9.gün 29cikti yarin tekrarlamam gerek ..
inş canım allah herkese nasib etsinHayırlı olsun canım gözünaydın darısı tüm bekleyenlerin başına=)
4 NİSAN TRNSFER OLDUM TEST GÜNÜM 13 NİSAN TATLIM AMA DAYANAMAYIP ERKENDEN YAPTIRDIM TESTİ :)mavideniz93 ne zaman baktiracaksin yine beta benim 9.günüm 29Çıktı baya yakınız benim de 3.gün embriyo
Yarın 11.günüm baktiracam
4 tane beşinci gün embriyosuydu iki tane iki tane transfer yapıldı ama hiç tutunma olmadı o yüzden gidip kromozom eksikliğini var diye baktirdin canımCanim sana bisey soracam sen gecenki denelerinde kac tane dollenme olmustu birde kacinci gun embriyosuydu ve iki tanemi transfer ettiler
Yok canım biraz yavaş oldukları için sadece diger ikisi hizlica 5. Güne ulaşmış demekki öbürleri de a kalite olacak ama bölünmesi yavaslamistir belleğinde yarın onlarda aynı seviyeye ulaşır merak etmeBeni de bugün aradılar 2 tane a kalitede donduruyoruz dediler kalanlar için yarın bekleyeceğiz dediler ona göre dondurulacakmış bu şekilde olan var mı aranızda kötü oldukları için mi bekletiyorlar acaba?
mrb cnm bu topiği yeni gördüm benimde topik var mart nisan diye biraz inceledim benimde 3. gün emriyosu dün tahlil yaptırdım transferin 9. günüydü 25 çıkmış sanırım oldu ama dr tm emin olmak için gününde yaptır dedi o yüzden bozma moralini cok erken yaptırmışın sabredemiyoruz valla :)
Hmm acaba neden tutunma olmadi gerci hersey rabbimden canim o en dogrusunu bilir peki fsh hormon tahlillerin hepsi normalmiydi transfer yapilirken canim4 tane beşinci gün embriyosuydu iki tane iki tane transfer yapıldı ama hiç tutunma olmadı o yüzden gidip kromozom eksikliğini var diye baktirdin canım
tebrikler canım, Allah tamamına erdirsin, evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.mrb cnm bu topiği yeni gördüm benimde topik var mart nisan diye biraz inceledim benimde 3. gün emriyosu dün tahlil yaptırdım transferin 9. günüydü 25 çıkmış sanırım oldu ama dr tm emin olmak için gününde yaptır dedi o yüzden bozma moralini cok erken yaptırmışın sabredemiyoruz valla :)
Yok canım biraz yavaş oldukları için sadece diger ikisi hizlica 5. Güne ulaşmış demekki öbürleri de a kalite olacak ama bölünmesi yavaslamistir belleğinde yarın onlarda aynı seviyeye ulaşır merak etme
Canım 3. Gün embiryosu kaç embiryo konuldu sana ve kalitesi nasıldı? Benimde 3. Gün embiryosuda ondan sordum
5. Gün embriyosu geç oluyor biraz canım benim ilki 19. Gün ikincisi 18 gün yapılmış rahim duvarı kalınlığı da önemli tabi bu farkta senin de 16 ile 19 arası mutlaka olur . Hayilisi olsun inşallah güzel haberler alalım.sendedndeAa ben öyle olacağını düşünmemiştim inşallah öyledir dondurup sonrakiye kalsın istiyorum nasip o zaman yarın kontrolüm var o zaman öğrenirim sanırım adet oldum bugün acaba kaçıncı gün transferimi yaparlar heyecanlanmaya başladım artık hele hamileler yazdıkça çok mutlu oluyorum inşallah bizler de bu güzel haberi veririz buradan
Transfer yapılırken fsh in önemi yok ki canım fsh yumurta oluşumunda önemli o yüzden ona bakılmıyor bi kaç test yapmıştık ama ne testiydi hatırlamıyorum su an . Allah büyüktür bilmiyoruz sebebini inşallah bu kez tutar bakalimHmm acaba neden tutunma olmadi gerci hersey rabbimden canim o en dogrusunu bilir peki fsh hormon tahlillerin hepsi normalmiydi transfer yapilirken canim
Insallah canim olur ya benim ilk yaptirdigim merkez fsh yuksek onun icin tutmamis olabilir dediler tabi ben hic memnun kalmamistim herkese uygulanan standart tedavi uygulanmis bana tecrubesiz olunca boyle oldu rabbim iyi merkez ve doktorla karsilastirsin herkes paragoz olmus cnm birde iki embriyo transfer edilirken fiyat yine aynimi cunku bana ayni dediler ama yinede kafama takildiTransfer yapılırken fsh in önemi yok ki canım fsh yumurta oluşumunda önemli o yüzden ona bakılmıyor bi kaç test yapmıştık ama ne testiydi hatırlamıyorum su an . Allah büyüktür bilmiyoruz sebebini inşallah bu kez tutar bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?