2017 nisan anneleri

merhabalar arkadaşlar ;
19+5 haftalık hamileyim 1 nisan gibi doğum hayırlısı ile
erkek bebek annesi olmama az kaldı
kontrollerime esenler medipol selma hnma gidiyorum gayet memnunum
 
merhabalar bende 17+1 günlük nisan 23 gibi inşallah bebeğimi şimdiden özlüyorum ben ya olsada sevsem diye düşlüyorum
bu arada bebek kıyafetleri hazırlıkları varmı sizlerde ben ufak ufak almaya çalışıyorum
instagramda görüyorum harika mevresim takımları falan var ama acayip pahalı sizlerin düşüncesi neler bu konuda beşik takımlarını falan nasıl yaptıracaksınız
 
ben basya bakındım ama pahalı hep böyle şek,lli falan olsun diye kendim kumaş alıp dikicem bakalım biraz becerim var makinamda var denicem en azından yan koruma yastıklarını ve nevresimini dikebilirim sanırım :)
 
Merhaba kızlar nasıl gidiyo hamilelik? 6 aylık olduk. İnşallah en guzelinden kolayca beneklerimizi saglikla aliriz kucagimiza :)
Ben medipol vatan klinigine gidiyorum, bi dahaki ay megaya gidicem. başta kan tahlilinden sonra kan tahlili isteyen oldu mu doktorlarinzidan? Kan kontrolu flan? Şeker yüklemesi, idrar tahlili istendi ama kan tahlili istemedi benden dr.um -_-
 
Merhabalar, evet 6 aylık olduk artık :) benden kan tahlilini aile hekimim istemişti geçen ay doktoruma göstermiştim 6 hafta sonra tekrar edelim demişti, şimdi olmasa da 30 lu haftalarda istiyorlar sanırım ona göre vitamin veriyorlar, ben de 24. haftadayım şeker yüklemesini iki hafta sonra yapalım dedi.. idrar tahlilimde lökosit yüksek çıkmıştı, vajinal kültür yaptı nedenini öğrenelim dedi.. Strongerwoman Strongerwoman
 
Tesekkurler L Locaaa :) Bende de enfeksiyon çıktı canim purinol verdi gecmezse kültür yapalım dedi. Aslinda ilk hamilelik ayimdan beri vardı, lökosit sayisi belli bi seviyeyi asmadigi icin ilac vermemisti. Şimdi aşmış sanırım. Dr.un cok iyi yapmis bence vajinal kültür almakla, bende sorsam iyi olur
 
kaç kilo aldınız kızlar :KK43:((
Bugün toplam 10 kilo aldığımı öğrendim. Off o yediğim tatlılar sonunda patladı :KK43:
Durduramıyorum kendimi. Oysa ne güzel fit bir hamile olacaktım. 10 kilo nedir ya
 
53 ile başladım. 28. hafta kontrolümde 67'ydim. Yani şimdiden 14 kilo ve daha doğuma 10 haftam var.
Napicazz:dondurma: bende kılcal damarlar da cikti birsürü, çok üzülüyorum. Dr varis çorabı al dedi. Vücut gitti :KK47: hamileilte 20kilo alan arkadaşım var şimdi manken gibi, ama cok uğraşıyo özel ders alıyo. Onu düşünüp teselli arıyorum:halay:
 
Siz böyle söyleyince aklıma ilk hamileliğim geldi. Bende 53 kilo ile hamile kalıp 76 kilo ile Doğum yapmıştım. Ondan sonrada hiç 53 kilo göremedim. En az 60 olabildim. Almak kolay vermek çok zor. Şimdi dördüncü bebeğim olacak 70 ile başladım on kilo aldım 29. Haftadayım ömrümde hiç seksek kilo olmamıştım
 
Çok kilo aldım diye doktora gitmekten korkar oldum. Her seferinde nasihat ediyor. Ama uyamıyorum, aynen devam. İştahım açıldı ne yapayım. :KK43:

İşin kötüsü normal doğum için çok kilo almamalısın diyor. 70 kilo olmam değilmiş problem (ki pek göstermiyorum), başlangıçtan itibaren 17 kilo almammış. Ve daha doğuma 9 hafta var.
 
Çok kilo aldım diye doktora gitmekten korkar oldum. Her seferinde nasihat ediyor. Ama uyamıyorum, aynen devam. İştahım açıldı ne yapayım. :KK43:

İşin kötüsü normal doğum için çok kilo almamalısın diyor. 70 kilo olmam değilmiş problem (ki pek göstermiyorum), başlangıçtan itibaren 17 kilo almammış. Ve daha doğuma 9 hafta var.
Canım bende senin gibiyim. Hareket edebiliyo musun yürüyüş flan? İştahı tutmak hamilelikte çok zormuş :KK43: tartiya çıktığımda artık kendimi frenliycem diyorum ama.. bi de cok cok cok şiştim ödemden dolayı. Erkenden. Tansiyonum yok iyi ki, onu takip ediyorum.
Her gün ki gibi bugün de yeniden karar verdim cok yemiycem :'(
 
X