Yumurta çok olunca öyle bir durum olabiliyormus evet canım malesef ki inşallah olmazsin.Anladım canım ben 9-10gibi olur diye tahmin ediyordum ama daha geç olacak sanırım bende pcos var ohss olucam diye çok korkuyorum daha önce sadece ilaç tedavisinde olmuştum çünkü
Umarım olmaz
Hadi gözün aydın canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlanır da sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olursun . İnsllah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin emeklerimizi dualarimizi boşa cikarmasinMerhaba arkadaşlar. Ben de bugün ilk muayenemi oldum. Bir tarafta 4 bir tarafta beş görünüyor dedi. Gonal f iğne başladı. Her gün 300 ünite. İlkini yaptık az once. İnşallah her şey yolundadır. Esimde sperm azlığından dolayı yaptırıyoruz tüp bebek. Çok heyecanlıyım.
aramıza hoşgeldin:) heyecan iyidir:) inşallah hep birlikte hamiş olacağız.Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün ilk muayenemi oldum. Bir tarafta 4 bir tarafta beş görünüyor dedi. Gonal f iğne başladı. Her gün 300 ünite. İlkini yaptık az once. İnşallah her şey yolundadır. Esimde sperm azlığından dolayı yaptırıyoruz tüp bebek. Çok heyecanlıyım.
sen de mi 3. günündesin? buradaBende ilk tup bebek tedavisine basladim uzun bir sure lucrin kullandiktan sonra gonalflara başladık bugun ucuncu gunum ins hersey yolunda gider
Amin canım benim ya. Hep birlikte kavusuruz inşallah bebislerimize :)Hadi gözün aydın canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlanır da sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olursun . İnsllah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin emeklerimizi dualarimizi boşa cikarmasin
Gonalflarin ucuncu gunundeyim ewt cnmsen de mi 3. günündesin? buradaeszinbb07 dahil herhalde bir 4 kişiyiz 3. günü olan. haydi bakalım hayırlısı
Amin inşallah tatlımm :)aramıza hoşgeldin:) heyecan iyidir:) inşallah hep birlikte hamiş olacağız.
Canım benim de 2 tedavim olacak dondurulmuslar ile Dr transfer öncesi biopsi ile rahmime bakıp çizik atacak mis zor bi işlem mı ve anestezi almalı mıyım tutunma şansı artıyor muş bu şekil de doğru mı bilgi var mı ?Merhaba kızlar bende 7.5 senelik evliyim evliliğin ilk 3 ayından sonra kendimi hep tedavilerin içinde buldum yumurta takipleri Asılamalar tüp bebek derken bugünlere geldim ilk tüp bebegim kimyasal oldu malesef sevincim içinde kaldı endometriozis hastasiyim malesef herctedavide ohhs oluyorum ve sağlık yumurtalarim olmuyor simdi yeniden bir tedaviye başladım yumurtalar toplandı full frezz oldu hepsi bu ay histeroskopi oldum bir sürü polip olmuş ve onlar alındı bir kaç çizik atıldı rahime şimdi regl olmayı bekliyorum transfer için inşallah bu sefer her şey yolunda gider biraz uzun oldu kususra bakmayın
Kızlar sizde gonal f in ignesini bağırırken sorun yaşıyor musunuz girmiyor iğne bir türlü bir iğneyi üç kere sokuyorum çok ugrastiriyor benim derim mi kalın acepönceki denemelerde rahat giriyordu ama bu kez ucu girse de devamını batiramiyorim çok açıyor . Meriona iğne yakıyor zaten onu hiç saymıyorum
bende sorun yok canım. sadece batırırken zor giriyor.Kızlar sizde gonal f in ignesini bağırırken sorun yaşıyor musunuz girmiyor iğne bir türlü bir iğneyi üç kere sokuyorum çok ugrastiriyor benim derim mi kalın acepönceki denemelerde rahat giriyordu ama bu kez ucu girse de devamını batiramiyorim çok açıyor . Meriona iğne yakıyor zaten onu hiç saymıyorum
Kızlar sizde gonal f in ignesini bağırırken sorun yaşıyor musunuz girmiyor iğne bir türlü bir iğneyi üç kere sokuyorum çok ugrastiriyor benim derim mi kalın acepönceki denemelerde rahat giriyordu ama bu kez ucu girse de devamını batiramiyorim çok açıyor . Meriona iğne yakıyor zaten onu hiç saymıyorum
Merhaba kızlar bende 7.5 senelik evliyim evliliğin ilk 3 ayından sonra kendimi hep tedavilerin içinde buldum yumurta takipleri Asılamalar tüp bebek derken bugünlere geldim ilk tüp bebegim kimyasal oldu malesef sevincim içinde kaldı endometriozis hastasiyim malesef herctedavide ohhs oluyorum ve sağlık yumurtalarim olmuyor simdi yeniden bir tedaviye başladım yumurtalar toplandı full frezz oldu hepsi bu ay histeroskopi oldum bir sürü polip olmuş ve onlar alındı bir kaç çizik atıldı rahime şimdi regl olmayı bekliyorum transfer için inşallah bu sefer her şey yolunda gider biraz uzun oldu kususra bakmayın[/QUOTE
önemli değil canım, biz de uzun yazanlardanız zaten :) Bu sefer inşallah tutunur sadece bebişlerin canım. Allah kolaylık versin.
Selam kızlar hayırlı kandillerKızlar sizde gonal f in ignesini bağırırken sorun yaşıyor musunuz girmiyor iğne bir türlü bir iğneyi üç kere sokuyorum çok ugrastiriyor benim derim mi kalın acepönceki denemelerde rahat giriyordu ama bu kez ucu girse de devamını batiramiyorim çok açıyor . Meriona iğne yakıyor zaten onu hiç saymıyorum
Yumurta toplamada alınıyor zaten cnm ucret. insallah sorun çıkmaz sende emeklerin zayi olmasınKızlar bişey sormak istiyorum kliniğe sormadım tedavi sonucu embriyo olmazsa yani benim 2 tane döllendi ama 3 ü güne gidermi gitmez mi yarın belli olacak eğer olmazsa ne oluyor tedavi tekrarlanıyor mu hemen ödeme durumu ne oluyor biz ödemenin büyük bi kısmını yaptık zaten yani tutunup tutunmaması ayrı o zaman zaten paran gidiyor da hiç transfer yapımladan nasıl oluyor bilgisi olan varmı şimdiden Tşk (tabi bunu sorarken de insanın aklına gelen başına gelmesin de diyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?