- 15 Şubat 2017
- 239
- 358
- 18
- 36
Maalesef değer düştü ve kimyasal canim.doktor bugün çağırmıştı ama ben gitmedim.bu üçüncü kimyasal oldu.hayırlısı bakalım.Canim naptin
Canım bende tam seni sormak için girdim ki sayfaya yorumunu gördümBenim de negatif kızlar inşallah sizler güzel haberlerle gelirsiniz
Maalesef değer düştü ve kimyasal canim.doktor bugün çağırmıştı ama ben gitmedim.bu üçüncü kimyasal oldu.hayırlısı bakalım.
Benim de negatif kızlar inşallah sizler güzel haberlerle gelirsiniz
Amin canım. İnşallah. Şimdi regl başlasın diye stres yapıyorum. Resmen vücut dengem bozuldu..Bi başlasa da rahatlasam.çok üzüldüm canım geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin bu üzüntüyü hayırlısıyla evlatlar nasip etsin
Amin canım ben de artık ne varsa era testi seruöm vs yaptırmaya karar verdim ama tabii araştırıpCanım bende tam seni sormak için girdim ki sayfaya yorumunu gördümçok üzüldüm Allah büyüktür inşallah bi gün olacak inanıyorum ben
Aynen oyle maddi manevi cok yorucu...vardir bundada bi hayir.sende sıkma canını.simdi hangi asamadasinizSevindim canım senin adına aynen dediğin gibi insan yaşadıkça öğreniyo ama bu deneyimler maddi manevi çok yoruyo bizi maalesef
Üzülme diyemiyorum ben üzüldüm gerçekten ve çok umutluydum hevesle baktım foruma ama pes etmek yok vakti zamanı şimdi değilmiş bence de herşeyi araştır yeniden başka istanbul da mısın benim dr tavsiye ederim gerçekten çok iyi bir insan ve doktor aret bey hoş henüz ben de ilk denememi yapicam ama negatif olsa dahi ikinciyi denicem yine onunla. Tabi ki dr lar elinden geleni yapıyor herşey allah'ın takdiri umarım ennkisa zamanda hepimiz e ol der ve olur. Elimizden geleni yapıyoruz hepimiz allah dualarımızı kabul etsin başka yapabileceğimiz birşey yokBenim de negatif kızlar inşallah sizler güzel haberlerle gelirsiniz
Isyerinin yakınında da hastane yok degil mi varsa özel poliklinige git bence.catlatma ignesini devletin kadın dogum hastanesi de vuruyor.desteklerınız ıcın tesekkur ederım. Eşim ben asla vuramam dıyor. Evde olsam kesınlıkle hastaneye gıderım ama hep iş yerınde olacagım ıgne vurulma saatınde. Çünkü çalışma saatlerim sabit değil. yolda olmayacagım bı saat hesaplayıncada ıste oldugum saat vurulmak mantıklı geldı... sanırım ısyerındeyken arkadaslar yardımcı olucakk.. evdeysem hastaneye gıderım yakında... cok korkuyorum yınede.. çatlatma ıgnesı kalcadan mı vuruluyoo. onun için kesın hastaneye gıderım sanırım
Canım benim cok u üzüldümMaalesef değer düştü ve kimyasal canim.doktor bugün çağırmıştı ama ben gitmedim.bu üçüncü kimyasal oldu.hayırlısı bakalım.
Sağol canım ben hep doktor değiştirdim canım bu sefer de değiştirirsem artık annem ve eşim bana inanılmaz kızacaklar:) bakalım doktorla haftaya konuşacağız. Herşeyi soracağız kafamızdaki yumruta sperme dair uğraşmayın derse donasyona gideceğim kıbrısa canım karar verdim kesin. Bu şekilde insan kendine de eziyet ediyor. Az yumurta olunca bir embriyo ancak oluyor. Öyle işt canım bir doktorla konuşalım da bakalımÜzülme diyemiyorum ben üzüldüm gerçekten ve çok umutluydum hevesle baktım foruma ama pes etmek yok vakti zamanı şimdi değilmiş bence de herşeyi araştır yeniden başka istanbul da mısın benim dr tavsiye ederim gerçekten çok iyi bir insan ve doktor aret bey hoş henüz ben de ilk denememi yapicam ama negatif olsa dahi ikinciyi denicem yine onunla. Tabi ki dr lar elinden geleni yapıyor herşey allah'ın takdiri umarım ennkisa zamanda hepimiz e ol der ve olur. Elimizden geleni yapıyoruz hepimiz allah dualarımızı kabul etsin başka yapabileceğimiz birşey yok
Kan testi yaptır canım böyle kendini mahvetme 3. Gün se bekle daha anaSelam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 12 nisanda tüp bebek transferi yapıldı. Dün evde test yaptım sonuç negatif.. bu sabah regl öncesi yaşadığım titreme ile uyandım... çok endişeliyim...
Kaçıncı günündesin kaç günlük embriyo konduGünaydın kızlar bu sabah aşırı bu karın agrısıyla uyandım adet oncesı sancı gıbı tutmadı galıba bu seferde((( bu süreçte karın agrısı cekıpte pozıtıf olanı hiç duymadım
25 ine gün verdi doktorum ama işte aceleci davranıyorum sanırımKan testi yaptır canım böyle kendini mahvetme 3. Gün se bekle daha ana
Erken daha bekle canım25 ine gün verdi doktorum ama işte aceleci davranıyorum sanırım
2 tane 5 gunluk kondu 4 gunum bugunKaçıncı günündesin kaç günlük embriyo kondu
Erken canım ağrılar normal düşünme bu kadar tutunuyordur bebişler2 tane 5 gunluk kondu 4 gunum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?