• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

5. Gün embriyosu geç oluyor biraz canım benim ilki 19. Gün ikincisi 18 gün yapılmış rahim duvarı kalınlığı da önemli tabi bu farkta senin de 16 ile 19 arası mutlaka olur . Hayilisi olsun inşallah güzel haberler alalım.sendednde

Anladım canım çok teşekkür ederim:):dua:

Beni de bugün aradılar 2 tane a kalitede donduruyoruz dediler kalanlar için yarın bekleyeceğiz dediler ona göre dondurulacakmış bu şekilde olan var mı aranızda kötü oldukları için mi bekletiyorlar acaba?
Benim de durumum bu canım miniklerim bugün uyudular diyorum ben dondurmak kelimesi hoşuma gitmiyor:) yarin kalanlar izlenecekmis eğer yeterli olursa onlar da uyucaklarmiş hakkımızda hayırlısı olsun
Deneyimli arkadaşlar bana yol gösterebilir mı? Cumartesi yani 8 nisan da opu oldu ben ortalama ne zaman regl olurum? Transferim regl den sonra olacak ortalama 10 -15 Gün sonra regl olursun demişti drum ama yaşayanlar en iyi bilir;)
Hamile haberlerini de çok büyük mutlulukla okuyorum allah kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de tez zamanda o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah

Benim de durumum bu canım miniklerim bugün uyudular diyorum ben dondurmak kelimesi hoşuma gitmiyor:) yarin kalanlar izlenecekmis eğer yeterli olursa onlar da uyucaklarmiş hakkımızda hayırlısı olsun
Deneyimli arkadaşlar bana yol gösterebilir mı? Cumartesi yani 8 nisan da opu oldu ben ortalama ne zaman regl olurum? Transferim regl den sonra olacak ortalama 10 -15 Gün sonra regl olursun demişti drum ama yaşayanlar en iyi bilir:KK66:
Hamile haberlerini de çok büyük mutlulukla okuyorum allah kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de tez zamanda o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah

Ben de kalanlar ile ilgili heyecandan ayrıntılı hiç bişey soramadım aklıma takıldı:) yalnız değilim en azından. Aynı gün opu olmuşuz canım ben bugün adet oldum doktorum 1 hafta 10 günde olursun demişti ama erken geldi benimkisi yarın gidicem ilaç yazacaklarmış

Ben de kalanlar ile ilgili heyecandan ayrıntılı hiç bişey soramadım aklıma takıldı:) yalnız değilim en azından. Aynı gün opu olmuşuz canım ben bugün adet oldum doktorum 1 hafta 10 günde olursun demişti ama erken geldi benimkisi yarın gidicem ilaç yazacaklarmış
O süper regl olman harika bana jel vermişti dr um her ihtimale karşı taze transfer de olabilir diye ondan gecikir diye düşünüyorum ama sen çok şanslısın maşallah hep şansın bol olsun hepimizin allah yardımcısı olsun
Kalanlar için yarin arayacağız dediler sen de ara sor yarin yazarım tekrar bilgilendirme olursa

O süper regl olman harika bana jel vermişti dr um her ihtimale karşı taze transfer de olabilir diye ondan gecikir diye düşünüyorum ama sen çok şanslısın maşallah hep şansın bol olsun hepimizin allah yardımcısı olsun
Kalanlar için yarin arayacağız dediler sen de ara sor yarin yazarım tekrar bilgilendirme olursa

Normalde reglm hep geç gelirdi ilaçsız zor oluyordum ilk defa beni şaşırttı inşallah şans getirir canım. Senin de çok yumurtan toplanmıştı sanırım bana baskılanmadı için prolaktin baskılayıcı hap ile çatlatma engelleyici iğneden verdi ben ondan bu kadar erken oldum diye düşündüm inşallah sen de hemen olursun çok rahatladım patlayacak gibi hissediyordum şişkinlikten:) haber gelince yazarım sen de yaz inşallah bebişlerinin devamı gelir yarın canım

