• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

İnşlh rabbim tüm isteyenlerle beraber nasip etsin üzme kendini desemde ne kadar üzüldüğünü biliyorum geçen sene bende negatif sonuç aldım ohss olduğum halde rahmimdeki sorunlar olduğu halde olmıcanı bişe bile transfer yaptılar tabi sonuç negatif bu sene doktorumu değiştirdim histeroskopi oldum 9embriyom var şu an dondurulmuş ilk seferde ikisini koycak dediğim gibi ısrar et yok dersede doktorunu değiştir zamn kaybından başka bi işe yaramıyo çünkü

Sanada gecmis olsun cnm insallah bukez nasip olur hayirlisiyla evet bnde ole dusunuorm 2 isticem olmassa dr degiscem. Suan biraz alistim aslnda cok nadir karamsarliga dusuorm onun disinda gucluyumdur ck skur insallah mayista tekrr transfer olcm ozmn tutarda bu gnlermi untrm snnde olurda ins bu uzuntulrmz bos gelir bize herkese nasip eder ins rabbim tabi sabır lazim sabredene rabbim nasip eder insallah inaniorum

Yok canım öyle olmadı eminim.Ben iyi şeyler olsaydı eşim mutlu olmam için bunu söylerdi bana eğer güzel şeyler olsaydı bence su an beni oyalıyor. Çünkü dün ciddi kulak rahatsızlığın sebebiyle doktora gittim beyin tümör ü dedi doktor :KK43: tabi ayrıntılı mr ve tomografi cekilecegim haftaiçi doktorum ciddi olabileceğini söyledi biraz tedirgin olduk eşim bunu bildiği için olumlu konuşuyor yoksa güzel haberi niye gizlesin ki

Geçmiş olsun canım sıkıntı etme herşey yolunda dır inşallah tümör felan değildir istersen farklı doktora da görün özellikle tomografi hemen çektirme vücudun şu aşamada almasın o ışınları çok geçmiş olsun

Slm kızlar benim de 28 inde opu olmuştu hala regl olmadım tek embriyo donduruldu Havuz yapıp birden fazla transfer yapmak istiyoruz ama 1 ay ara verip öyle yapalım diyoruz vucut da biraz dinlensin üst üste ilaç alıp yormak istemiyorum vücudumu hem transfer içinde daha iyi olmazmı sizce
Embriyonun kalitesi ne alemde iyiyse eğer ikiz gebelik de istemiyorsan deneyebilir sin ama eğer ara verip bir kez daha yumurta toplama yapılacaksa şimdiden destekleyici beslenmeye başla istersen gerçekten kalitede faydası olan vitaminler ve ballı karışımlar var adet işini bir sor istersen merkezine bana 5ile 10 arasında olursun dediler

Merhaba arkadaslar bende haftaya yumurta toplatmak icin Turkiye'ye gelicegim Adet basladiktan sonra yumurta toplanana kadar,toplamda kac gun igne kullandiniz? Hatirlayamadim gunleri :110:

Merhaba arkadaslar bende haftaya yumurta toplatmak icin Turkiye'ye gelicegim Adet basladiktan sonra yumurta toplanana kadar,toplamda kac gun igne kullandiniz? Hatirlayamadim gunleri :110:
Canım adetin 5günü başkadım 6 gün iğne yaptım, yarın yumurta toplams var.

Sanada gecmis olsun cnm insallah bukez nasip olur hayirlisiyla evet bnde ole dusunuorm 2 isticem olmassa dr degiscem. Suan biraz alistim aslnda cok nadir karamsarliga dusuorm onun disinda gucluyumdur ck skur insallah mayista tekrr transfer olcm ozmn tutarda bu gnlermi untrm snnde olurda ins bu uzuntulrmz bos gelir bize herkese nasip eder ins rabbim tabi sabır lazim sabredene rabbim nasip eder insallah inaniorum
İnşlh olmaması gerçekten çok zor bi sınav Heleki böyle umutlanıpta elinin boş kalması daha kötü rabbim en kısa zamanda unuttursun bizlere bugünleri

Bugun transferimin ustunden 11 gun gecti. Dakikalar saat gibi 10 nisanda kan testim var son 2 gun.idrar testi yapmamak icin Sabrimi cok zorluyorum. Benimki 3.gun embriyosu 8 hucreli. Okudugum tum belirtiler var ama adet belirtisinden ayirt etmek cok guc ayrica kullandigimiz ilaclarin yan etkiside var. Allah tum isteyenlere nasip etsin

Kızlar benimde 13 martta 3.gün dondurulmus emriyo transferim yapıldı. Dr um 2 tane koymak istedi ben ikiz olur ,taşıması zor olur diye korktum.Tek istedim. 8.gün eşimle dayanamadik test yaptık 24 çıktı:) 10.gün başka bi yerde yine yaptırdım 79 çıktı. Sonra başka bi yerde 18.günde baktirdik 4700 çıktı .şükürler olsun hersey yolunda. Belirtilere gelirsem hiç bir belirtim olmadı hatta tutmadigina inandirmistim kendimi. İnş herkes hayırlı haberler alır. Beklemesi gerçekten zor bir süreç.

