Catlatma iğnesi yaparlar bugün yarin da toplama olur en erken ihtimalle canım sıkma canını herşey nasip bişey olacağını sanmıyorum belki normal bir durumdur akinti hatirlayamadim bende olmuamuydu. Ne durumdasin kontrolden sonra yaz bize canimİnşallah çatlama müşteri canım yaa. Bir sürü ilaç birde sonuç olmazsa çok fena bi durum.yarın inşallah toplarlar eğer öyle bir ihtimal varsa ama anestezi ile toplayacakmis sanırım. Pat diye de hadi toplayalım demezler sanrım. Allah im şu mübarek gün hürmetine kimsenin emeğini çabasını boşa çıkarma ya Rabbim.Herkesin gönlündekini ver Rabbim
Evettt günaydın kizlar .. Ben ilk kontrolüne geldim şimdi bakalım.herşey yolunda mi :)
ben de çıktım kontrolden arkadaşım, 7 yumoş var, 15ten başlıyor 7ye kadarEvettt günaydın kizlar .. Ben ilk kontrolüne geldim şimdi bakalım.herşey yolunda mi :)
haydi bakalım, güzel haberlerini bekliyuoruz canımGünaydın canım inşallah güzel güzel yumoşların olmuştur bende klinikten haber bekliyorum bugün 3 gün bizim yumoşlar savaşı kazandılarmı onu haber verecekler
5 tane gelişmişben de çıktım kontrolden arkadaşım, 7 yumoş var, 15ten başlıyor 7ye kadarçatlamayı engelleyici iğneye başlıyorum sabah, sen de ne var ne yok? ne ddedi doktor.
Canım inşallah güzel haber alırsın bugün minnoslar sana kavuşmayı bekliyorlardir inşallah.Günaydın canım inşallah güzel güzel yumoşların olmuştur bende klinikten haber bekliyorum bugün 3 gün bizim yumoşlar savaşı kazandılarmı onu haber verecekler
pazar verdi tekrar randevusunu canım, sabahtan, bu arada ben orgalutran çatlamayı öncleyici iğne olarak bunu kullanıyorum. kuzum önemli olan dolu olmaları, geçen sefer 4 çıktı, ikisi döllenmişti. merak etme seninkiler de iyidir. tek embriyo bile yetiyor demiyor muyuz, kendine de bunu söyle, bak ne güzel tek embriyo ile hamile kalanlar var hakikaten.5 tane gelişmişsadece biraz üzüldüm 6 bari olsaydı kim bilir kaçı olgun çıkacak.kaçı dollenecek inşallah tedavi iptal olmaz canım Allahtan hayırlısı su mübarek cuma günü insllah dualarimizikabul etsin . Senin adına sevindim 7 tane gelişmiş çok güzel inşallah dolu dolu çıkarlar. Bende cetrotide başlayacağım bugün ışte geçen sefer bu ilaca rağmen erken catliyordi yumurta erken toplandı inşallah bu ke zamanında çatlar. Pazartesi tekrar randevu var senin ne zaman ?
maşallah hepsi dolu dolu kalitelidir inşallah..Kızlar bende bugün kontrole gittim.en büyük 17 en küçük 12 7 tane olmuşlar. Pazartesi toplayacaklar.herkesten dua bekliyorum. İnşallah olumlu sonuçlarla guleriz
Hayaller bi kaç tane trasfer edip bi kaç taneyi dondurmak olunca üzülüyor insan tabi insalah hir tane olsun evlat olsun bana yeterki Rabbim hayirliaini versin canım sonuç odaklı olmak lazim böyle durumlarda inşallah güzel sonuç alırız hepimizdepazar verdi tekrar randevusunu canım, sabahtan, bu arada ben orgalutran çatlamayı öncleyici iğne olarak bunu kullanıyorum. kuzum önemli olan dolu olmaları, geçen sefer 4 çıktı, ikisi döllenmişti. merak etme seninkiler de iyidir. tek embriyo bile yetiyor demiyor muyuz, kendine de bunu söyle, bak ne güzel tek embriyo ile hamile kalanlar var hakikaten.
Maşallah canım.baya gelişmiş sende inşallah hepsi de dolu dolu kaliteli çıkarlar canimKızlar bende bugün kontrole gittim.en büyük 17 en küçük 12 7 tane olmuşlar. Pazartesi toplayacaklar.herkesten dua bekliyorum. İnşallah olumlu sonuçlarla guleriz
Canım bende şu durumda karar veremezsin neyin daha doğru olacağına ınan ki. O bir tane belki evlat olacak sana bunu biz bilmiyoruz Allahtan hayirlisini iste istisare istihare yap gerekirse cunki çok zor bir kararKızlar malesef aradılar sadece 1 tanesi bölünüp gelişebilmiş o yüzden 1 tane donduruldu bugün çok üzüldüm ama yapacak bişey yok
Havuz yapıp bi sonraki ay da toplayıp yapsammı diye düşünüyorum böyle şansımız yüzde 30/35 miş hemen bu ayda bunu yapsam ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum sizce ne yapmalıyım mantıklı olan nedir tekrar 5000 lira param gidecek
Onu bende yasamistim kac kere sordum o akinti guzel birseymis yumurtalarin yeteerli olgunliga ulastigini gosteriyorCanim ben adetin 4.günü ganol f başladım. 9.gün de cetrotide başladım. Yarın kontrol var bana 3 adet verdi cetrotide ne zaman toplama olur bilmiyorum.birde çok afedersiniz akıntı geliyor iki gündür. Acaba yumurtalarim mi catladi
Canim pazartesi toplama olacak.2 gün daha ilaçlara devam. Yarın ovitrelle yapicam.Rabbim kimsenin çabasını boşa çıkarmasınCatlatma iğnesi yaparlar bugün yarin da toplama olur en erken ihtimalle canım sıkma canını herşey nasip bişey olacağını sanmıyorum belki normal bir durumdur akinti hatirlayamadim bende olmuamuydu. Ne durumdasin kontrolden sonra yaz bize canim
Anladım canım.atilamalardan böyle olmamıştı.bende yumurtam catladi diye çok korktum.ama hemşire normal o sorun olmaz dediOnu bende yasamistim kac kere sordum o akinti guzel birseymis yumurtalarin yeteerli olgunliga ulastigini gosteriyor
Hadi hayırlısı inşallah canım güzel haberlerini alırız inşallahCanim pazartesi toplama olacak.2 gün daha ilaçlara devam. Yarın ovitrelle yapicam.Rabbim kimsenin çabasını boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?