- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
inşallah sağlıklı bir şkeilde katlanır arkadaşımAmin insallah, cok tesekkur ederim. Ama sanirim erken sevinemeyecegim. Degerin dusuk cikmasi korkuttu. Bakalim pazara kac cikicak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah sağlıklı bir şkeilde katlanır arkadaşımAmin insallah, cok tesekkur ederim. Ama sanirim erken sevinemeyecegim. Degerin dusuk cikmasi korkuttu. Bakalim pazara kac cikicak.
Cok tesekkur ederimm, insallahhinşallah sağlıklı bir şkeilde katlanır arkadaşım
Tesekkur ederimm, insallahhİnşlh alırsın o mutlu haberi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın dilerim. Bize de nasip etsin allah kısa zamandaBenim 5. Gun embriyo transferi oldu. Bugun 9. Gunde tahlil yaptirdim sonuc 22. Insallah artmaya devam eder .
Korkma canım Allah büyüktür pozitifi gördün ya devamı da gelir inşallahAmin insallah, cok tesekkur ederim. Ama sanirim erken sevinemeyecegim. Degerin dusuk cikmasi korkuttu. Bakalim pazara kac cikicak.
Canım hayırlı olsun inşallah değerle birlikte sevincin de katlanır :) sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniBenim 5. Gun embriyo transferi oldu. Bugun 9. Gunde tahlil yaptirdim sonuc 22. Insallah artmaya devam eder .
Amin insallah dariso herkesin tum ugrasanlarin basina. Allah tez zamanda evlat sahibi yapsin hepimizi insallah. Cok tesekkur ederimmHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın dilerim. Bize de nasip etsin allah kısa zamanda
Böyle güzel haberle beni cokkk mutlu ediyor çok şükür çok:) hepimizin duaları kabul olsun
Insallah canim sagolasin. Darisi hepimize insallahKorkma canım Allah büyüktür pozitifi gördün ya devamı da gelir inşallah
Insallah cok tesekkur ederimmCanım hayırlı olsun inşallah değerle birlikte sevincin de katlanır :) sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Canım bende diyarbakır bahceciye gitmeye başladımHoşgeldin topigim e canım :) hayırlı olsun inşallah bende bugün adet oldum pazartesi randevu aldım diyarbakır bahceci den inşallah herşey güzel gider benim 3. Deneme olacak her denemede acemi oluyor insan ınan ki erken menepoz sıkıntısı var bende peki ya sizin sorun neydi canım
Hayırlı olsun canım :) inşallah tedavin güzel geçer ne durumdasin? yeni mi basladin ?Canım bende diyarbakır bahceciye gitmeye başladım
Kızlar 10. Gün 73 değerim bebeğim benimle
harika canım, nasıl sevindim ben de, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin arkadaşımKızlar 10. Gün 73 değerim bebeğim benimle
AMİN İNŞ canım cümlemizeharika canım, nasıl sevindim ben de, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
Ayy tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu rabbim sağlıkla kucağına. Almayıda nasip etsin bizlere dua et hamilelerin duası kabul olurKızlar 10. Gün 73 değerim bebeğim benimle
ellebette dua ederim canım cok sağolAyy tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu rabbim sağlıkla kucağına. Almayıda nasip etsin bizlere dua et hamilelerin duası kabul olur
Sağol canım senin de hayırlısı olsun . Geçen gün gittik sadece muayene etti geçen yılki amh0.01 di baktı o bayağı düşüktü sağda hiç yumurta yok dedi sol da 3 tane gördü ama değerimin bu kadar olmayacağını söyledi tekrar istedi amh cuma günü tekrar gidicem ona gore tedavi konuşalım dedi .Hayırlı olsun canım :) inşallah tedavin güzel geçer ne durumdasin? yeni mi basladin ?
Hayırlı olsun gözün aydınKızlar 10. Gün 73 değerim bebeğim benimle