• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Canim ben henüz transfer olmadım ama forumlarda okuduğum kadarıyla sürekli yatma.ama yorma da kendini.rutin devam et.fakat yüksekten birşey almaya çalışma. Ağır kaldırma.hasta gibi sürekli yattığında vücut embriyo yu yabancı madde olarak algılayıp atmaya çalışıyormuş.bildiğimden değil ama okuduklarım genelde bu tarz ifadeleri. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Kaçıncı gün transferiydi

İyi akşamlar kızlar. Bugün gonal f ignenin dördüncü günü. 300 yapıyorum her akşam. İlk günden beri hafif boğaz agrim vardı ama bugün çok arttı. Ya gribal enfeksiyon gibi bi durumum da yok. İlacın etkisi olabilir mi. İlaç da kullanamıyorum. Limonlu su içip duruyorum. Sizde de öyle bişey oldu mu hiç. Merkezi aradım, doktora git yazdığı ilaçları bize sor öyle kullan dediler. Ama ilac kullanmak istemediğim için gitmedim. Ne yapayim bilemiyorum ya

kızlar dun transfer oldum ve dktrlat transferden snr yanmıza bıle ugramadı... neye dıkkat etmelıym elmden gelenı yapmk ıstıyorum yardmcı olrmusunuz
Gözün aydın canım inşallah bebislerin tutunur sana . Hemşireler gelip ne yapıp ne yapmamanın gerektiğini anlatmadı mi ? Bir liste vermeliydiler eline yapılmaması gerekenlerle ilgili. Cinsel ilski kesinlikle yasak. Kasik ağrısı yasarsan eğer sıcak temas yasak ağrı kesici antibiyotik falan yasak ağrı kesici olarak parol veya minoset. Hazimsizlik içinse dupbalac surup icilebiliyor . Ama kabızlık olusmamali o yüzden baharatlı acılı şeyler yemiyoruz bol su içiyoruz iyi besleniyoruz. Ani haraketler yasak hapsirmak oksurmek yasak değil tabi bu arada ilk üç gün hafif haraketler yapıp sonraki günler günlük hayata devam edilmeli sanırım yürüyüş falan öneriyorlar hatta . Aklımda kalanlar bu kadar canım bana aynen böyle anlatmışlardı eksiğim yanlışm varsa kusura bakma lütfen .

İyi akşamlar kızlar. Bugün gonal f ignenin dördüncü günü. 300 yapıyorum her akşam. İlk günden beri hafif boğaz agrim vardı ama bugün çok arttı. Ya gribal enfeksiyon gibi bi durumum da yok. İlacın etkisi olabilir mi. İlaç da kullanamıyorum. Limonlu su içip duruyorum. Sizde de öyle bişey oldu mu hiç. Merkezi aradım, doktora git yazdığı ilaçları bize sor öyle kullan dediler. Ama ilac kullanmak istemediğim için gitmedim. Ne yapayim bilemiyorum ya
Bende öyle bir etkisi olmadı canım bence de bir doktora gitmelisiniz bunun için ilerlerse anestezi alamıyoruz ya toplama işlemi sıkıntı olur gittiğin doktora durumu anlat gebelere verilen ilaçlar hemen hemen kullanılabiliyor zaten ına göre ilaç yazar sende merkezi arayıp bildirirsin. Hemen bi çaresini bul canım . Allah şifa versin hemencecik geçer inşallah

Bende öyle bir etkisi olmadı canım bence de bir doktora gitmelisiniz bunun için ilerlerse anestezi alamıyoruz ya toplama işlemi sıkıntı olur gittiğin doktora durumu anlat gebelere verilen ilaçlar hemen hemen kullanılabiliyor zaten ına göre ilaç yazar sende merkezi arayıp bildirirsin. Hemen bi çaresini bul canım . Allah şifa versin hemencecik geçer inşallah
Hiç düşünemedim bunu doğru söylüyorsun canım. Anestezisiz dayanamam. Bi çaresine bakayım ben. Tesekkur ederim. Rabbim şifa versin hepimize

