- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
canım çok geçmiş olsun, hakkından hayırlısıcanım bende erken adet olacağım sanırım ağrı başladı daha 16. Günüm halbuki bakalım hafta içi anjiyo olacağım doktor sorun olmaz derse hemen başlayacağım sonuca göre inşallah sorun çıkmaz yani belki bi kaç güne transfer için hazirlanabikirim biraz erken oldu benim için ama nasip bakalım hayırlı olur inşallah hepimiz için sağlıklı evlatlarımız olsun yeter ki hayırla
canım eşinde sorun varsa çıkartabilirsiniz, çapa gibi devlet hastanelerinde uzun sürüyor rapor çıkarmak. ama mesela istan bulda medipol mega, koç üniversitesi hastanesi gibi yerlerde 10 günde çıkıyor. senin pek süren kalmamış, bir de nerde olacaksın tedavinibenim eşimde sorun yaşım ama yaş tutmasa bile rapor çıkıyormu.birde ne kadar sürede çıkıyor onumuzdekş hafta başlıycaz
ne yazık ki benim fikrim yok canım.merhaba arkadaşlar.konuyu sürekli takipteyim.Birşey sormak istiyorum adetim 14 ü gibi olması lazım ama çok stresliyim ya gecikirse diye korkuyorum.il dışında tüp bebek olacağımızdan hersey adetime göre planlandı.şimdiden adet olabilmek için ne yapmalıyım fikriniz varmı ?
Sağol canım Allah razı olsun gelişim hepimizn hakkında hayirlisini versincanım çok geçmiş olsun, hakkından hayırlısı
Rapor şartlarında yaş da mi var hiç duymamıştım canım ben en önemli şartın yıl olduğunu sanıyordumcanım eşinde sorun varsa çıkartabilirsiniz, çapa gibi devlet hastanelerinde uzun sürüyor rapor çıkarmak. ama mesela istan bulda medipol mega, koç üniversitesi hastanesi gibi yerlerde 10 günde çıkıyor. senin pek süren kalmamış, bir de nerde olacaksın tedavini
Gecikmez inşallah güzel düşün canım .. ben eksi yerdim adetim erken gelsin diye nar eksisi yada yeşil elma limon bol bol onlar rahim duvarını kalinlastiriyor duvar yeteri kalinliga grlincede pul pul olup dokulmeye başlıyor ki bu adet yani böyle yapardım ama çok etkili olur mu bilmem bi kadın dogumcuya gidip konuşmalisn bunu bencemerhaba arkadaşlar.konuyu sürekli takipteyim.Birşey sormak istiyorum adetim 14 ü gibi olması lazım ama çok stresliyim ya gecikirse diye korkuyorum.il dışında tüp bebek olacağımızdan hersey adetime göre planlandı.şimdiden adet olabilmek için ne yapmalıyım fikriniz varmı ?
aaa onu yazmayı unutmuşum 40tan gün almamak gerekiyor...Rapor şartlarında yaş da mi var hiç duymamıştım canım ben en önemli şartın yıl olduğunu sanıyordum
canım 40tan gün almamış olmaz lazımcanım eşinde sorun varsa çıkartabilirsiniz, çapa gibi devlet hastanelerinde uzun sürüyor rapor çıkarmak. ama mesela istan bulda medipol mega, koç üniversitesi hastanesi gibi yerlerde 10 günde çıkıyor. senin pek süren kalmamış, bir de nerde olacaksın tedavini
canım 40tan gün almamış olmaz lazım
canım sana birşey soracağım, benim transfer olmadı henüz, göğüslerim şiş, ayrıca yumurtalar hep sağ taraftaydı, sağ tarafım fena ağrıyor bazen üzerinden 3 gün geçmesine rağmen opunun... bu progestan mı yapıyor acaba göğüs şişliğini filan... ne dersingerçi biz hiç arastirmadik zaten bahcecinin anlaşması yok sgk ile diye hemde şartları saglamiyormusuz henüz zaten
Evet canım aynen öyle progesteron yüksek ya su an bizde o yüzden şişti benimde çok şiş ve ağrıyor göğüslerim bide kasiklarim arasıra sızlıyor hala bunlar normal şeyler tabi bi sorun yok yani. Ne zaman transfer olacaktin canım :)canım sana birşey soracağım, benim transfer olmadı henüz, göğüslerim şiş, ayrıca yumurtalar hep sağ taraftaydı, sağ tarafım fena ağrıyor bazen üzerinden 3 gün geçmesine rağmen opunun... bu progestan mı yapıyor acaba göğüs şişliğini filan... ne dersin
