Dayanır canım merak etme anneleri gibi güçlüdür bizim çocuklar da :) inşallah :) bende geçen sefer günlük hayatıma olduğu gibi devam etmiştim ama bu kez kaşık agir isi yaşıyorum ama normalmis . Yarın alıp eve gideceksin sen bebisini inşallah ne güzel senin adına sevindim hakkımızda hayırlısı olur inşallahsağol canım hızlı cevabın için, salı planlanıyor. ama henüz aramadılar, bekliyorum dün dediler ki 3. güne göre fazladan bile bölündü, iyi gidiyor dediler, ama Allahın işi bakalım bugüne gitti mi, yarına dayanacak mı survivorım:) kasıklarımda da birşeyler oluyor sanki geçen seferlerde bu kadar değildi...
Aaa hiç öyle düşünme canım anne olmak için bir embriyo yetiyor gerçektende umudunu asla yitirme lütfen iyi gidiyor demişler ışte ne güzel bize de lazim olan bir evlat değil mi zaten üzülme lütfen dua et bol bol hayırlı evlat olsun diye inşallah. Para konusuna gelince toplama parasını ödüyorsunuz haliyle transfer olursa transfer ucretide ödeniyor olmazsa onu odemiyorsun yapılmayan işlemin ücreti ödenmiyor yani eğer başta toplu odediyseniz ki öyle alan klinik var mi bilmiyorum Alan korusun transfer olmazsa iade etmek zorundalar ama biz güzel düşünelim gene deSlm kızlar benim hiç umudum kalmadı 11 yumoştan 3 ü işlem görebilmiş. Onunda 1 tanesi ilerleme kaydetmiş. Yarın sabah bida bakılcakmış. Hücre sayısı vs hiçbir bilgi yok. Israrla sormama rağmen iyi gidiyor dediler! Bu transfer iptal olursa ben para ödücekmiyim yiende bilgisi olan varmı ve benim hiç umudum yok.tek embiryoyla onunda ne durumda olduğu belli değil şansım hiç yok
Ha bu arada sana sunu söyleyeyim ben geçen sene mayısta yaptirmistim ilk tüp deneme mi beraber transfer olmuştuk bi kadınla bana iki embriyo kondu hemde en iyi kaliteydi ona da tek embriyo üstelik 2. Gün embrihosu yani kalitesizdi bana göre sansi o kadar düşüktü ki tahmin edersin aramızdaki farkı. Herbeyse benim hiç tutunma bile olmadı iki bebekten biri bile hiç tutunmadi o arkadaş doğurdu oglu var şimdi yıl başında doğdu büyüdü bile :) yani Rabbim ömür versin nefes versin yeter ki bu durumu bizzat yaşadım yani o yüzden bir yumurta yetiyor anne olmak için güzel düşün lütfen herşey güzel olacak dua etSlm kızlar benim hiç umudum kalmadı 11 yumoştan 3 ü işlem görebilmiş. Onunda 1 tanesi ilerleme kaydetmiş. Yarın sabah bida bakılcakmış. Hücre sayısı vs hiçbir bilgi yok. Israrla sormama rağmen iyi gidiyor dediler! Bu transfer iptal olursa ben para ödücekmiyim yiende bilgisi olan varmı ve benim hiç umudum yok.tek embiryoyla onunda ne durumda olduğu belli değil şansım hiç yok
sağol Anım benim Allah hayirlisini versin hakkımızda dert bizim için derdi veren dertten büyük çok şükür :) geçen sene opu dan sonra herşey normaldi ben adeti tam günümde olmuştum ama bu kez erken olacak gibiyim bakalım hayırlısı olsun bu kadar bekledik üç beş ay daha bekleriz gerekirse yeter ki bebislerim beni sevsin bana tutunsun hep ben bekledim onları az da onlar beni beklesin :) ben nedense erken adet olmaktan çok korkuyorum sanki hazır değilim yani bilemedim şimdi . Senin de gözün aydın yolu yariladin inşallah kavusmana az kalmış güzel haberler ver bize de insallahBende erken adet oldum opudan 4gün sonra transfer için hazırlıklara başladık inşlh anjiyo engel olmazda sende başlarsın hemen geçmiş olsun canm
Sen de test yapinca habe
ıkı gune bır deger baklsn dıye yarn verıcem kanda nasıl vercm blmıyorum gundzcok kalabalk oluyo aksmda acılde sıkntı yapıyolar nasıl olck blmıyorm
