- 14 Eylül 2015
- 865
- 260
- 33
Canm Allah razı olsun uzun uzun anlatmisin.ver canm da yarin bi arayim bakalım.bende onu soracaktım her kanda ultrasonda para aliyolar mi alıyorlarsa nekadar diye.kac gune bi çağırıyorlar cnm kontrole.once hangi ilaclarla başlıyorlar yani hap mi igne mi.surecide bi anlatsan canm.cok soru soruyorum cnm ama merak ediyorum hakkını helal et..Özel olunca aslında pek birşey değişmiyor sanırım.ama kan verme falan gerektiğinde özel hasta bölümü var oraya yonlendiriyorlar orada veriyorsun.gerçi ben bir kez verdim.tedavi sürecinde tedavi kanı diye aynı yerde hemşire aldı hep ultrason öncesi. Ben dahil orada herkes aynı muameleyi gördük. Belkide hepimiz özellik. O kısmı bilmiyorum.birde ultrason sırasında çok kısa kalıyorsun. Muayeneler çok hızlı oluyor fakat ben bunu sorun yapmadım. Çünkü zaten senin dosyanın hemşireler çok güzel takip edip ilgileniyorlar.en ayrıntısına kadar anlatıyorlar.opu işleminde biz 3 kişiydik ve yarım saat dinlendirdiler hepimizi.transfer sonrası beni bir saat yatırdılar. Personel ayakların usümüştur dedi.çorap giydiririm dedi.kendisi giydirdi çorabı felan.bi yakınım başkentte olmuştu 4 yıl önce transfer.orada bile bir saat yaptirmadilar.personel pek yardımcı olmadı diğer konularda da.ama burada ben insanların bu konuya çok hassas yaklaştığını gördüm. Tercih senin canim.şansını dene.başla memnun kalmazsın değiştirirsin.hatta numarasını vereyim istersen tüp bebek servisinin.bi konuş. İcin rahatlar en azından.
O gece bırakmadılar mı canım.ztb ta 1gece kalmıştık.anlamadım 1kere mi kan aldılar sadece.yoksa 1kere mi ücret odedin.çok hızlı muane derken cnm hic anlatmiyolar mi kac cm olmuş fln.ya hayırlısıyla sonuç güzel olsunda önemli degil artık:)Özel olunca aslında pek birşey değişmiyor sanırım.ama kan verme falan gerektiğinde özel hasta bölümü var oraya yonlendiriyorlar orada veriyorsun.gerçi ben bir kez verdim.tedavi sürecinde tedavi kanı diye aynı yerde hemşire aldı hep ultrason öncesi. Ben dahil orada herkes aynı muameleyi gördük. Belkide hepimiz özellik. O kısmı bilmiyorum.birde ultrason sırasında çok kısa kalıyorsun. Muayeneler çok hızlı oluyor fakat ben bunu sorun yapmadım. Çünkü zaten senin dosyanın hemşireler çok güzel takip edip ilgileniyorlar.en ayrıntısına kadar anlatıyorlar.opu işleminde biz 3 kişiydik ve yarım saat dinlendirdiler hepimizi.transfer sonrası beni bir saat yatırdılar. Personel ayakların usümüştur dedi.çorap giydiririm dedi.kendisi giydirdi çorabı felan.bi yakınım başkentte olmuştu 4 yıl önce transfer.orada bile bir saat yaptirmadilar.personel pek yardımcı olmadı diğer konularda da.ama burada ben insanların bu konuya çok hassas yaklaştığını gördüm. Tercih senin canim.şansını dene.başla memnun kalmazsın değiştirirsin.hatta numarasını vereyim istersen tüp bebek servisinin.bi konuş. İcin rahatlar en azından.
GAziden memnun kaldın mı? ahmet mehmet erdem i cok övüyorlar bir bilgin var mı acaba?Özel olunca aslında pek birşey değişmiyor sanırım.ama kan verme falan gerektiğinde özel hasta bölümü var oraya yonlendiriyorlar orada veriyorsun.gerçi ben bir kez verdim.tedavi sürecinde tedavi kanı diye aynı yerde hemşire aldı hep ultrason öncesi. Ben dahil orada herkes aynı muameleyi gördük. Belkide hepimiz özellik. O kısmı bilmiyorum.birde ultrason sırasında çok kısa kalıyorsun. Muayeneler çok hızlı oluyor fakat ben bunu sorun yapmadım. Çünkü zaten senin dosyanın hemşireler çok güzel takip edip ilgileniyorlar.en ayrıntısına kadar anlatıyorlar.opu işleminde biz 3 kişiydik ve yarım saat dinlendirdiler hepimizi.transfer sonrası beni bir saat yatırdılar. Personel ayakların usümüştur dedi.çorap giydiririm dedi.kendisi giydirdi çorabı felan.bi yakınım başkentte olmuştu 4 yıl önce transfer.orada bile bir saat yaptirmadilar.personel pek yardımcı olmadı diğer konularda da.ama burada ben insanların bu konuya çok hassas yaklaştığını gördüm. Tercih senin canim.şansını dene.başla memnun kalmazsın değiştirirsin.hatta numarasını vereyim istersen tüp bebek servisinin.bi konuş. İcin rahatlar en azından.
Mehmet hoca gazide miGAziden memnun kaldın mı? ahmet mehmet erdem i cok övüyorlar bir bilgin var mı acaba?
Yok canım bi bilgim yok tüp bebek bölümünde mesut Hoca ve Nuray Hoca vardı. Ahmet Mehmet Erdem kardeşler sanırım ayrılmış.GAziden memnun kaldın mı? ahmet mehmet erdem i cok övüyorlar bir bilgin var mı acaba?
