2015 ve 2016 verilerine bakınca başarı oranının cizik atma işlemi sebebiyle artığı görülmemiş o yuden çoğu klinik bu sene bunu doğru bulmuyor boşuna işlem yapılıyor ve hastaya boşuna masraf çıkıyor diye. Hatta ülkenin üç iyi kliniği yapmiyormua bu sene çünkü başarıyı arttirmamis geçen senelerde oranlar aynıymış canım. Doktorum öyle dedi bana daCanım benim de 2 tedavim olacak dondurulmuslar ile Dr transfer öncesi biopsi ile rahmime bakıp çizik atacak mis zor bi işlem mı ve anestezi almalı mıyım tutunma şansı artıyor muş bu şekil de doğru mı bilgi var mı ?
Bende aşırı baş ağrısı ve uyku yapar hep canım ileriki günlerde olmalı şişkinlik ve karın ağrısı diye biliyorum yumurtalar büyüdükçe . Sende böyle bir etkisibopmus olabilir bende kliniği ara bir sor bende henüz şişkinlik ve baş ağrısı var kadınların belim agrimiyor dahacaYa kızlar ben de dün gonal f iğnenin ilkini yaptım. İnanılmaz baş ağrım ve bel ağrım var. Kasiklarimda da siskinlik. Sizde de oluyor mu. Normal mi. Ne yapacağımı şaştım. Çalışıyorum bide
İnşallah canım hadi hayırlı olsun bakalım insalah bebisin tutunur sende anne olursun bize de dua et Allah yardimcin olsun. Bende bu kez girmiyor iğne bata bi kaç kez bağırıyorum ucu giriyor devamı yokSelam kızlar hayırlı kandiller
benimde ilk denememde çok rahattı bu sefer bende aynı sorunu yaşadım iğneyi yapıncada orası çizik gibi oluyordu batırıyorum zor giriyordu neyseki benim o süreç bitti şimdi estrofem içiyorum bugün son kontrolum var transfer günüm belli olucak insallah bir sorun çıkmaz umarım hepimiz birbirimize güzel haberler verirriz insallah
Allah kOrusun inşallah tedavin iptal olmaz canım guzel düşün güzel olsun insallah. O durumda sadece transfer ücreti odemiyorsun. Gerisini odemissiniz zaten yani toplama parasınıKızlar bişey sormak istiyorum kliniğe sormadım tedavi sonucu embriyo olmazsa yani benim 2 tane döllendi ama 3 ü güne gidermi gitmez mi yarın belli olacak eğer olmazsa ne oluyor tedavi tekrarlanıyor mu hemen ödeme durumu ne oluyor biz ödemenin büyük bi kısmını yaptık zaten yani tutunup tutunmaması ayrı o zaman zaten paran gidiyor da hiç transfer yapımladan nasıl oluyor bilgisi olan varmı şimdiden Tşk (tabi bunu sorarken de insanın aklına gelen başına gelmesin de diyorum)
Canım ben tecrubeliyim zaten bu konuda malesefMrb canım zaten uçları çok ince bide internette gonal f iğne yapımı diye bi Video var ordan bakabilirsin deriyi iyice sıktığın zaman daha kolay batıyo yani benim öyle olmuştu 10 tane iğne yaptım sadece 1 tanesi biraz zor olmuştu derinde önemli tabi ay zaten o iğneleri kendime batırdığımı düşündükçe kendime acıyorum ama inşallah sonucu güzel olur diye bekliyorum
Canım benim Allah yardimcin olsun emeklerini boşa çıkarmasin insallah biz elimizden geleni yapıyoruz tirnaklarimizla kazığa kazığa ulasazagiz zafere inşallah umudumudumz var Allah kerimdir . Bol dua edelim hep birlikte su mübarek gündeMerhaba kızlar bende 7.5 senelik evliyim evliliğin ilk 3 ayından sonra kendimi hep tedavilerin içinde buldum yumurta takipleri Asılamalar tüp bebek derken bugünlere geldim ilk tüp bebegim kimyasal oldu malesef sevincim içinde kaldı endometriozis hastasiyim malesef herctedavide ohhs oluyorum ve sağlık yumurtalarim olmuyor simdi yeniden bir tedaviye başladım yumurtalar toplandı full frezz oldu hepsi bu ay histeroskopi oldum bir sürü polip olmuş ve onlar alındı bir kaç çizik atıldı rahime şimdi regl olmayı bekliyorum transfer için inşallah bu sefer her şey yolunda gider biraz uzun oldu kususra bakmayın
Evet varmis etkisi ama ne kadar etkili olir bilmiyorm gorcez artikHayir zor değil zaten anestezi alıyosun sonrasında günlük hayata devamCanım benim de 2 tedavim olacak dondurulmuslar ile Dr transfer öncesi biopsi ile rahmime bakıp çizik atacak mis zor bi işlem mı ve anestezi almalı mıyım tutunma şansı artıyor muş bu şekil de doğru mı bilgi var mı ?
