2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Genetik mi yaptiracaksiniz hangi hastanede canım ? B nde kromozom analizi yaptirmisgim geçen ay sadece başka genetik bir test yaptırmadım merak ediyorum kimlere yapılıyor ..

Kızlar merak ettiğim bir kaç şey var birincisi diyelim ki olumsuz oldu salı günü beklenen adet tarihim ben ne zaman adet olurum. Bu ilaçlar adet düzenini bozuyor mu? İkincisi bugün 7 gün ağrılarım gittikçe azalıyor. Kasık ağrılarım da dahil. İyi birşey evet ama acaba belirti olsa daha mı iyiydi insan herşeyi yoruyor kafasında. Boş hissediyorum sanki üzülüyorum.

Genetik mi yaptiracaksiniz hangi hastanede canım ? B nde kromozom analizi yaptirmisgim geçen ay sadece başka genetik bir test yaptırmadım merak ediyorum kimlere yapılıyor ..
Genetik testinde 24 kromozom inceleniyor sen ondanmi yaptirdin biz onu yaptiracagiz cnm orda herseye bakiliyor bir problem varmi yokmu bebek icin de onemli aslinda normal insanin bile yaptirmasi gerek ama denemeye ragmen tutmayan kisilere yapiliyor rezervecazliginda bazen bir kromozom da bisey varsa

O rezerve azliginada yol acabiliyormus arastir bir suru sey yaziyor cnm

Bi aksilik bir sağlık. Sorunu çıkmazsa adet olunca uçlarını kullanmaya başlayacağım inşallah onumuzdeki ay transfer olur tabi biraz sağlık sorunlarım var halledebilirsek
Neyin var canim?birde transfere kadar kürleri uygulayacakmisin yine

Kromozom analizi y
yanVer bende onu yaptırdım rezerv azlığı bazen kromoOm eksikliğinden kaynaklanıyor olabilirmiş ve bunu. Yüzünden negatif sonuç alinabiliyormus bende iki negatif alınca baktirmiayim bi kaç ay oldu ışte esimde bende yaptidik şükür ki güzel cikti

Neyin var canim?birde transfere kadar kürleri uygulayacakmisin yine
Kulağım rahatsız canım mr çekindim anjio yapılacak yok ben bıraktım midem yanmaya başladı artık yiyip içtiklerini cook dokunuyor o yüzden ara verdim zaten kür ler yumurta gelişimi ve kalitesi içindi tutması için her hangi bir kür bilmiyorum ama tabi transfer olmaya karar verdiğimde güzel beslenmeye başlayacağım hurma mesela çok önemli ananas ceviz ve gene arı sütü yiyeceğim ben transferden sonra bakalım kısmet belki bu kez tutunur yavrular

Canim dun kan verdim.sonuç bugün çıktı. Ama 1.92 çıkmış. Negatif. Fakat 4 gün sonra tekrar yaptırın diye not duşmüşler.3.gün briyosuydu.7.gün yaptırmış oldum testi
mrb cnm bu topiği yeni gördüm benimde topik var mart nisan diye biraz inceledim benimde 3. gün emriyosu dün tahlil yaptırdım transferin 9. günüydü 25 çıkmış sanırım oldu ama dr tm emin olmak için gününde yaptır dedi o yüzden bozma moralini cok erken yaptırmışın sabredemiyoruz valla :)

bende oyle yaparim rabbim insallah yuzunu guldurur canim buarada evet ananasi duymustum cok iyi

Canim sana bisey soracam sen gecenki denelerinde kac tane dollenme olmustu birde kacinci gun embriyosuydu ve iki tanemi transfer ettiler

Hayırlı olsun canım gözünaydın darısı tüm bekleyenlerin başına=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…