- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- Konu Sahibi Busra___mustafa___
ooo nisan anneleri bende inşallah nisanın ilk haftaları gibi bekliyorum bebeğimi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 9 kilo aldımkaç kilo aldınız kızlar ((
Bugün toplam 10 kilo aldığımı öğrendim. Off o yediğim tatlılar sonunda patladı
Durduramıyorum kendimi. Oysa ne güzel fit bir hamile olacaktım. 10 kilo nedir ya
25. haftamdayım ve ben de 10 kilo aldım. sonu nereye varacak bakalımkaç kilo aldınız kızlar ((
Bugün toplam 10 kilo aldığımı öğrendim. Off o yediğim tatlılar sonunda patladı
Durduramıyorum kendimi. Oysa ne güzel fit bir hamile olacaktım. 10 kilo nedir ya
Napicazz bende kılcal damarlar da cikti birsürü, çok üzülüyorum. Dr varis çorabı al dedi. Vücut gitti hamileilte 20kilo alan arkadaşım var şimdi manken gibi, ama cok uğraşıyo özel ders alıyo. Onu düşünüp teselli arıyorum53 ile başladım. 28. hafta kontrolümde 67'ydim. Yani şimdiden 14 kilo ve daha doğuma 10 haftam var.
Canım bende senin gibiyim. Hareket edebiliyo musun yürüyüş flan? İştahı tutmak hamilelikte çok zormuş tartiya çıktığımda artık kendimi frenliycem diyorum ama.. bi de cok cok cok şiştim ödemden dolayı. Erkenden. Tansiyonum yok iyi ki, onu takip ediyorum.Çok kilo aldım diye doktora gitmekten korkar oldum. Her seferinde nasihat ediyor. Ama uyamıyorum, aynen devam. İştahım açıldı ne yapayım.
İşin kötüsü normal doğum için çok kilo almamalısın diyor. 70 kilo olmam değilmiş problem (ki pek göstermiyorum), başlangıçtan itibaren 17 kilo almammış. Ve daha doğuma 9 hafta var.