Evet yumiler çoktu benim regl düzenlidir normalde ama tüp için iğne başlayacakken ilk kez hayatımda olmadi da olmadi ilaçla zor oldum. Yumiler çatlamasın diye iğne kullandım ama öncesinde baskılama yapılmadı vardır bi hikmeti inşallah benim de çabucak gelir de transfer olurum. Ben ocakta karar verdim yup bebiş için 8 nisanda ancak opu oldum arada regl oldum ama tedaviye uygun bulmadı dr um tekrar 1 regl bekledim o regl de işte gelmedi de gelmedi şimdi de öyle olmaz umarım. Herşeyin vakti saati var inşallah o vakite gelmisizidir artık anne olmayı nasip etsin allahım hepimize

mrb cnm bu topiği yeni gördüm benimde topik var mart nisan diye biraz inceledim benimde 3. gün emriyosu dün tahlil yaptırdım transferin 9. günüydü 25 çıkmış sanırım oldu ama dr tm emin olmak için gününde yaptır dedi o yüzden bozma moralini cok erken yaptırmışın sabredemiyoruz valla :)
Anladım canım. Ne bileyim.sabredemedim valla.ama kötü oldu.şimdi 17 Nisan bekliycem

Deneyimli arkadaşlar bana yol gösterebilir mı? Cumartesi yani 8 nisan da opu oldu ben ortalama ne zaman regl olurum? Transferim regl den sonra olacak ortalama 10 -15 Gün sonra regl olursun demişti drum ama yaşayanlar en iyi bilir:KK66:
bende dondurulmuşlarla transfer oldum cnm adet olunca dr gittim ilaç verdi estrofem ve lucrin iğne bunları kullandım ve yasmin sonraki adet günüümde transfer oldum dondurulunca baya bekliyosun stres yani biraz şimdi transferin 10. günündeyim dün dayanamayıp tahlil yaptırdım hcg 25 cıktı ama dr cuma bidaha gel tm emin olalım dedi :) aslında test günü 17 nisan ama dayanamıyor insan

bende dondurulmuşlarla transfer oldum cnm adet olunca dr gittim ilaç verdi estrofem ve lucrin iğne bunları kullandım ve yasmin sonraki adet günüümde transfer oldum dondurulunca baya bekliyosun stres yani biraz şimdi transferin 10. günündeyim dün dayanamayıp tahlil yaptırdım hcg 25 cıktı ama dr cuma bidaha gel tm emin olalım dedi :) aslında test günü 17 nisan ama dayanamıyor insan
Ay canım gözün aydın hamilesin allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bizlere de o güzel duyguyu yaşatsin inşallah
Herkeste farklı midir acaba transfer zamanı beklemek çok yorucu gerçi sonu güzel olsun da bekliyim diyorum ama yine de insaniz işte:)))

Ay canım gözün aydın hamilesin allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bizlere de o güzel duyguyu yaşatsin inşallah
Herkeste farklı midir acaba transfer zamanı beklemek çok yorucu gerçi sonu güzel olsun da bekliyim diyorum ama yine de insaniz işte:)))
YANİ EN FAZLA 2 3 GÜN OYNAR CNM BEKLEMEK GERÇEKTEN KOLAY DEĞİL AMA DEDİĞİN GİBİ SONU GÜZEL BİTSİN SONRA BU GÜNLERİ GÜLEREK ANALIM İNŞ

bende dondurulmuşlarla transfer oldum cnm adet olunca dr gittim ilaç verdi estrofem ve lucrin iğne bunları kullandım ve yasmin sonraki adet günüümde transfer oldum dondurulunca baya bekliyosun stres yani biraz şimdi transferin 10. günündeyim dün dayanamayıp tahlil yaptırdım hcg 25 cıktı ama dr cuma bidaha gel tm emin olalım dedi :) aslında test günü 17 nisan ama dayanamı

Embriyonu kacinci gun embriyosuydu

Back