- 4 Ocak 2011
- 105
- 121
- 303
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.021
İnşallah canım ya çok teşekkür ediyorum inşallah güzel haber paylaşırım sizinlehadi güzel haberlerini bekliyoruz
Aklina kötu bisey getirme,beni saat 11 de aramislardi.Ama icin rahat edecekse sen bi ara sorKızlar günaydın ben bişey sormak istiyorum sizlere. OPU sonrası ne zman haber verildi size? Ben dün oldum saat 9 buçuk gibi bugün ararız dediler meraktan ölücem ya, sorun mu var acaba diye düşünmekten alamıyorum kendimi acaba ben mi arasam onları?
Ay evet beklemek çok aşırı zor! Senin 5.gün embriyosu muydu? Çok erken başlamışsın teste? Ben de meraktan geberiyorum ama bir o kadar da tırsıyorumHayirli olsun canim...Ben 5. Gun yaptirdim dayanamadim bide bugun 7.gun yaptirdim.Beklemek cok zor Allah hayirlisini versin
Samsun medikal park tüp bebek merkezi:)@ayriss2114 ,bengisucuk , meltem_ce , Y Yasemince24 kızlar merkezlerinizi belirtirmisiniz soru işareti duruyor. meltem_ce canım birde sen yaşını yazarsan sevinirim..
Kızlar tabloda eksik bilgisi olan lütfen söylesin, tablo hoş dursun :)
Canım hiç belirti arama bende de olmadı hala da yok:)kızlar hâlâ bnde hiç bir belirti yok yani ilk üç gün bi kasik ağrısı fln vardı onlarda kalmadı..galiba bu kez olmicak umutlu olmaya calissamda içim huzursuz..geçen sene tüp bebek tedavimde hiç kalkmadan yatmistim bu kez mecburen kalkiyorum hep bi ağrılarim vardi..Bu kez çok rahatım HC bi ağrı belirti yok..
Evet canim dondurulmus 5. Gun embriyosuydu.Troid kontrolum icin kan verince ona da bakalim dedim.Cikmaz belki diye dusundum ama 14.20 idi,sonra acaba ikiye katladi mi diye merak ettim 7.gun yani bugun yaptirdim 38 cikti cok sukur...Doktor 9. Gun yani cuma gunu istemisti,insallah sonuna kadar saglikla devam eder canim hepimizin kiAy evet beklemek çok aşırı zor! Senin 5.gün embriyosu muydu? Çok erken başlamışsın teste? Ben de meraktan geberiyorum ama bir o kadar da tırsıyorum
inşallah bnm de sonuç bekleyen herkezin de sonucu pozitif olur cnm senin adına çok sevindim bnmde 5.gunum bnde test yaptirsammi acabaa?Canim belirti arama.Daha önce iki kez doğal yolla hamile kaldım,her ikisinide günüm geçtikten sonra ögrendim.Simdi tup bebek tedavisiyle 7. Gunumdeyim ama hicbir belirtim yok ama degerim pozitif.Lutfen stres yapma kendini dinleme,bol bol dua et canim
Yok yaptirma bence.Ben doktora gitmeseydim yaptirmazdim beklerdim.erken daha cikmazsa uzulursun canim hic strese gerek yokinşallah bnm de sonuç bekleyen herkezin de sonucu pozitif olur cnm senin adına çok sevindim bnmde 5.gunum bnde test yaptirsammi acabaa?
Anladım canım benim çok sağol, bir arıycam artık eşimde çok merak ettiAklina kötu bisey getirme,beni saat 11 de aramislardi.Ama icin rahat edecekse sen bi ara sor
Benim de cuma günü asıl test günümEvet canim dondurulmus 5. Gun embriyosuydu.Troid kontrolum icin kan verince ona da bakalim dedim.Cikmaz belki diye dusundum ama 14.20 idi,sonra acaba ikiye katladi mi diye merak ettim 7.gun yani bugun yaptirdim 38 cikti cok sukur...Doktor 9. Gun yani cuma gunu istemisti,insallah sonuna kadar saglikla devam eder canim hepimizin ki
bende şimdi ilaçlarını yazdırmaya gidicem sağlık ocağına bin acaba dedim ama yok yaa beklicemYok yaptirma bence.Ben doktora gitmeseydim yaptirmazdim beklerdim.erken daha cikmazsa uzulursun canim hic strese gerek yok
@ayriss2114 ,bengisucuk , meltem_ce , Y Yasemince24 kızlar merkezlerinizi belirtirmisiniz soru işareti duruyor. meltem_ce canım birde sen yaşını yazarsan sevinirim..
canım izmir Smyrna art tüp bebek merkezi@ayriss2114 ,bengisucuk , meltem_ce , Y Yasemince24 kızlar merkezlerinizi belirtirmisiniz soru işareti duruyor. meltem_ce canım birde sen yaşını yazarsan sevinirim..
