2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Beni de bugün aradılar 2 tane a kalitede donduruyoruz dediler kalanlar için yarın bekleyeceğiz dediler ona göre dondurulacakmış bu şekilde olan var mı aranızda kötü oldukları için mi bekletiyorlar acaba?

mavideniz93 ne zaman baktiracaksin yine beta benim 9.günüm 29Çıktı baya yakınız benim de 3.gün embriyo
Yarın 11.günüm baktiracam

Canim sana bisey soracam sen gecenki denelerinde kac tane dollenme olmustu birde kacinci gun embriyosuydu ve iki tanemi transfer ettiler
4 tane beşinci gün embriyosuydu iki tane iki tane transfer yapıldı ama hiç tutunma olmadı o yüzden gidip kromozom eksikliğini var diye baktirdin canım

Beni de bugün aradılar 2 tane a kalitede donduruyoruz dediler kalanlar için yarın bekleyeceğiz dediler ona göre dondurulacakmış bu şekilde olan var mı aranızda kötü oldukları için mi bekletiyorlar acaba?
Yok canım biraz yavaş oldukları için sadece diger ikisi hizlica 5. Güne ulaşmış demekki öbürleri de a kalite olacak ama bölünmesi yavaslamistir belleğinde yarın onlarda aynı seviyeye ulaşır merak etme

Topigimin ilk hamisleri gelmeye başladı çok şükür kızlarr iyi ki varsınız darısı bizim başımıza İnsallah Allah saglikcakla kucahiniza almayı da nasip etsin

4 tane beşinci gün embriyosuydu iki tane iki tane transfer yapıldı ama hiç tutunma olmadı o yüzden gidip kromozom eksikliğini var diye baktirdin canım
Hmm acaba neden tutunma olmadi gerci hersey rabbimden canim o en dogrusunu bilir peki fsh hormon tahlillerin hepsi normalmiydi transfer yapilirken canim

tebrikler canım, Allah tamamına erdirsin, evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Aa ben öyle olacağını düşünmemiştim inşallah öyledir dondurup sonrakiye kalsın istiyorum nasip o zaman yarın kontrolüm var o zaman öğrenirim sanırım adet oldum bugün acaba kaçıncı gün transferimi yaparlar heyecanlanmaya başladım artık hele hamileler yazdıkça çok mutlu oluyorum inşallah bizler de bu güzel haberi veririz buradan

Canım 3. Gün embiryosu kaç embiryo konuldu sana ve kalitesi nasıldı? Benimde 3. Gün embiryosuda ondan sordum

Allah razı olsun canım Darısı sizlere bütün bekleyenlere insallah♡ şimdi de katlanır mi heycani stresi var :)))

3.gün embriyo 2 tane dondurulmuş 8hücre istenilen kalite dedi embriyolog.

5. Gün embriyosu geç oluyor biraz canım benim ilki 19. Gün ikincisi 18 gün yapılmış rahim duvarı kalınlığı da önemli tabi bu farkta senin de 16 ile 19 arası mutlaka olur . Hayilisi olsun inşallah güzel haberler alalım.sendednde

Hmm acaba neden tutunma olmadi gerci hersey rabbimden canim o en dogrusunu bilir peki fsh hormon tahlillerin hepsi normalmiydi transfer yapilirken canim
Transfer yapılırken fsh in önemi yok ki canım fsh yumurta oluşumunda önemli o yüzden ona bakılmıyor bi kaç test yapmıştık ama ne testiydi hatırlamıyorum su an . Allah büyüktür bilmiyoruz sebebini inşallah bu kez tutar bakalim

Insallah canim olur ya benim ilk yaptirdigim merkez fsh yuksek onun icin tutmamis olabilir dediler tabi ben hic memnun kalmamistim herkese uygulanan standart tedavi uygulanmis bana tecrubesiz olunca boyle oldu rabbim iyi merkez ve doktorla karsilastirsin herkes paragoz olmus cnm birde iki embriyo transfer edilirken fiyat yine aynimi cunku bana ayni dediler ama yinede kafama takildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…