Amin canım inslalah hemen geçer çok dikkat et kendine
Acile gittim şimdi. Hem acil uzmaniyla hem de kadın doğum uzmaniyla görüştüm. Agumentin tb önerdiler. Çok kötü değil dedi, çok şükür. Merkezde hemşireyi de arayıp sordum. Kullanabilirsin dedi. Yumurta toplama gününe kadar rahatlarim inşallah. İyi ki uyardım canim sağol tekrardan

Merhaba kizlar bende ins bu ay tup bebek icin basliyoruz pzt dr da randevumuz var.benim aklima takilan bir soru var enfeksiyon var dedi baska bi doktora smear testi icin gittim tup bebek doktorun sehir disinda oldugu icin.bu engel mi tup bebek tedavisine adetimin 3.gunu gidecegim acaba bir sonraki ay der mi doktor

Merhaba kizlar bende ins bu ay tup bebek icin basliyoruz pzt dr da randevumuz var.benim aklima takilan bir soru var enfeksiyon var dedi baska bi doktora smear testi icin gittim tup bebek doktorun sehir disinda oldugu icin.bu engel mi tup bebek tedavisine adetimin 3.gunu gidecegim acaba bir sonraki ay der mi doktor
Adetin 3. Günü başlatır canım merak etme

Acile gittim şimdi. Hem acil uzmaniyla hem de kadın doğum uzmaniyla görüştüm. Agumentin tb önerdiler. Çok kötü değil dedi, çok şükür. Merkezde hemşireyi de arayıp sordum. Kullanabilirsin dedi. Yumurta toplama gününe kadar rahatlarim inşallah. İyi ki uyardım canim sağol tekrardan
Agumentin de kuvvetli bir antibiyotik:dua:inşallah hemen toparlarsin canım :) iyiki erkenden gittin doktora hastalanmadan iyilesirsin bu sayede Allaha emanet ol :dua::halay:

Kızlar toplama işleminde anesteziyı genel mi yapıyorlar lokal mi.bana birşey söylemediler. Sadece geceden aç olun dediler.

Kızlar toplama işleminde anesteziyı genel mi yapıyorlar lokal mi.bana birşey söylemediler. Sadece geceden aç olun dediler.
Genel canım tamamen uyuyorsunuz sedasyon mu ne deniyordu tam nasıl yazıldığını bilmiyorum zararsız bir anestezi uyuyorsunuz mışıl mışıl. Tamamen üzerini çıkarıyor boss giyiyorsun 'taki falan olmamalı saç tokası dahil canim

Anladım canım. Peki gebelik oluştu diyelim gebelikten kısa süre önce anestezi almak tehlikeli degilmi acaba
Sedesyon muydu neydi adı o tür bir anestezi narkoz değil zararsız yani canım. Birde anestezi olsa bile vücut üç günde atıyor narkozu zaten transfer en erken üç gün sonra yapılıyor toplamadan . Anestezi olsa bile transfere bir zararı olmuyor ki anestezi değil aslında verilen şey.

Anladım canım. Oğlumun 3 yaşında díş tedavisinde almak zorunda kalmıştı öyle birşey o zaman.ya birde çok ağrım var.sanki hamile gibi yürümekte çok zorlanıyorum. Yumurtalar dan demi bu ağrı.birşey daha sormak istiyorum.toplama sonrası işe döndünüz mü. Bana izin al dediler ama ben izin hakkımı transferde kullanmak istiyorum.ise dönsem dayanamaz miyim

Anladım canım. Oğlumun 3 yaşında díş tedavisinde almak zorunda kalmıştı öyle birşey o zaman.ya birde çok ağrım var.sanki hamile gibi yürümekte çok zorlanıyorum. Yumurtalar dan demi bu ağrı.birşey daha sormak istiyorum.toplama sonrası işe döndünüz mü. Bana izin al dediler ama ben izin hakkımı transferde kullanmak istiyorum.ise dönsem dayanamaz miyim

Yumurta toplamadan sonra evet gittim dinlendim cunku bas donmen oluyor ertesi gunu ise gittim herhangi bir sikinti olmuyor. Transferden sonra 10 gun rapor aldim dinlendim.

Back