2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Catlatma iğnesi yaparlar bugün yarin da toplama olur en erken ihtimalle canım sıkma canını herşey nasip bişey olacağını sanmıyorum belki normal bir durumdur akinti hatirlayamadim bende olmuamuydu. Ne durumdasin kontrolden sonra yaz bize canim

Evettt günaydın kizlar .. Ben ilk kontrolüne geldim şimdi bakalım.herşey yolunda mi :)
ben de çıktım kontrolden arkadaşım, 7 yumoş var, 15ten başlıyor 7ye kadar çatlamayı engelleyici iğneye başlıyorum sabah, sen de ne var ne yok? ne ddedi doktor.

ben de çıktım kontrolden arkadaşım, 7 yumoş var, 15ten başlıyor 7ye kadar çatlamayı engelleyici iğneye başlıyorum sabah, sen de ne var ne yok? ne ddedi doktor.
5 tane gelişmiş sadece biraz üzüldüm 6 bari olsaydı kim bilir kaçı olgun çıkacak.kaçı dollenecek inşallah tedavi iptal olmaz canım Allahtan hayırlısı su mübarek cuma günü insllah dualarimizikabul etsin . Senin adına sevindim 7 tane gelişmiş çok güzel inşallah dolu dolu çıkarlar. Bende cetrotide başlayacağım bugün ışte geçen sefer bu ilaca rağmen erken catliyordi yumurta erken toplandı inşallah bu ke zamanında çatlar. Pazartesi tekrar randevu var senin ne zaman ?

Günaydın canım inşallah güzel güzel yumoşların olmuştur bende klinikten haber bekliyorum bugün 3 gün bizim yumoşlar savaşı kazandılarmı onu haber verecekler
Canım inşallah güzel haber alırsın bugün minnoslar sana kavuşmayı bekliyorlardir inşallah.

pazar verdi tekrar randevusunu canım, sabahtan, bu arada ben orgalutran çatlamayı öncleyici iğne olarak bunu kullanıyorum. kuzum önemli olan dolu olmaları, geçen sefer 4 çıktı, ikisi döllenmişti. merak etme seninkiler de iyidir. tek embriyo bile yetiyor demiyor muyuz, kendine de bunu söyle, bak ne güzel tek embriyo ile hamile kalanlar var hakikaten.

Hayaller bi kaç tane trasfer edip bi kaç taneyi dondurmak olunca üzülüyor insan tabi insalah hir tane olsun evlat olsun bana yeterki Rabbim hayirliaini versin canım sonuç odaklı olmak lazim böyle durumlarda inşallah güzel sonuç alırız hepimizde

Kızlar malesef aradılar sadece 1 tanesi bölünüp gelişebilmiş o yüzden 1 tane donduruldu bugün çok üzüldüm ama yapacak bişey yok
Havuz yapıp bi sonraki ay da toplayıp yapsammı diye düşünüyorum böyle şansımız yüzde 30/35 miş hemen bu ayda bunu yapsam ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum sizce ne yapmalıyım mantıklı olan nedir tekrar 5000 lira param gidecek

Canım bende şu durumda karar veremezsin neyin daha doğru olacağına ınan ki. O bir tane belki evlat olacak sana bunu biz bilmiyoruz Allahtan hayirlisini iste istisare istihare yap gerekirse cunki çok zor bir karar

Onu bende yasamistim kac kere sordum o akinti guzel birseymis yumurtalarin yeteerli olgunliga ulastigini gosteriyor

Canim pazartesi toplama olacak.2 gün daha ilaçlara devam. Yarın ovitrelle yapicam.Rabbim kimsenin çabasını boşa çıkarmasın

Merhaba kızlar. Akayda 2 kez aşılama oldum sonuç negatif malesef. 18 aydır korunmuoruz 2 yıllık evliyiz. Sebepsiz infertiliz. Görünen hiçbir sorun yok. Eşim bankada çalışıyor. Bankada çalışıo olmasının tüp bebekte avantajı yada dezavantajı var mı? Ankarada tüp bebekte başarı yüzdesi yüksek olan yer neresidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…