• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

537413
="eszinbb07, post: 50874409, member: 730217"]Bugün aradılar şimdilik bir sorun yok yarın a kadar yasarlarsa tekrar arayıp dondurup dondurmamayi konuşuruz dediler canım. Sen ne durumdasin nasıl geçiyor günler[/QUOTE]

Canım kaç tane döllenmiş söylemediler mi

Slm kızlar benim de 28 inde opu olmuştu hala regl olmadım tek embriyo donduruldu Havuz yapıp birden fazla transfer yapmak istiyoruz ama 1 ay ara verip öyle yapalım diyoruz vucut da biraz dinlensin üst üste ilaç alıp yormak istemiyorum vücudumu hem transfer içinde daha iyi olmazmı sizce

537413
="eszinbb07, post: 50874409, member: 730217"]Bugün aradılar şimdilik bir sorun yok yarın a kadar yasarlarsa tekrar arayıp dondurup dondurmamayi konuşuruz dediler canım. Sen ne durumdasin nasıl geçiyor günler

Canım kaç tane döllenmiş söylemediler mi[/QUOTE]
Canım merkez beni değil eşimi arıyor bu konularda eşim herşey yolunda sen sıkma canını dedi ınan bende merak ediyorum neler oluyor su an ama ben arayimcada eşiniz talimat verdi dedi şirin hanim :( neler olduğunu çok merak ediyorum su an bende

Oooo maşallah hepsi tutmuş ne güzel:nazar::nazar::nazar:
Yok canım öyle olmadı eminim.Ben iyi şeyler olsaydı eşim mutlu olmam için bunu söylerdi bana eğer güzel şeyler olsaydı bence su an beni oyalıyor. Çünkü dün ciddi kulak rahatsızlığın sebebiyle doktora gittim beyin tümör ü dedi doktor :( tabi ayrıntılı mr ve tomografi cekilecegim haftaiçi doktorum ciddi olabileceğini söyledi biraz tedirgin olduk eşim bunu bildiği için olumlu konuşuyor yoksa güzel haberi niye gizlesin ki

İnsan güzel haberi gizler mi hiç :( Sen kafana takma herşey yolunda diyor eğer olumlu şeyler olsaydı moral olsun diye su kadar oldu şöyle oldu diye diye anlatır beni motive ederdi bence öyle :( kafam çok yoğun gerçi ne nasıl hangi durumda kafami toparlqyqmiyorum

Yok canım öyle olmadı eminim.Ben iyi şeyler olsaydı eşim mutlu olmam için bunu söylerdi bana eğer güzel şeyler olsaydı bence su an beni oyalıyor. Çünkü dün ciddi kulak rahatsızlığın sebebiyle doktora gittim beyin tümör ü dedi doktor :KK43: tabi ayrıntılı mr ve tomografi cekilecegim haftaiçi doktorum ciddi olabileceğini söyledi biraz tedirgin olduk eşim bunu bildiği için olumlu konuşuyor yoksa güzel haberi niye gizlesin ki
Canım anlayamadım geçmiş olsun ama kuşak rahatsızlığından tümör nasıl olurmuş anlayamadım... mr çektirmeden belli olmaz. İçinizi ferah tutun. Eşin iyi yapıyor, olmulu olumsuz olsa da şu an senin moralin önemli diye bekliyordur, iyi de olabilir bu arada

İnsan güzel haberi gizler mi hiç :KK43: Sen kafana takma herşey yolunda diyor eğer olumlu şeyler olsaydı moral olsun diye su kadar oldu şöyle oldu diye diye anlatır beni motive ederdi bence öyle :KK43: kafam çok yoğun gerçi ne nasıl hangi durumda kafami toparlqyqmiyorum
Belki de hepsi tuttu beşinci güne gitmelerini bekliyordur bence böyledir sana da ne olur ne olmaz diyw söylemiyordur

Bugün aradılar şimdilik bir sorun yok yarın a kadar yasarlarsa tekrar arayıp dondurup dondurmamayi konuşuruz dediler canım. Sen ne durumdasin nasıl geçiyor günler

Allah kerim. Üzme kendini. Rabbim yüzünü güldürsün.
5.günüm ve atesim var boğazım şişti Başım da catliyor. Herşeyde var bir hayır şimdiden üzülmek bir şeyi degistirmeyecek

Merhaba arkadaslar.bende pcoluyum ve yarin insallah tedaviye baslicaz.bi sorum olucakti size.hani fazla sayida yumurta falan toplaniyo ya kac tanesini transfer ediyorlar acaba?

35 yas altindaysan ilk iki denemede 1 ucuncu de 2. Ustundeysen 2 yasal olarak. Ama uymayanlar var buna

Merhaba arkadaslar.bende pcoluyum ve yarin insallah tedaviye baslicaz.bi sorum olucakti size.hani fazla sayida yumurta falan toplaniyo ya kac tanesini transfer ediyorlar acaba?
Ben 27 yaşındayım 9yumurtam üçerli gruplar halinde donduruldu bu ay içinde transferim olcak doktorum riske atmıcam ikisini transfer edicem dedi yani belli olmuyo o

Ben 27 yaşındayım 9yumurtam üçerli gruplar halinde donduruldu bu ay içinde transferim olcak doktorum riske atmıcam ikisini transfer edicem dedi yani belli olmuyo o

Bende 29 yasindym yasak dediler yapmadilar negatif oldu
Ama bukez israr etcm 2 koydurcm insallah olur

Kızlar iyi akşamalr
Pazar 4 yumurta toplancak, sadece 1 tranfer mi yapılıyor? Başkent te yaptırıyorum.
İlk tüp bebek denemesi gercekten zormuş

Allah yardım etsin hepimize

Bende 29 yasindym yasak dediler yapmadilar negatif oldu
Ama bukez israr etcm 2 koydurcm insallah olur
Çok üzüldüm Canım seni çok iyi anlıyorum Bencede ısrar et maddi manevi biz yoruluyoruz onlara göre bişey yok negatif üzgünüz diyip iki dk sonra unutuyorlar benim doktorum bir embriyoda %30 iki embriyoda%70 şansın var dedi imkan varken değerlendirmek lazım haksızmıyım

Çok üzüldüm Canım seni çok iyi anlıyorum Bencede ısrar et maddi manevi biz yoruluyoruz onlara göre bişey yok negatif üzgünüz diyip iki dk sonra unutuyorlar benim doktorum bir embriyoda %30 iki embriyoda%70 şansın var dedi imkan varken değerlendirmek lazım haksızmıyım

Oylemisymis ozaman israr edecegim evet maddi manevi yıkıcı haklisin. 2 gundur ruh gibiyim ama yapcak bsey yk hersey Allahtan hepimiz icin hayirlisi insallah cok saol cnm insallah sn hayirli sonuc alirsin

Oylemisymis ozaman israr edecegim evet maddi manevi yıkıcı haklisin. 2 gundur ruh gibiyim ama yapcak bsey yk hersey Allahtan hepimiz icin hayirlisi insallah cok saol cnm insallah sn hayirli sonuc alirsin
İnşlh rabbim tüm isteyenlerle beraber nasip etsin üzme kendini desemde ne kadar üzüldüğünü biliyorum geçen sene bende negatif sonuç aldım ohss olduğum halde rahmimdeki sorunlar olduğu halde olmıcanı bişe bile transfer yaptılar tabi sonuç negatif bu sene doktorumu değiştirdim histeroskopi oldum 9embriyom var şu an dondurulmuş ilk seferde ikisini koycak dediğim gibi ısrar et yok dersede doktorunu değiştir zamn kaybından başka bi işe yaramıyo çünkü

Back