2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Aklina kötu bisey getirme,beni saat 11 de aramislardi.Ama icin rahat edecekse sen bi ara sor

Hayirli olsun canim...Ben 5. Gun yaptirdim dayanamadim bide bugun 7.gun yaptirdim.Beklemek cok zor Allah hayirlisini versin
Ay evet beklemek çok aşırı zor! Senin 5.gün embriyosu muydu? Çok erken başlamışsın teste? Ben de meraktan geberiyorum ama bir o kadar da tırsıyorum

Canım hiç belirti arama bende de olmadı hala da yok:)

Ay evet beklemek çok aşırı zor! Senin 5.gün embriyosu muydu? Çok erken başlamışsın teste? Ben de meraktan geberiyorum ama bir o kadar da tırsıyorum
Evet canim dondurulmus 5. Gun embriyosuydu.Troid kontrolum icin kan verince ona da bakalim dedim.Cikmaz belki diye dusundum ama 14.20 idi,sonra acaba ikiye katladi mi diye merak ettim 7.gun yani bugun yaptirdim 38 cikti cok sukur...Doktor 9. Gun yani cuma gunu istemisti,insallah sonuna kadar saglikla devam eder canim hepimizin ki

inşallah bnm de sonuç bekleyen herkezin de sonucu pozitif olur cnm senin adına çok sevindim bnmde 5.gunum bnde test yaptirsammi acabaa?

Benim de cuma günü asıl test günüm hayırlı sonuçlar olsun inşallah hepimiz için...

canım izmir Smyrna art tüp bebek merkezi

Ümitsizliğe kapılma lütfen. İzmirde üniversite hastanesinde pazartesi tek yumurta toplanıp çarşamba günü transferi yapılan birinin pozitif sonuç aldığını gordum tek embriyo yerleştirilmişti. Altın vuruş dedikleri bu olsa gerek.

Anladim canim. Kan vermissin iyi haberi ver bize Allahin izniyle. Baskent unv.de verdin degil mi kanı ne zaman cikarmis sonuc? Bhcg baktirmak ucretli mi baskente?

Son düzenleme:
Anladim canim. Kan vermissin iyi haberi ver bize Allahin izniyle. Baskent unv.de verdin degil mi kanı ne zaman cikarmis sonuc? Bhcg baktirmak ucretli mi baskente?
Canım sonuç çıktı şimdi öğrendim. Beta-HCG 11.12 çıktı. Şimdi doktora yazdım cevap bekliyorum ne diyecek acaba. Evet başkent Üniversitesi hastanesi kadın doğumda test yaptım. 122 TL muayene ücreti ödeyince 10 gün süre ile tahliller ve muayeneler için ayrıca ücret ödemiyorsun canım.

Ayy maasallah canim cok sevindim insallah saglikla yukselecek. Dr.un cevap yazdiginda bizlere de soyle canim. Cok mutlu oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…