki tane tombik yavrucuk olarak dönsün inşallah...
Saolun canlarım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Bu arada canım tebrik ediyorum değerin kat kat katlansın inşAllah. Çok ama çok sevindim..
Hamişler bizede dua edin inşAllah..

Kızlar 7 yumoş görünüyor halen bugün çatlama iğnesi vurulacak cuma sabah toplama işlemi. bu tedavimde yumurta büyüklükleri birbirine yakın inşallah döllenme sorunu yaşamayız diğer 2 tedavimde 12 /3 , 13 / 4 döllenme oranı oldu transferde olmayacak bu ay embriyoları 5.gune götürecekler giderlerse tabi dua edin pgtye gidecek embriyolarim çok olsun hepsi dollensin bundan başka tedavi kaldıracak gücüm de yok maddiyatim da yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…