• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

sen de mi canım, yapma lütfen, ben senden çok ümitliyim. o güçlü duruşunu kaybetme, panik olma, olmazsa da olmaz, yolumuza devam ederiz... bu arada kandilin mübarek olsun canım, duaların kabul olsun inşallah
Valla canım Allah hayirlisini versin hepimizede ben bu kez çok umutluydum çok rahat tim ama iki gündür adet sancisi başlayınca dünya başıma yıkıldı resmen. Ama hayırlısı olsun Allah büyüktür su mübarek gecede dualarimizi kabul etsin inşallah hepimisinde

merhaba saçma ama bir sorum olacak. opudan once agdaya gıtmenın bir sakıncası olur mu ???? yumrutalıklara sıcak zararlı dıye bılıyorumda

İyiyim canım Allah razı olsun .adet san cim var ışte tedirginim haliyle . Sen nasılsın ne durumdasin ?
Ben ıyim aklım sende Kandilin mübarek olsun bu gece yer gök dua Rabbim hepimize evlat kokusu sıcaklığı nasip etsin inşallah. Her birimizin farklı hayat hikayeleri olabilir ama verdiğimiz emek ve bekleyiş aynı ve yaşayacağımız sevinçte aynı.. Rabbim yüzünü güldürsün rahat olmaya çalış haklısın tedirgin olmakta ama hep aynı olacak diye birşey yok .

Valla canım Allah hayirlisini versin hepimizede ben bu kez çok umutluydum çok rahat tim ama iki gündür adet sancisi başlayınca dünya başıma yıkıldı resmen. Ama hayırlısı olsun Allah büyüktür su mübarek gecede dualarimizi kabul etsin inşallah hepimisinde
Amin canim bugunde dualarimdasin hayirli kandiller diliyorum sen test yaptinmi evde belki cikar biseylerde icin rahatlar azda olsa

Amin canim bugunde dualarimdasin hayirli kandiller diliyorum sen test yaptinmi evde belki cikar biseylerde icin rahatlar azda olsa
Yok canım test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum günüm gelenedek önceki tedavi de yaptim çok pişman oldum negatif çıkmıştı ağlaya ağlaya bi hal oldum tutacağı varsa da tutmadı bebekler o yüzden bu kez gununu bekleyeceğim inşallah pozitif olur da bi mucizeye şahit okuruz

Ben ıyim aklım sende Kandilin mübarek olsun bu gece yer gök dua Rabbim hepimize evlat kokusu sıcaklığı nasip etsin inşallah. Her birimizin farklı hayat hikayeleri olabilir ama verdiğimiz emek ve bekleyiş aynı ve yaşayacağımız sevinçte aynı.. Rabbim yüzünü güldürsün rahat olmaya çalış haklısın tedirgin olmakta ama hep aynı olacak diye birşey yok .
Allah hepimize o sevinci yaşarsın inşallah . Çok dua edelim bu gece Dua ile olmayacak şey yi derdi veren dertten büyük inşallah sesimizi duyacak . Allah hakkımızda dünya ve ahiret için en hayırlısı neyse onu versin. :)

Hayırlı olsun canım bize de umut ol lütfen. Adet sancisiyla farkları neydi peki bel agrinizda oldu mu. Benim iki gündür adet san cim var pazar test günüm baya üzdü beni bu sancılar :KK43:
Benim bel ağrım çok olmadı. Ama adet sancısıyla arasındaki tek farkı dinlendiğimde geçiyor olmasıydı.Bir de sürekli değildi.Şu anda da o kadar olmasa bile halen arada ağrım oluyor.

Yok canım test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum günüm gelenedek önceki tedavi de yaptim çok pişman oldum negatif çıkmıştı ağlaya ağlaya bi hal oldum tutacağı varsa da tutmadı bebekler o yüzden bu kez gununu bekleyeceğim inşallah pozitif olur da bi mucizeye şahit okuruz
Sen cok uzuluyorsun diye yap dedim ama Bende yapmayacam ilkinde erken yapmistim cok silik cikmisti test gunumde tabi kan verdigimde o negatifi ogrenince daha kotu olmustum ama lutfen uzme tali canini sanciyida dusunme biliyorum cok zor bir durum ama sen bebeklerini dusun motive ol her seyin hayirlisi rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin insallah