Hayirlisi olsun iyi haberlerini bekliyoruz.Günaydın herkese nasılsınız bugün kontrolüm var uygun görürse dr çatlama bugün opuda cuma günü... değilde yarın çatlama cumartesi opu
Ümitsizliğe kapılma lütfen. İzmirde üniversite hastanesinde pazartesi tek yumurta toplanıp çarşamba günü transferi yapılan birinin pozitif sonuç aldığını gordum tek embriyo yerleştirilmişti. Altın vuruş dedikleri bu olsa gerek.Hepinize maşallah.. Allah pozitifi gorenlerin devamını da getirsin insallah.. sanırım ilk negatif alan ben olacağım topikte.. bir insanda zerre umut kalmaz mi ya..
Aslinda kendimden cok umutluydum ama yumurtalarin catlayip elde bisey kalmamasi.. acaba diyorum hayırlı mi degildi de böyle oldu... doktora suan cok kızıyorum.. bu isin uzmani olan ben miyim o mu? Daha 2.gun embriyosu bile degiller hic boylesini duymamistim dedigimde ukalaca, istersen 5.gune gotureyim nolacak yumurtama bisey olmaz diyosan guveniyorsan sana kalmis.. gibi bir ifade kullanmasi.. yahu ben mi karar vericem buna? 2 veya 3.gun olmasini sana birakiyoruz 2 embriyoya bisey olursa biz karismayiz gibi bi mantik nedir?
Para verip boyle bir tavirla karsi karsiya kalip gecistirilmek.. hem de son denemede.. bir insan bu kadar sanssiz olabilir sanirim.. sonucu ogrenmek icin test yaptırmak bile istemiyorum.. negatiften sonra aglamak ta istemiyorum.. kendimi artik eksikmis gibi gormek te istemiyorum.. Allah baska dert vermesin yeter bundan sonra..
Maasallah canim sıkı sıkı tutunsunlar insallah yuregini ferah tutKızlar bende yavrularımı alıp geldim çok şükür. 2 tane transfer edildi. 2 tanede dondurduk. Test tarihi 30 ocak inşAllah
Anladim canim. Kan vermissin iyi haberi ver bize Allahin izniyle. Baskent unv.de verdin degil mi kanı ne zaman cikarmis sonuc? Bhcg baktirmak ucretli mi baskente?Canım çalıştığım yerden izinli olmak için rapor alıyorum. Tüp bebek tedavisindeki raporla alakası yok yani. Şimdi hastanedeyim eczaneden gebelik testi aldım idrarda çıkmadı ya tek çizgi var. Ama çok aşırı silik sanki diğer çizgi belli belirsiz yokla var arası... yok da ben mi görmeye çalışıyorum bilemedim ya... Kan testi yapmıycam vazgeçtim 2 gün daha sabredeceğim...
hadi hayirli olsun Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsinKızlar bende yavrularımı alıp geldim çok şükür. 2 tane transfer edildi. 2 tanede dondurduk. Test tarihi 30 ocak inşAllah
Canım sonuç çıktı şimdi öğrendim. Beta-HCG 11.12 çıktı. Şimdi doktora yazdım cevap bekliyorum ne diyecek acaba. Evet başkent Üniversitesi hastanesi kadın doğumda test yaptım. 122 TL muayene ücreti ödeyince 10 gün süre ile tahliller ve muayeneler için ayrıca ücret ödemiyorsun canım.Anladim canim. Kan vermissin iyi haberi ver bize Allahin izniyle. Baskent unv.de verdin degil mi kanı ne zaman cikarmis sonuc? Bhcg baktirmak ucretli mi baskente?
Ayy maasallah canim cok sevindim insallah saglikla yukselecek. Dr.un cevap yazdiginda bizlere de soyle canim. Cok mutlu oldum.Canım sonuç çıktı şimdi öğrendim. Beta-HCG 11.12 çıktı. Şimdi doktora yazdım cevap bekliyorum ne diyecek acaba. Evet başkent Üniversitesi hastanesi kadın doğumda test yaptım. 122 TL muayene ücreti ödeyince 10 gün süre ile tahliller ve muayeneler için ayrıca ücret ödemiyorsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?