Ha bu arada sana sunu söyleyeyim ben geçen sene mayısta yaptirmistim ilk tüp deneme mi beraber transfer olmuştuk bi kadınla bana iki embriyo kondu hemde en iyi kaliteydi ona da tek embriyo üstelik 2. Gün embrihosu yani kalitesizdi bana göre sansi o kadar düşüktü ki tahmin edersin aramızdaki farkı. Herbeyse benim hiç tutunma bile olmadı iki bebekten biri bile hiç tutunmadi o arkadaş doğurdu oglu var şimdi yıl başında doğdu büyüdü bile :) yani Rabbim ömür versin nefes versin yeter ki bu durumu bizzat yaşadım yani o yüzden bir yumurta yetiyor anne olmak için güzel düşün lütfen herşey güzel olacak dua et
Bnde yarin kan vericem.belki sordm ama baya sayfada knustgum kisi olunca aklmda tutamiyorm kacnci gunun yarn
Ayy insllah artmistr 9.gun bile deger 18lerde oluyosa benm 7.gun idrarda cikmams olablr yaa demidun 9. gnmdu 18 cıkmstı yarn 11. gunm canm
Ayy insllah artmistr 9.gun bile deger 18lerde oluyosa benm 7.gun idrarda cikmams olablr yaa demi
Ayy insllah artmistr 9.gun bile deger 18lerde oluyosa benm 7.gun idrarda cikmams olablr yaa demi
Ya warsa bi yapsana test deger bu sekildeyken cikarmi cok merak ediyormcanım ıdrara snradan gecıyoms zaten sen uzulme bosaaa.. bn ıdrara hıc aklıma bıle getrmedm gttmkan verdım.. ıdrarda cıkmazdı bugun bıle yapsam cıkmaz belkı
Ya warsa bi yapsana test deger bu sekildeyken cikarmi cok merak ediyorm
Hadi hayırlısı canım insallah herşey yolunda gider :) ilk denemen mi kaç yıllık evli sin ?Kızlar merhaba.ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım dün ilk iğnemi oldum.
Anladm cnm insllah guzel ilerler snuclarnYok cnm. Bıde ona kafamı karstrmaym smdı esım kIıyo zatn ıstesemde almaz dun ondn habers gttm kan vermeye kızdı bosa strese soktn kendını dıye. Haklı adam. Smdı ne hamıleyım dıyeblıuom. Nede deglm
ınş canim :) ilk denemem. 2,5 yıldır evliyim.Hadi hayırlısı canım insallah herşey yolunda gider :) ilk denemen mi kaç yıllık evli sin ?
Amin canım hayırlı olsun tedavin zorlu bir süreçten sonra inşallah güzel sonuçlar alırsın kaç yunurtan toplandı ? İnşallah kavusuruz evlatlarimiza bugünleri unuturuzSelam herkese ilk tüp bebek denemem beklemelerle geçiyor tedaviye karar verdiğim ama erkende büyüyen yumi olduğu için bir ay ertelendi sonra hayatımda ilk kez adet olamadım bekle bekle gelmedi zorla ilaç kullandım adet oldum derken güz bela iğneler başladı nihayet cumartesi korka korka gittim ve opu yapıldı evet cok da korkulacak bisi degilmis :) şimdi bebislerim büyümeye çalışıyorlar 5. Gün dondurulacaklar regl den sonra transfer olacak inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımız kabul olsun
Çok sağol güzel Dilek'lerin için inşallh hep birlikte veririz o güzel haberleri bende adet olduğumda korktum heyecanlandım gerildim ama şimdide bi an önce alsaydım bebişlerimi içime diye sabırsızlanıyorum:))Çok sagol
sağol Anım benim Allah hayirlisini versin hakkımızda dert bizim için derdi veren dertten büyük çok şükür :) geçen sene opu dan sonra herşey normaldi ben adeti tam günümde olmuştum ama bu kez erken olacak gibiyim bakalım hayırlısı olsun bu kadar bekledik üç beş ay daha bekleriz gerekirse yeter ki bebislerim beni sevsin bana tutunsun hep ben bekledim onları az da onlar beni beklesin :) ben nedense erken adet olmaktan çok korkuyorum sanki hazır değilim yani bilemedim şimdi . Senin de gözün aydın yolu yariladin inşallah kavusmana az kalmış güzel haberler ver bize de insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?