• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

eszinbb07 eszinbb07 canım ne olursa olsun hakkında Hayirlisi olsun İnşallah bu gece sana da bütün sonuç bekleyenlere dua etim. Allah verene kadar sabir versin
Allah senden razı olsun canım bu gece bol bol dua ettim i sallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim büyüktür bize de yazmıştır bir kader

Evet adet sancilarim tam gaz devam ediyor sivilceler ideal boyuta ulaştı bacak ve bel agrim nirvanada :( sizler ne durumdasınız kızlar.

LÜTFEN YARDIM EDİNİZ... BUGÜN 22:00 DE OVİTRELLE VURULUCAM. CÖTS 09:30 OPU !!!!!! DEDİLER FAKAT , DOKTORUMUN ASISTANI HAYIR 22:30 IGNE DEDI.. İŞİN KOTU TRAFI DOKTORUM COK HASTA VE ONA ULASAMIYORUM, BGN KONTROLUMU BASKA DOKTOR YAPTI... HANGISI DOGRU ???

LÜTFEN YARDIM EDİNİZ... BUGÜN 22:00 DE OVİTRELLE VURULUCAM. CÖTS 09:30 OPU !!!!!! DEDİLER FAKAT , DOKTORUMUN ASISTANI HAYIR 22:30 IGNE DEDI.. İŞİN KOTU TRAFI DOKTORUM COK HASTA VE ONA ULASAMIYORUM, BGN KONTROLUMU BASKA DOKTOR YAPTI... HANGISI DOGRU ???
Tam 35 saat olmalı opu saati yani 22.30 doğru olan olmalı 36 saate bırakmıyorlar tam catlamak üzereyken yapılıyor toplama .

yani 34 -36 saat arası doktora gore degısır .kimisi 35. saat kımsı 35,5 dediler
35 saat olursa eğer erken yada geç işlem yapılabiliyor yarım saat önce yada sonrası gibi ama 34 olunca bir saat beklenmesi gerek yada 36 saat çok riskli ya toplayamadan hepsi çatlar ve ziyan olursa diye tam 35 saat sonraya randevu veriyorlar senin içeri girip uyutulup tiplatman tam istenilen saat en denk geliyor yani sen 22.30 da iğne yaparsan 9.30 da opu yapilmali . İğneyi geç yaptın diyelim 22.30 yanlış saat diyelim 22 de yapmaliydin mesela demi o zaman opu saatini 10.00 alırlar zaten ama söylerdim yarım saat geç yaparlar opuyu ama dediğim gibi 35 saat olması gerekiyor diye biliyorum hatta eminim :)

35 saat olursa eğer erken yada geç işlem yapılabiliyor yarım saat önce yada sonrası gibi ama 34 olunca bir saat beklenmesi gerek yada 36 saat çok riskli ya toplayamadan hepsi çatlar ve ziyan olursa diye tam 35 saat sonraya randevu veriyorlar senin içeri girip uyutulup tiplatman tam istenilen saat en denk geliyor yani sen 22.30 da iğne yaparsan 9.30 da opu yapilmali . İğneyi geç yaptın diyelim 22.30 yanlış saat diyelim 22 de yapmaliydin mesela demi o zaman opu saatini 10.00 alırlar zaten ama söylerdim yarım saat geç yaparlar opuyu ama dediğim gibi 35 saat olması gerekiyor diye biliyorum hatta eminim :)
Cnm son durumun ne amh düşüktü sendede değilmi kaç yumurtan oldu

Cnm son durumun ne amh düşüktü sendede değilmi kaç yumurtan oldu
5 oldu canım 4 tanesi dollendi çok şükür 2 mayısta transfer oldum 14 mayıs test günüm. Adet san cim başladı bayadir bu kez de olmadı sanırım Allahtan hayırlısı canım. Sen nasilsin

5 oldu canım 4 tanesi dollendi çok şükür 2 mayısta transfer oldum 14 mayıs test günüm. Adet san cim başladı bayadir bu kez de olmadı sanırım Allahtan hayırlısı canım. Sen nasilsin
Hayırlısı cnm inş tutunmuştur meleğin sana bozma hemen moralini adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı unutma seni tanımıyorum ama dün dualarımda sende vardın inş olacak cnm

Hayırlısı cnm inş tutunmuştur meleğin sana bozma hemen moralini adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı unutma seni tanımıyorum ama dün dualarımda sende vardın inş olacak cnm
Allah razı olsun canim coktesekkur ederim Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah en hayirlisini o bilir inşallah sağol güzel dileklerinde icn

Arkadaşlar eşimin normal morfolojisi 0ç benim amh 0.4 dr sadece tüp bebek yapabilirisiniz dedi siz ne düşünüyorsunuz tecrübeli insanlar olarak?

Arkadaşlar eşimin normal morfolojisi 0ç benim amh 0.4 dr sadece tüp bebek yapabilirisiniz dedi siz ne düşünüyorsunuz tecrübeli insanlar olarak?
Merhaba canım ben erkek inferilitesinden anlamam ama amh 0.4 ise zaten tüp bebekten başka pek bi çare görünmüyor zor bir durum amh nin düşük oluşu birde zaman kısıtlı o yüzden iyi bir klinik bulup gorusmelisin canım

eszinbb07 eszinbb07 sonucu 4 gözle beklıyorum ınsaalah senınledır beybiler
Canım benim çok teşekkür ederim :) bakalım herşeyin hayırlısı bende dört gözle bekliyorum sonuç ne olacak diye. Test günü pazar ama ben pazartesi yaptırmaya karar verdim hatta hiç mi yaptirmasam ki diye de deli deli sorular geliyor aklıma negatifi görmek istemiyorum bi kez daha ama Allahtan hayırlısı ni istiyorum sadece

Back