- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
Kilo aldım kendiliğindien canım fark etmedim bile... 300 ün hepsini vurylmuştum. Ama bir önceki tedavimdeydi...Canım içime kurt düştü kiloyla başım zaten dertte :) yediğin içinmi almıştın birde puregon 300 ün hepsini mi yapılmıştın kaç ünite yapılmıştın yanı cevaplarsan çok sevinirim
Amin canım inşallah senin de ilk ve son olurAnladım canım kusura bakma ilk deneyimim olduğu için stresli ve korkuluyum. Tesekkür ederim cevapladığın için inşallah bu son denemen olur ve mutlu haberi alırsınız
benim dün 4 gibi buraya yazdıktan yaklaşık 1 saat sonra adet ağrılarım başladı, bugün 9. günüm. sabaha kadar sürdü, hafif devam ediyor, bazen kesiliyor... hayırlısı, dediğin gibi kafamıza fena takıyoruz...
Cok.sukur idrarda silik cikti kandada 108 cikti degerim hamileyim galiba senin kacinci gun degerin nasilben aldım haberimi tutunmuş çok şükür, Allah herkeze bu mutluluğu yaşatasın inşallah, sonucunu mutlaka yaz
Bir ay beklediğin için şanslısın bana o durumda transfer yaptılar opudan 3gün sonraSenin için çok zor olmuş canım onda da vardır bir hayır ama bende ohss olmuştum bir dahaki ay transfer olmuştu tuttu hemde ama düşükle sonuçlandı
Evt cnm 2 tane dondurulmus transfer edildi ilkinde bi tane koymuslardi 10 gun afedersiniz malak gibi yattim sadece wc ye kalkmistim tutmadi negatif oldu. Simdi ilk gun dinledim ertesi gun seminerim vardi ona gittim simdide 7 gun rapor aldim bugun akrabalarim geldi bana kuzenime hizmet ettirdim cok belim agrio diye cok fazla kipirdamadim yerimden ama ne kadarda olsa boseyler yapiosun..:) bakalim hayirlisi minnaklari cok yormus olabilirim ama onada ihtiyac vardir belki cok yatarak olmadi belki haraket ederek olur bu seferBende de öyle işte beyaz akıntı oluyor hiç belirti Yok senin daha yeniymiş 2 tane mi transfer edildi sana
Hic korkma cnm benim ignelerin ucu kil gibi hic hissetmiyorsun bile ben hep kendim yaptim ama cesaretim yok dersen saglik ocaginda veya tup yaptirdigin merkeze gidip yaptirsin cnm. Hersey allahtan belki bu sekilde allah srni evlat sahibi yapicak.. bide suna sevinebilirsin aslinda kimyasal yasasan bile bi gebelik elde edebilmissin bende o bile olmadi 6 yillik evli olmama ragmenya ben ilk kez tup deneyecegım.daha once asılamam da yok. iğneden çok korkuyorum.. kendı kedıme nasıl vuracagım gobegımden ? kan bıle aldırırken bayılıyorum... ohsss olmaktanda korkuyorum. bu korkular yuzunden tup e baslıyacagıma sevınemıyorum.. tam gecen ay hazırdım baslıycaktım kı kımyaslak gebelık yasadıgımı ogrendım.sımdı bu ay da kesın bı aksılık cıkar dıyorum. doktorum seyahatte olabilir... offf yani cesarete ıhtıyacım var bayanlarrrr
Allah saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallahHic korkma cnm benim ignelerin ucu kil gibi hic hissetmiyorsun bile ben hep kendim yaptim ama cesaretim yok dersen saglik ocaginda veya tup yaptirdigin merkeze gidip yaptirsin cnm. Hersey allahtan belki bu sekilde allah srni evlat sahibi yapicak.. bide suna sevinebilirsin aslinda kimyasal yasasan bile bi gebelik elde edebilmissin bende o bile olmadi 6 yillik evli olmama ragmen
Canım inan hiçbişi yok iğnelerde, ne batırırken ne ilaç verirken... benim 7.günüm çok şükür bi sıkıntı yaşamadım da, kendin cesaret edemezsen eşine anlat adımları , o denesin, internette videolar var anlatımlı onlara bakarak da yapabilirsin... ne güzel bak tedaviye başlıyorsun hepsi bittiğinde mutlu sona ulaşmak var , onu düşünerek başla, geçen ay zamanı değilmiş demekki, umutsuz olmaz canımmm.. Allah gönlüne göre versin inşallahya ben ilk kez tup deneyecegım.daha once asılamam da yok. iğneden çok korkuyorum.. kendı kedıme nasıl vuracagım gobegımden ? kan bıle aldırırken bayılıyorum... ohsss olmaktanda korkuyorum. bu korkular yuzunden tup e baslıyacagıma sevınemıyorum.. tam gecen ay hazırdım baslıycaktım kı kımyaslak gebelık yasadıgımı ogrendım.sımdı bu ay da kesın bı aksılık cıkar dıyorum. doktorum seyahatte olabilir... offf yani cesarete ıhtıyacım var bayanlarrrr