sağol canım hızlı cevabın için, salı planlanıyor. ama henüz aramadılar, bekliyorum dün dediler ki 3. güne göre fazladan bile bölündü, iyi gidiyor dediler, ama Allahın işi bakalım bugüne gitti mi, yarına dayanacak mı survivorım:) kasıklarımda da birşeyler oluyor sanki geçen seferlerde bu kadar değildi...Evet canım aynen öyle progesteron yüksek ya su an bizde o yüzden şişti benimde çok şiş ve ağrıyor göğüslerim bide kasiklarim arasıra sızlıyor hala bunlar normal şeyler tabi bi sorun yok yani. Ne zaman transfer olacaktin canım :)
cok gecmis olsun rabbim sifa versin ins . Hersey gonlunce olsun ins :)canım bende erken adet olacağım sanırım ağrı başladı daha 16. Günüm halbuki bakalım hafta içi anjiyo olacağım doktor sorun olmaz derse hemen başlayacağım sonuca göre inşallah sorun çıkmaz yani belki bi kaç güne transfer için hazirlanabikirim biraz erken oldu benim için ama nasip bakalım hayırlı olur inşallah hepimiz için sağlıklı evlatlarımız olsun yeter ki hayırla
haklısın sonradan farkettim raporun uzun sürede çıkacağını.benim doktorum emre bakırcıoğlu yani eş,imin doktoru.işlemler acıbadem fulya da yapılacakcanım eşinde sorun varsa çıkartabilirsiniz, çapa gibi devlet hastanelerinde uzun sürüyor rapor çıkarmak. ama mesela istan bulda medipol mega, koç üniversitesi hastanesi gibi yerlerde 10 günde çıkıyor. senin pek süren kalmamış, bir de nerde olacaksın tedavini
orada rapor geçmiyor canım zatenhaklısın sonradan farkettim raporun uzun sürede çıkacağını.benim doktorum emre bakırcıoğlu yani eş,imin doktoru.işlemler acıbadem fulya da yapılacak
mantıklı söylediklerinide deniyim.Tesekkür ederim yorumun için :)Gecikmez inşallah güzel düşün canım .. ben eksi yerdim adetim erken gelsin diye nar eksisi yada yeşil elma limon bol bol onlar rahim duvarını kalinlastiriyor duvar yeteri kalinliga grlincede pul pul olup dokulmeye başlıyor ki bu adet yani böyle yapardım ama çok etkili olur mu bilmem bi kadın dogumcuya gidip konuşmalisn bunu bence
orada rapor geçmiyor canım zaten[/QUOTAnladım.çokta önemli değilmiş :)
Oncelikle bi çocuğunuz olmasına çokkk sevindim. Allah sağlık sıhhat versin oglunuza . 4 tane daha dondurulmusunuz varmış ne güzel. Vaktiniz ve paranız varsa hiç vakit kaybetmeyin deneyin. Sakın beklemeyin olacaksa hemen olsun. Olmazsa da elimden geleni yaptım dersiniz. Siz bizden daha sanslisiniz aslanlar gibi bi oğlunuz var. Biz daha o evreye gelmedik bile. Bol şans diliyorum size40 yasindayim rabbime cok sukur 4 yasinda bir oglum var. O da 3 tup bebek denemesinden sonra kendiliginden dogal oldu. Denemelerin 2 si bahcecide dondurulmus embriyodan 3. De yurtdisinda dondurulmadan transfer olmustu. Bu son denememi kalamis tip mrk yaptirdim. Yasim daha ilermeden ve ilerde denemedigim icin pisman olmayim diye...ise baslarken kendime soz verdim sonuc negatif olursa uzulmuycem diye cunku bir tesellim canimdan ote evladim var cok sukur. Yinede bu cok karmasik bir duygu...4 dondurulmus embriyom daha var. Kendimi ne zaman hazir hissederim ne zaman yaptiririm bilmiyorum. Bunlari anlatiyorum cunku ben diger ark larin hikayeleini durumlari okudukca bilgilendim umutlandim huzunlendim sevindim. Allahim tum isteyenlere tez zamanda versin insallah
Bende erken adet oldum opudan 4gün sonra transfer için hazırlıklara başladık inşlh anjiyo engel olmazda sende başlarsın hemen geçmiş olsun canmcanım bende erken adet olacağım sanırım ağrı başladı daha 16. Günüm halbuki bakalım hafta içi anjiyo olacağım doktor sorun olmaz derse hemen başlayacağım sonuca göre inşallah sorun çıkmaz yani belki bi kaç güne transfer için hazirlanabikirim biraz erken oldu benim için ama nasip bakalım hayırlı olur inşallah hepimiz için sağlıklı evlatlarımız olsun yeter ki hayırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?