Genetik mi yaptiracaksiniz hangi hastanede canım ? B nde kromozom analizi yaptirmisgim geçen ay sadece başka genetik bir test yaptırmadım merak ediyorum kimlere yapılıyor ..Yasim 32 canim doktorum genetik tahlili istedi esimle
Yaşım 32 canım tüp bebek yaptırırken öğrendim dünyam yıkıldı sanmıstım ve benim tüplerinde tıkalı canım diğer gidecegim merkezeşimle ikimizden genetik tahlil istemişti onu bu hafta yaptıracagız ama ben diyarbakır da tercih yaptım hakkımızda hayırlısınolsun inşallah
Bi aksilik bir sağlık. Sorunu çıkmazsa adet olunca uçlarını kullanmaya başlayacağım inşallah onumuzdeki ay transfer olur tabi biraz sağlık sorunlarım var halledebilirsekBu arada transferin ne zaman
Canm seni merak ettim nasılsın naptin7 yaşında bi oğlum var canım. İlk girişti muayne ücreti olarak ödedim. Tedaviye muayeneden sonra karar verdik canim.hepimiz için hayırlısı olur inş. Bakarsın sen tedaviye başlayınçaya kadar belki doğal yolla olur.
Genetik testinde 24 kromozom inceleniyor sen ondanmi yaptirdin biz onu yaptiracagiz cnm orda herseye bakiliyor bir problem varmi yokmu bebek icin de onemli aslinda normal insanin bile yaptirmasi gerek ama denemeye ragmen tutmayan kisilere yapiliyor rezervecazliginda bazen bir kromozom da bisey varsaGenetik mi yaptiracaksiniz hangi hastanede canım ? B nde kromozom analizi yaptirmisgim geçen ay sadece başka genetik bir test yaptırmadım merak ediyorum kimlere yapılıyor ..
O rezerve azliginada yol acabiliyormus arastir bir suru sey yaziyor cnmGenetik testinde 24 kromozom inceleniyor sen ondanmi yaptirdin biz onu yaptiracagiz cnm orda herseye bakiliyor bir problem varmi yokmu bebek icin de onemli aslinda normal insanin bile yaptirmasi gerek ama denemeye ragmen tutmayan kisilere yapiliyor rezervecazliginda bazen bir kromozom da bisey varsa
Neyin var canim?birde transfere kadar kürleri uygulayacakmisin yineBi aksilik bir sağlık. Sorunu çıkmazsa adet olunca uçlarını kullanmaya başlayacağım inşallah onumuzdeki ay transfer olur tabi biraz sağlık sorunlarım var halledebilirsek
Canim dun kan verdim.sonuç bugün çıktı. Ama 1.92 çıkmış. Negatif. Fakat 4 gün sonra tekrar yaptırın diye not duşmüşler.3.gün briyosuydu.7.gün yaptırmış oldum testiCanm seni merak ettim nasılsın naptin
Canim dun kan verdim.sonuç bugün çıktı. Ama 1.92 çıkmış. Negatif. Fakat 4 gün sonra tekrar yaptırın diye not duşmüşler.3.gün briyosuydu.7.gün yaptırmış oldum testi
Cok erken amaaaaaa bence umutsuz olmaCanim dun kan verdim.sonuç bugün çıktı. Ama 1.92 çıkmış. Negatif. Fakat 4 gün sonra tekrar yaptırın diye not duşmüşler.3.gün briyosuydu.7.gün yaptırmış oldum testi
yanVer bende onu yaptırdım rezerv azlığı bazen kromoOm eksikliğinden kaynaklanıyor olabilirmiş ve bunu. Yüzünden negatif sonuç alinabiliyormus bende iki negatif alınca baktirmiayim bi kaç ay oldu ışte esimde bende yaptidik şükür ki güzel ciktiGenetik testinde 24 kromozom inceleniyor sen ondanmi yaptirdin biz onu yaptiracagiz cnm orda herseye bakiliyor bir problem varmi yokmu bebek icin de onemli aslinda normal insanin bile yaptirmasi gerek ama denemeye ragmen tutmayan kisilere yapiliyor rezervecazliginda bazen bir kromozom da bisey varsa
O kadar erken yaptirmissin ki canım amca tutacak seni bebisin üzülme lütfen gününü bekleCanim dun kan verdim.sonuç bugün çıktı. Ama 1.92 çıkmış. Negatif. Fakat 4 gün sonra tekrar yaptırın diye not duşmüşler.3.gün briyosuydu.7.gün yaptırmış oldum testi
Kulağım rahatsız canım mr çekindim anjio yapılacakNeyin var canim?birde transfere kadar kürleri uygulayacakmisin yine
Oldukça erken ozamn canm.insallah katlanır bekle bakalım Rabbim yardımcın olsunCanim dun kan verdim.sonuç bugün çıktı. Ama 1.92 çıkmış. Negatif. Fakat 4 gün sonra tekrar yaptırın diye not duşmüşler.3.gün briyosuydu.7.gün yaptırmış oldum testi
mrb cnm bu topiği yeni gördüm benimde topik var mart nisan diye biraz inceledim benimde 3. gün emriyosu dün tahlil yaptırdım transferin 9. günüydü 25 çıkmış sanırım oldu ama dr tm emin olmak için gününde yaptır dedi o yüzden bozma moralini cok erken yaptırmışın sabredemiyoruz valla :)Canim dun kan verdim.sonuç bugün çıktı. Ama 1.92 çıkmış. Negatif. Fakat 4 gün sonra tekrar yaptırın diye not duşmüşler.3.gün briyosuydu.7.gün yaptırmış oldum testi
bende oyle yaparim rabbim insallah yuzunu guldurur canim buarada evet ananasi duymustum cok iyiKulağım rahatsız canım mr çekindim anjio yapılacakyok ben bıraktım midem yanmaya başladı artık yiyip içtiklerini cook dokunuyor o yüzden ara verdim zaten kür ler yumurta gelişimi ve kalitesi içindi tutması için her hangi bir kür bilmiyorum ama tabi transfer olmaya karar verdiğimde güzel beslenmeye başlayacağım hurma mesela çok önemli ananas ceviz ve gene arı sütü yiyeceğim ben transferden sonra bakalım kısmet belki bu kez tutunur yavrular
Canim sana bisey soracam sen gecenki denelerinde kac tane dollenme olmustu birde kacinci gun embriyosuydu ve iki tanemi transfer ettilerKulağım rahatsız canım mr çekindim anjio yapılacakyok ben bıraktım midem yanmaya başladı artık yiyip içtiklerini cook dokunuyor o yüzden ara verdim zaten kür ler yumurta gelişimi ve kalitesi içindi tutması için her hangi bir kür bilmiyorum ama tabi transfer olmaya karar verdiğimde güzel beslenmeye başlayacağım hurma mesela çok önemli ananas ceviz ve gene arı sütü yiyeceğim ben transferden sonra bakalım kısmet belki bu kez tutunur yavrular
Yadee sonucu bekliyoruz senden. Hadi uğur getir topiğe :))
mrb cnm bu topiği yeni gördüm benimde topik var mart nisan diye biraz inceledim benimde 3. gün emriyosu dün tahlil yaptırdım transferin 9. günüydü 25 çıkmış sanırım oldu ama dr tm emin olmak için gününde yaptır dedi o yüzden bozma moralini cok erken yaptırmışın sabredemiyoruz valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?