Bende bir türlü vuramiyordum ignemi.havuz sistemi ile 2 opu gecirince son 2 ignesi ve gece catlatma ignesini yaptım.taktik söyle ozel hastanelerde göbekten igneni her gun 5 tl.ye ücretle ol.sen o fiyatı vereni bul kendine yakın yerde.hemsireye korkularini söylersen ve ögretmesini istersen cok yardıncı oluyorlar.her defasında sana nasıl yapılacagıni gösterirken sende onun anlattıgı sekilde igneyi tutmayı ögrenya ben ilk kez tup deneyecegım.daha once asılamam da yok. iğneden çok korkuyorum.. kendı kedıme nasıl vuracagım gobegımden ? kan bıle aldırırken bayılıyorum... ohsss olmaktanda korkuyorum. bu korkular yuzunden tup e baslıyacagıma sevınemıyorum.. tam gecen ay hazırdım baslıycaktım kı kımyaslak gebelık yasadıgımı ogrendım.sımdı bu ay da kesın bı aksılık cıkar dıyorum. doktorum seyahatte olabilir... offf yani cesarete ıhtıyacım var bayanlarrrr
Canım inan hiçbişi yok iğnelerde, ne batırırken ne ilaç verirken... benim 7.günüm çok şükür bi sıkıntı yaşamadım da, kendin cesaret edemezsen eşine anlat adımları , o denesin, internette videolar var anlatımlı onlara bakarak da yapabilirsin... ne güzel bak tedaviye başlıyorsun hepsi bittiğinde mutlu sona ulaşmak var , onu düşünerek başla, geçen ay zamanı değilmiş demekki, umutsuz olmaz canımmm.. Allah gönlüne göre versin inşallah
Allah saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah
Bende bir türlü vuramiyordum ignemi.havuz sistemi ile 2 opu gecirince son 2 ignesi ve gece catlatma ignesini yaptım.taktik söyle ozel hastanelerde göbekten igneni her gun 5 tl.ye ücretle ol.sen o fiyatı vereni bul kendine yakın yerde.hemsireye korkularini söylersen ve ögretmesini istersen cok yardıncı oluyorlar.her defasında sana nasıl yapılacagıni gösterirken sende onun anlattıgı sekilde igneyi tutmayı ögren
Gobegi gerdiginde cok rahat vuruyorsun zaten.ne kadar cabuk ögrenirsen o kadar rahat edersin.catlatma ignesini gece 2.30 a vermislerdi hastaneye gittim.yanımdakilere eziyet oldu.yavas yavas cesaret geliyor.ben yaptıysam herkes yapar.kendimi öğrenmek icin zorlamadım.aman hastaneye giderim dedim ama öyle bir an geliyor ki cesaret geliyor.simdiden bebegine kavuşman dileğiyle
Cok.sukur idrarda silik cikti kandada 108 cikti degerim hamileyim galiba senin kacinci gun degerin nasil
Çok sevindim rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlargalibasımı var :)) nasıl sevindim anlatamam Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Test değerlerine takılma daha erken senin ona rağmen 108 çok iyi bence 2 günde bir artacak göreceksin. Hayırlı uğurlu olsun
Canim cok gecmis olsun tekrardan.bugun kontrole gittim ben.ohss degilmisim.eger transfer i yapsaydik ozaman olurdun dedi.oyuzden obur aya kaldi transferim.demekki sendede transfer olmamaliymis.nerden bilceksin iste insan yasadikca ogreniyo.Geçen sene yumurtalarım toplandığımda ohss oldum yemek yiyemedim su bile içemiyodum nefes alırken zorlanıyodum tuvalete bile çıkamıyodum 3gün sonra transfer oldu ve tabi tutmadı
Sevindim canım senin adına aynen dediğin gibi insan yaşadıkça öğreniyo ama bu deneyimler maddi manevi çok yoruyo bizi maalesefCanim cok gecmis olsun tekrardan.bugun kontrole gittim ben.ohss degilmisim.eger transfer i yapsaydik ozaman olurdun dedi.oyuzden obur aya kaldi transferim.demekki sendede transfer olmamaliymis.nerden bilceksin iste insan yasadikca ogreniyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?