• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Bu gün merkezden arayıp kan testi yaptirmami şöyledir 11. günüm bugün kan değerin 0.5 çıktı. Allah hayırlısı kızlar bana dua edin lütfen

5 oldu canım 4 tanesi dollendi çok şükür 2 mayısta transfer oldum 14 mayıs test günüm. Adet san cim başladı bayadir bu kez de olmadı sanırım Allahtan hayırlısı canım. Sen nasilsin
Dualarim seninle insallah tutmustur canim ya mujdeli haberi bekliyoruz senden bu arada geriye kalan 2 embriyo ne oldu canim dondurdunmu?vede dondurduysan ondan ayri ucret aldilarmi?

Arkadaşlar merhabalar anne olanların anneler gününü kutlarım anne olmak için çabalayan sevgili anne adayi arkadaşlarım tabiki sizlerinde gününü kutlarım.
Cetrotide nekadar süre kullanılıyor bilgisi olan var mı bugün iğneyi yaparken birini mahvettim ondan soruyorum

Bu gün merkezden arayıp kan testi yaptirmami şöyledir 11. günüm bugün kan değerin 0.5 çıktı. Allah hayırlısı kızlar bana dua edin lütfen
canım naptın test sonucun nasılsın inşallah seninledir bebeklerin rabbim yardımcın olsun

Arkadaşlar kan değerinin 0.5 çıktığını yazdım ya etiketlediginiz yorumda yazıyor . Malesef negatif

Arkadaşlar kan değerinin 0.5 çıktığını yazdım ya etiketlediginiz yorumda yazıyor . Malesef negatif
Canim cok uzuldum inan rabbim yardimcin olsun simdi yeri degil belki ama canim emriyonu genetik incelemeye bir gonder derim yani hersey guzel yaşın kucuk neden tutmuyor tabiki once rabbim ama ne demisler sen onlemini al gerisini rabbime birak bir arastir hem maddi hem manevi cok yipraniyoruz

merhaba , embrıyolar donduruldugunda , bekleme surecı ne kdr oluyor ? sadece 1 regl mi? bu surecte vıtamınler bırakılıyor mu ?

dondurulmus embrıyo transfer edılmeden once ne gıbı ılaclar kullanılıyor
Adetin 21.gunu lucrin igneye başladım adet olunca estrofem günde 5 tane USG yapılacak cuma günü endometrial kalınlık 8mm olduğunda lucrini bırakıp progestan kapsule başlayacağım 26 Mayıs da da transfere gideceğim dondurulmuş embriyolarimi almaya
Rabbim hayırlısini nasip etsin herkes için. .

merhaba , embrıyolar donduruldugunda , bekleme surecı ne kdr oluyor ? sadece 1 regl mi? bu surecte vıtamınler bırakılıyor mu ?
Regl olduğunda 21. Günde igneyle başlıyorsun üstünden yeni adetin geldiğinde haplara başlıyorsun falan 23.gunde de transferin oluyor 1 buçuk ay geçiyor sürüyor yani uzun bi süre

Back