• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Benim 5. Gun embriyo transferi oldu. Bugun 9. Gunde tahlil yaptirdim sonuc 22. Insallah artmaya devam eder .
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın dilerim. Bize de nasip etsin allah kısa zamanda
Böyle güzel haberle beni cokkk mutlu ediyor çok şükür çok:) hepimizin duaları kabul olsun

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın dilerim. Bize de nasip etsin allah kısa zamanda
Böyle güzel haberle beni cokkk mutlu ediyor çok şükür çok:) hepimizin duaları kabul olsun
Amin insallah dariso herkesin tum ugrasanlarin basina. Allah tez zamanda evlat sahibi yapsin hepimizi insallah. Cok tesekkur ederimm

Hoşgeldin topigim e canım :) hayırlı olsun inşallah bende bugün adet oldum pazartesi randevu aldım diyarbakır bahceci den inşallah herşey güzel gider benim 3. Deneme olacak her denemede acemi oluyor insan ınan ki erken menepoz sıkıntısı var bende peki ya sizin sorun neydi canım
Canım bende diyarbakır bahceciye gitmeye başladım

Hayırlı olsun canım :) inşallah tedavin güzel geçer ne durumdasin? yeni mi basladin ?
Sağol canım senin de hayırlısı olsun . Geçen gün gittik sadece muayene etti geçen yılki amh0.01 di baktı o bayağı düşüktü sağda hiç yumurta yok dedi sol da 3 tane gördü ama değerimin bu kadar olmayacağını söyledi tekrar istedi amh cuma günü tekrar gidicem ona gore tedavi konuşalım dedi .

Back