Sen cok uzuluyorsun diye yap dedim ama Bende yapmayacam ilkinde erken yapmistim cok silik cikmisti test gunumde tabi kan verdigimde o negatifi ogrenince daha kotu olmustum ama lutfen uzme tali canini sanciyida dusunme biliyorum cok zor bir durum ama sen bebeklerini dusun motive ol her seyin hayirlisi rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin insallah
:( Allah su mübarek gecede dualarimizi kabul etsin. hayırlısıyla bize sağlıklı evlatlar nasip etsin çok zor bu imtihan inşallah kısa sürer ben henüz silik de olsa kırmızı çizgi görmedim bi kez bile 0.100 den başka kan değeri de görmedim :( artık biseuler değişsin yoluna gitsin istiyorum . Allah hagitlisini versin hepimizede canım

merhablar yarın opu sonrası son kontrolum.ama hastaneden aradılar doktorum hastaymıs ve yerıne baska bı doktor bakıcak dedıler.cok korkuyorum.cok endıselıyımmm.... cok uzluyorummm..bole bı durum basına gelen oldumu

Gece adet sancim başladı :KK43: sivilcelerim çıktı yine her zaman ki gibi gene olmadı :KK43: sarı akıntı başladı :KK43: pozitifi gören kızlar hiç böyle şeyler yaşadınız mi ? Çok üzgünüm geceyi zor sabah ettim :KK43:
Lütfen moralini bozma benimde yüzümde iki tane kocaman sivilce çıkmıştı adet olacakmışım gibi karnım ağrıyodu gurulduyodu 8. Gün kahve lekem oldu çok ağladım üzüldüm yine olmadı diye ama hamileyim çok şükür hemen moralini bozma zaten ayırt edilmiyoki gebelikle adet lütfen canını sıkma

Ma
Lütfen moralini bozma benimde yüzümde iki tane kocaman sivilce çıkmıştı adet olacakmışım gibi karnım ağrıyodu gurulduyodu 8. Gün kahve lekem oldu çok ağladım üzüldüm yine olmadı diye ama hamileyim çok şükür hemen moralini bozma zaten ayırt edilmiyoki gebelikle adet lütfen canını sıkma
Canım bizimde öyle olur i nsallah çok korktum gene olmadı diye dünya basiima yıkıldı resmen ama Allah büyük tabi belki bu gecenin hürmetine nasip eder isteyen herkes e hayırlı evlatlar . İnsan bazen çok çaresiz hissediyor çok eksik hissediyor Rabbim bizimde yüzümüze güler inşallah bu kez cunki eskisi kadar güçlü olmadığımı farkettim . Bizlere de dua edin lütfen inşallah hepimiz anne oluruz :(

Ma

Canım bizimde öyle olur i nsallah çok korktum gene olmadı diye dünya basiima yıkıldı resmen ama Allah büyük tabi belki bu gecenin hürmetine nasip eder isteyen herkes e hayırlı evlatlar . İnsan bazen çok çaresiz hissediyor çok eksik hissediyor Rabbim bizimde yüzümüze güler inşallah bu kez cunki eskisi kadar güçlü olmadığımı farkettim . Bizlere de dua edin lütfen inşallah hepimiz anne oluruz :KK43:
İnşallah canım benim inşallah ne çektiğini ne hissttiğini çok çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım çünkü seninle rabbim bu sınavı çeken bütün herkesin yüzünü güldürsün şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın

İnşallah canım benim inşallah ne çektiğini ne hissttiğini çok çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım çünkü seninle rabbim bu sınavı çeken bütün herkesin yüzünü güldürsün şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin kuzum Allah razı olsun senden

arkadaşlar merhaba, Berat Kandilimiz hayırlara vesile olsun. Bu akşam iki rekat namaz kıldıktan sonra Ashab-ı Bedir i okuyup sonra da bu isimlerin hürmetine dileğimizin kabul edilmesi için dua edelim. Görümcem de çok geç evlendi, hatta hemen hamile kaldı, evlenmeden önceki Berat Kandilinde yapmış bunu. İnşallah herkesin duaları dilekleri kabul olur.

Opu sonrasi ilk adetimi bugun oldum sizce bir ay daha bekleyip oylemi transfer olmaliyim? Estrofeme adetin ilk gunu mu basladiniz? Doktoruma ulasamadim :(

Back