Baslanabiliyor diye biliyorum kürtaj düşük yada negatif tüp bebek denemesinde iki adet dönemi beklenmesi lazim.Ama polip alındıktan sonraki ay yapılıyor diye biliyorum. Kendini hazır hissettiğim zaman başla tabi yeni aşılama yaptirmissin bence biraz kendini toparlamalisin tabi bu benim fikrim. Allah yardimcin olsunbenım martta asılamam yapıldı adet gördüm 10gun once c.tesi polip alınıcak rahım agzından.nısan 17 gıbı hastalanıxam ozaman tup bebek tedavısıne baslayabılırmıyım sızce?yoksa mayısımı beklıyeyım
Tamam canım sagolasinnBende aşırı baş ağrısı ve uyku yapar hep canım ileriki günlerde olmalı şişkinlik ve karın ağrısı diye biliyorum yumurtalar büyüdükçe . Sende böyle bir etkisibopmus olabilir bende kliniği ara bir sor bende henüz şişkinlik ve baş ağrısı var kadınların belim agrimiyor dahaca
adetinin kaçıncı günü canım ben 4 gün kullanmıştım Bu ilacı sonra toplama olmuştu diye hatırlıyorum benim toplama erken olmuştu 12 günümdü Yedinci Gün Akşam başlamıştım Bu ilacıCetrotide kullandıktan ne kadar sonra yumurta toplandı kızlar bilen varmi
Cetrotide kullandıktan ne kadar sonra yumurta toplandı kızlar bilen varmi
Canim ben adetin 4.günü ganol f başladım. 9.gün de cetrotide başladım. Yarın kontrol var bana 3 adet verdi cetrotide ne zaman toplama olur bilmiyorum.birde çok afedersiniz akıntı geliyor iki gündür. Acaba yumurtalarim mi catladiadetinin kaçıncı günü canım ben 4 gün kullanmıştım Bu ilacı sonra toplama olmuştu diye hatırlıyorum benim toplama erken olmuştu 12 günümdü Yedinci Gün Akşam başlamıştım Bu ilacı
Gonal f i geç baslamissin ya canım ondan 9. Günde vermiştir cetrotide yi ve bu ilaca rağmen yumurta catlayabiliyor bu büyük sıkıntı geçen sefer benim bir yumurta catlamak üzereydi bu ilaca rağmen o yüzden erken toplama yapılmıştı senin de günün gelmiş zaten bence hemen toplama yaparlar öyle bir durum varsa . İnşallah öyle bir durum yoktur gene de .Canim ben adetin 4.günü ganol f başladım. 9.gün de cetrotide başladım. Yarın kontrol var bana 3 adet verdi cetrotide ne zaman toplama olur bilmiyorum.birde çok afedersiniz akıntı geliyor iki gündür. Acaba yumurtalarim mi catladi
İnşallah çatlama müşteri canım yaa. Bir sürü ilaç birde sonuç olmazsa çok fena bi durum.yarın inşallah toplarlar eğer öyle bir ihtimal varsa ama anestezi ile toplayacakmis sanırım. Pat diye de hadi toplayalım demezler sanrım. Allah im şu mübarek gün hürmetine kimsenin emeğini çabasını boşa çıkarma ya Rabbim.Herkesin gönlündekini ver RabbimGonal f i geç baslamissin ya canım ondan 9. Günde vermiştir cetrotide yi ve bu ilaca rağmen yumurta catlayabiliyor bu büyük sıkıntı geçen sefer benim bir yumurta catlamak üzereydi bu ilaca rağmen o yüzden erken toplama yapılmıştı senin de günün gelmiş zaten bence hemen toplama yaparlar öyle bir durum varsa . İnşallah öyle bir durum yoktur gene de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?