Bugun transferimin ustunden 11 gun gecti. Dakikalar saat gibi 10 nisanda kan testim var son 2 gun.idrar testi yapmamak icin Sabrimi cok zorluyorum. Benimki 3.gun embriyosu 8 hucreli. Okudugum tum belirtiler var ama adet belirtisinden ayirt etmek cok guc ayrica kullandigimiz ilaclarin yan etkiside var. Allah tum isteyenlere nasip etsin
İdrar yapıp hiç moralinizi bozmayin. Kanda kesin sonuç cikiyor.akşam bi acile gidip kan verseniz 1 saate çıkıyor. Allah yardimciniz olsun

Allah kerim. Üzme kendini. Rabbim yüzünü güldürsün.
5.günüm ve atesim var boğazım şişti Başım da catliyor. Herşeyde var bir hayır şimdiden üzülmek bir şeyi degistirmeyecek
Allah büyüktür canım biz elimizden gelen herşeyi yaptık inşallah da emeklerimizin karşılığını alırız . Allah kolaylık versin sana da günler geçmek bilmiyor transferden sonra insaalh güzel sonuç aliriz unuturuz bu günleri de

Son düzenleme:
Ben 13 gün kullandım iğneleri. Şimdiden kolaylıklar diliyorum

Geçmiş olsun canım sıkıntı etme herşey yolunda dır inşallah tümör felan değildir istersen farklı doktora da görün özellikle tomografi hemen çektirme vücudun şu aşamada almasın o ışınları çok geçmiş olsun
Sağol canım Allah razı olsun . Bende kemik tümör ü var aileden geçiyor kalcamdan tedavi oldun yıllarca şimdide kafamda çıkmış olma ihtimali çok yüksek. Zor ve tehlikeli bi durum o yüzden yumurta tiplqtmisken çaresine bakayım diye düşünüyorum artık ağrı dayanılmaz hale geldi bakalım Allahtan hayırlısı

Ben 13 gün kullandım iğneleri. Şimdiden kolaylıklar diliyorum
Ben 8 gün gonal f kullandım tedavimde sadece canım adetin kaçıncı günü basliyor san ona göre şekilleniyor ben 3. Gün başladım 8 gün kullandım 12 gün toplama yapıldı

Sağol canım Allah razı olsun . Bende kemik tümör ü var aileden geçiyor kalcamdan tedavi oldun yıllarca şimdide kafamda çıkmış olma ihtimali çok yüksek. Zor ve tehlikeli bi durum o yüzden yumurta tiplqtmisken çaresine bakayım diye düşünüyorum artık ağrı dayanılmaz hale geldi bakalım Allahtan hayırlısı
Çok geçmiş olsun. Önce sizin sağlığınız önemli olan. Allahın izniyle siz iyi olun bebisiniz de olur.

Hadi hayırlısıyla güzel haberlerini paylaş bizimle canım inşallah bebisin turunmustur sıkı sıkı

Kızlar benimde 13 martta 3.gün dondurulmus emriyo transferim yapıldı. Dr um 2 tane koymak istedi ben ikiz olur ,taşıması zor olur diye korktum.Tek istedim. 8.gün eşimle dayanamadik test yaptık 24 çıktı:) 10.gün başka bi yerde yine yaptırdım 79 çıktı. Sonra başka bi yerde 18.günde baktirdik 4700 çıktı .şükürler olsun hersey yolunda. Belirtilere gelirsem hiç bir belirtim olmadı hatta tutmadigina inandirmistim kendimi. İnş herkes hayırlı haberler alır. Beklemesi gerçekten zor bir süreç.
:nazar::KK200: Çok tebrik ederim sizi böyle haberler alınca çok mutlu oluyorum inşallah sagliklqda kucaginiza alırsınız . Darısı bizlere olsun insallahhhh:dua::dua:

• Beğen
Reactions: 555
İdrar yapıp hiç moralinizi bozmayin. Kanda kesin sonuç cikiyor.akşam bi acile gidip kan verseniz 1 saate çıkıyor. Allah yardimciniz olsun
Cok tsk ederim. Erken olmazmi acaba..cesaretimi toplayamiyorum zira 3 negatifim var eski zamanlarda:(

Back