2017 nisan anneleri

10 haftalarda kasıklarda agrı hısseden varmi. kasıklarımda kasılma oluyor sanki geriliyor. kasık agrılarım oluyor. ve otururken kasıklarım rahatsız oluyor. boyle seyler yasadınızmı. 2. hamileliğim.
 
9+5 hamileyim.
Bulantılarım inanılmaz, sadece uyuyorum, uyandığım zaman ise her şeye ağlıyorum.
Şu ilk 3 ay bitsin diye dualar ediyorum.
İnanılmaz korkuyorum bir şey olacak diye
 
Merhaba arkadaşlar.
Benim hala kötü geçioyor p.tesi 12. Haftama giricem ama hala kusma halsizlik basagrısı hersey aynı hızla dewam edior pek bişe yiyemiorum bazen su içsem bile çıkartıorum zorluorum kendimi bişeler yemek için ama yapamıorum sanki.dua ediorum kusmamak için.aslında bi yanım su nile içmek istemio ztn fazla içemiorum cildim o kadar kuru ki pul pul dökülüo ne zmn geçecek bu durum çok yoruldum..
 
merhaba kızlar ben 2015 Nisan annesiyim ve dün 9 haftalık hamile olduğumu öğrendim hala şaşkınım.

Allah hepimizi tamamına erdirsin sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah :))
 
Cinsiyeti belli olmayan hamişler,
ne hissediyorsunuz?
Sizce kız mı erkek mi?

Diğer Nisan anneleri grubunda yazmıştım burda da yazayım, tahmini doğum 15 nisan. Ben de 12. haftanın sonlarındayım, bana da doktorum bir kaç gün önce bizim isteğimiz üzerine bir tahminde bulundu ve çok hareketli olduğu için net seçilemiyor ancak nubunu görebildiğimiz kadarıyla azcık yukarda o nedenle erkek olabilir gibi ama siz yine de kıyafet almayın 16. haftada tekrar gelin o zaman netleşir dedi, doktorum da çok iyi bi doktor yanılma payı olur mu bilmiyorum, en başta sağlıklı olması tabi ama ben yıllardır hep ilk çocuğum kız olsun istedim, hatta iki kızım olsun istedim, biraz hayal kırıklığı oldu fakat pek belli etmedim doktoruma, 16. haftayı beklicem, hala içimde belki kız olur diye bi umut var..
 

bi arkadaşıma da önce kız dediler 2 hafta sonra erkek olduğu çıktı orataya :) bana kız dedi 13. haftada doktorum ama ben de bekleyeceğim emin olmak için, önümüzdeki hafta olmadı bi 2 dakka uğrayayım diyorum.
 

Eskiden çok yanılma oluyormuş ama son bi kaç yıldır genelde doktorlar pek yanılmıyorlar diye biliyorum, bende de sadece bebişin çok hareketli olmasından dolayı doktorun düşük bi ihtimal demesi hala kız olması unutlarımı arttırıyor, sizin gönlünüzden geçen bi cinsiyet var mıydı? Bence emin olmak için 16. ya da 17. haftayı bekleyin dicem de insan dayanamıyor di mi :)
 

eşimin gönlünden ömrü boyunca ilk çocuk kız diye geçmiş, ben ne yalan söyleyeyim kendimi daha çok erkek annesi gibi hissediyorum ama minik bi kız çocuğu fikri de içimi gıcıklamıyor değil :) eli yüzü düzgün, sağlıklı olsun da evlat evlattır :)
 
merhabalar... ben de 10+5 hamileyim... İlk bebeğim... Yaşımdan kaynaklı korkularım var... 2017 nisan gibi doğum görünüyor... bugün 2 li tarama testi için kan verdim... tecrübeli olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum... bu arada kadınlar kulübüne de az önce üye oldum ve bu ilk mesajım... Selamlar herkese...
 


Hoşgeldin aramıza..
bende 2 li testimi yaptırdım temiz çıktı çok şükür, inşallah sizinde öyle olur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…