2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Allah nasip ettikten sonra yer zaman mekan hic farketmez
Hee tabiki biz kullar elimizden geleni yapacagiz tevekkul Allahtan... Dilerim Allahtan ilk denemede basarili olur herkes
Aynen oyle aminn insallah.benim ankara da kalacak yerim var oyuzden.bitane oglum var onu birakmam gerekiyo illaki.Rabbim herkese nasip etsin insallah

Aynen oyle aminn insallah.benim ankara da kalacak yerim var oyuzden.bitane oglum var onu birakmam gerekiyo illaki.Rabbim herkese nasip etsin insallah

Allah bagislasin tabi cocuk varsa onunla biri ilgilencek o donemde ilgilenemessin zaten duygusal karmasa oluo insanda ve harakt kisitli oluyo hayirlisi insallah arastir iice en ii en doru yere yaptir gerisi Allahtan hayirlisi
Aminnn insallahhhh

Allah bagislasin tabi cocuk varsa onunla biri ilgilencek o donemde ilgilenemessin zaten duygusal karmasa oluo insanda ve harakt kisitli oluyo hayirlisi insallah arastir iice en ii en doru yere yaptir gerisi Allahtan hayirlisi
Aminnn insallahhhh
Su anda gaziden yanayim bakalım.hayırlısı neyse o olsun inşallah

Canm illaki orda yapilmasi istendi mi.çünkü ilk başlarda eşim yanımda olamiycak sehir disindayim ben.sonlara dogru yanimda olcak ama birsuru tahlili var onlar olmaz mi acaba
Canm illaki orda yapilmasi istendi mi.çünkü ilk başlarda eşim yanımda olamiycak sehir disindayim ben.sonlara dogru yanimda olcak ama birsuru tahlili var onlar olmaz mi acaba
Bizde orada yapılmasını istemislerdi eşimin tahlilini.ama imkanınız yoksa diğer tahlil tarihi de yakın bir tarihte yapılmışsa kabul edebilirler bence.birde kanda farklı değerlere de baktılar eşimde. Fsh beta felan gibi.

gençler, benim 5 yumurta çıktı normal ebatta. haber bekliyorum ne kjadarı olgunmuş iyiymiş diye... bakalım bir kaliteli embriyo olsa bile yeter. eszinbb07 seninkilerden haber var mı, sayımız da aynı bak
Haber yok canım arasak mi aramadan mi bilemedik valla sağlıklı olsun dollensin tutunsun anne sesinde bi tanesi desin hepsi ne gerek yok bakalım neler olacak. Senin de iyi çıkmış çok şükür sagluklada dollenirler

Merhabalar
Bnde bugun negatif aldim maalesef
İkinci deneme icin mayisi bekleyecegim Allah herkese hayirli sonuc almayi nasip etsin
İnsallah hepimiz anne oluruz ((
Allah yardimcin olsun canım çok zordur bilirim ama biz guclu olmak zorundayız hizlica toparlanıp yeniden başlamalıyız. Allaha emanet ol çok üzülüp ne dini yipratma

Haber yok canım arasak mi aramadan mi bilemedik valla sağlıklı olsun dollensin tutunsun anne sesinde bi tanesi desin hepsi ne gerek yok bakalım neler olacak. Senin de iyi çıkmış çok şükür sagluklada dollenirler
canım haber geldi bana, ne yazık ki bir tanesi döllenmiş, bakalım 5. güne bekletecekmiş doktor. Pazartesi transfer gibi planlanmış. Dua ediyorum inşallah iyi kalite olur, 5. güne gider diye... bu ilaçlar bize fayda etmiyor mu ki, normal siklüste de bir tane yumurtam oluyor zaten... puff çok korkuyorum şu an bir tane de gidecek diye...

Ah canım aynı korku bended var ışte bilmiyoruz ki sağlıklı mi değil ni yumurtalar sağlıklı olsa bile dollenmiyor bazen çok uzucu bir durum biz elimizden gelenin en iyisini yaptık diye düşünüyorum . İnsqlah bibtane olsun evlat olsun diye dua edelim duadan başka bişey kalmadı bize yapacak .

sağol canım inşallah senden iyi haberler alırız bugün

Allah yardimcin olsun canım çok zordur bilirim ama biz guclu olmak zorundayız hizlica toparlanıp yeniden başlamalıyız. Allaha emanet ol çok üzülüp ne dini yipratma

Evet dun okadar uzulmemistim ama bugun yataktan bile cikasim yok kimseyle konusasim yok 2 ay daha beklicem ya yine bole olursa hep korkularim cok ya hic anne olamassam

Evet dun okadar uzulmemistim ama bugun yataktan bile cikasim yok kimseyle konusasim yok 2 ay daha beklicem ya yine bole olursa hep korkularim cok ya hic anne olamassam
ben de bugün böyle düşündüm, hiç cocuğum olmazsa diye... işte duygularımız da alt üst oluyor, benim 3. denemem tecrübeli olmama rağmen bu duyguya kapılıyorum. ama kapılmayalım arkadşaım bizim de cocuğumuz olacak merak etme... elimizden geleni yapacağız.

İnsallah ama olumsuz oldukca umitte azaliyor sanirim bazilarini okuyorum 6,7 sene diyorlar Allah sabir versin korkum cok sadece insallah oluruz Rabbim nasip etsin insallah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…