2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Canım bende tam seni sormak için girdim ki sayfaya yorumunu gördüm çok üzüldüm Allah büyüktür inşallah bi gün olacak inanıyorum ben
Amin canım ben de artık ne varsa era testi seruöm vs yaptırmaya karar verdim ama tabii araştırıp

Sevindim canım senin adına aynen dediğin gibi insan yaşadıkça öğreniyo ama bu deneyimler maddi manevi çok yoruyo bizi maalesef
Aynen oyle maddi manevi cok yorucu...vardir bundada bi hayir.sende sıkma canını.simdi hangi asamadasiniz

Benim de negatif kızlar inşallah sizler güzel haberlerle gelirsiniz
Üzülme diyemiyorum ben üzüldüm gerçekten ve çok umutluydum hevesle baktım foruma ama pes etmek yok vakti zamanı şimdi değilmiş bence de herşeyi araştır yeniden başka istanbul da mısın benim dr tavsiye ederim gerçekten çok iyi bir insan ve doktor aret bey hoş henüz ben de ilk denememi yapicam ama negatif olsa dahi ikinciyi denicem yine onunla. Tabi ki dr lar elinden geleni yapıyor herşey allah'ın takdiri umarım ennkisa zamanda hepimiz e ol der ve olur. Elimizden geleni yapıyoruz hepimiz allah dualarımızı kabul etsin başka yapabileceğimiz birşey yok

Isyerinin yakınında da hastane yok degil mi varsa özel poliklinige git bence.catlatma ignesini devletin kadın dogum hastanesi de vuruyor.

Sağol canım ben hep doktor değiştirdim canım bu sefer de değiştirirsem artık annem ve eşim bana inanılmaz kızacaklar:) bakalım doktorla haftaya konuşacağız. Herşeyi soracağız kafamızdaki yumruta sperme dair uğraşmayın derse donasyona gideceğim kıbrısa canım karar verdim kesin. Bu şekilde insan kendine de eziyet ediyor. Az yumurta olunca bir embriyo ancak oluyor. Öyle işt canım bir doktorla konuşalım da bakalım

Günaydın kızlar bu sabah aşırı bu karın agrısıyla uyandım adet oncesı sancı gıbı tutmadı galıba bu seferde ((( bu süreçte karın agrısı cekıpte pozıtıf olanı hiç duymadım

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 12 nisanda tüp bebek transferi yapıldı. Dün evde test yaptım sonuç negatif.. bu sabah regl öncesi yaşadığım titreme ile uyandım... çok endişeliyim...

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 12 nisanda tüp bebek transferi yapıldı. Dün evde test yaptım sonuç negatif.. bu sabah regl öncesi yaşadığım titreme ile uyandım... çok endişeliyim...
Kan testi yaptır canım böyle kendini mahvetme 3. Gün se bekle daha ana

Günaydın kızlar bu sabah aşırı bu karın agrısıyla uyandım adet oncesı sancı gıbı tutmadı galıba bu seferde ((( bu süreçte karın agrısı cekıpte pozıtıf olanı hiç duymadım
Kaçıncı günündesin kaç günlük embriyo kondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…