Bence memnundum canim.devlet hastanesı olarak düşündüğünde bence gayet iyiydiGAziden memnun kaldın mı? ahmet mehmet erdem i cok övüyorlar bir bilgin var mı acaba?
Yok canım kalmadım.ilk gidişim olduğu için önce Hoca ile tanıştırıyor. Konuştuk geçirdiğim tedavileri anlattım. Sonra ultrason muayenesi.muayne öncesi rutin kan alma yapıyorlar. Neredeyse 25 tür kan değerine baktılar. O anda ilaç vermediler.kan sonuçlarının çıkmasını beklediler.çıkan sonuca göre ilaç başladılar. Sonra birer gün ara ile kontrol.ve her gidişte kan aldılar. İlaç dozunu ona göre ayarladilar hep.yapılan kontrol muayne leri ne ve tahlilleri hiç ödeme yapmadım. İlk muayne 122 sonra opu olduğumda 1370 Hoca için 1370 de hastane için ödedim o kadar.kontrol muayne lerinde boyutlarını kaç tane olduğunu söylüyor ve hemşire dosyaya not ediyor.O gece bırakmadılar mı canım.ztb ta 1gece kalmıştık.anlamadım 1kere mi kan aldılar sadece.yoksa 1kere mi ücret odedin.çok hızlı muane derken cnm hic anlatmiyolar mi kac cm olmuş fln.ya hayırlısıyla sonuç güzel olsunda önemli degil artık:)
Teşekkür ederim canm cevapların için..Rabbim saba hayırlı evlatlar nasip etsin insallah..cnm teli de bi atarmisin.internette var ama hangisi şimdi ugrasmayaym:)aslında 1gece kalinsa iyi olurdu dimiYok canım kalmadım.ilk gidişim olduğu için önce Hoca ile tanıştırıyor. Konuştuk geçirdiğim tedavileri anlattım. Sonra ultrason muayenesi.muayne öncesi rutin kan alma yapıyorlar. Neredeyse 25 tür kan değerine baktılar. O anda ilaç vermediler.kan sonuçlarının çıkmasını beklediler.çıkan sonuca göre ilaç başladılar. Sonra birer gün ara ile kontrol.ve her gidişte kan aldılar. İlaç dozunu ona göre ayarladilar hep.yapılan kontrol muayne leri ne ve tahlilleri hiç ödeme yapmadım. İlk muayne 122 sonra opu olduğumda 1370 Hoca için 1370 de hastane için ödedim o kadar.kontrol muayne lerinde boyutlarını kaç tane olduğunu söylüyor ve hemşire dosyaya not ediyor.
Helal olsun ne demek.bende karar aşamasına gelene kadar çok hastane ve doktora gezdim.zor bi süreç.hatta bu kez bu kadar kısa sürmesi çok şaşırttı beni.gazı tüp bebek servisi 312 202 5286Canm Allah razı olsun uzun uzun anlatmisin.ver canm da yarin bi arayim bakalım.bende onu soracaktım her kanda ultrasonda para aliyolar mi alıyorlarsa nekadar diye.kac gune bi çağırıyorlar cnm kontrole.once hangi ilaclarla başlıyorlar yani hap mi igne mi.surecide bi anlatsan canm.cok soru soruyorum cnm ama merak ediyorum hakkını helal et..
Bence çok gerek yok.zaten 1 saat yetti.eve gelip daha rahat yattım.Teşekkür ederim canm cevapların için..Rabbim saba hayırlı evlatlar nasip etsin insallah..cnm teli de bi atarmisin.internette var ama hangisi şimdi ugrasmayaym:)aslında 1gece kalinsa iyi olurdu dimi
Cokk teşekkür ederim canm.sadece çekenler biliyo anliyo ışteHelal olsun ne demek.bende karar aşamasına gelene kadar çok hastane ve doktora gezdim.zor bi süreç.hatta bu kez bu kadar kısa sürmesi çok şaşırttı beni.gazı tüp bebek servisi 312 202 5286
Moralini yüksek tutacak insanlar olsun canim yanında gercekten cok önemliBence çok gerek yok.zaten 1 saat yetti.eve gelip daha rahat yattım.
Peki tedaviye başlamadan önce eşinden tahlil istemediler mi.benim tüp bebek tedavisi öncesi her ikimizden de bir sürü tahlil aldılar.toplama sonrasi (ertesi gun)döllenme durumu hakkında bilgilendirme yapıyorlar. Ve oluşan embriyonun durumuna göre 3.gün veya 5.gün transfer yapılıyor. Benim 3.gün yapıldı. Çünkü 2 yumurta döllenmis ti. Birisi birinci kaliteydi.5.günü bekleyerek riske atmak istemediler sanırım. 3.gün transfer edildi.yani transfer aslında tamamen embriyo durumuna göre belli oluyor.kızlar slm
başkente gidiyorum. tüp bebek tedavisine başladık. 6 gündür gonadf ve menopur kulanıyorum. sadece 4 yumurta var, yazılanları okuyunca daha cok yumurta olsa iyi olacakmış sanırım. Bide eşim hiç sperm analizi yaptırmadı ya döllenme yaparken sperm bulamazlarsaÇok endişeliyim.
Yarın sabahtan gitcem çatlatma iğnesi vurcaklar sanırım. PAzar günü toplarız dediler. Toplandıktan kaç gün sonra tranfer ediliyor.
Hayırlısı olsun Rabbim büyük..nerde yaptirmistin cnmMerhabalar
Bnde bugun negatif aldim maalesef
İkinci deneme icin mayisi bekleyecegim Allah herkese hayirli sonuc almayi nasip etsin
İnsallah hepimiz anne oluruz((
Hayırlısı olsun Rabbim büyük..nerde yaptirmistin cnm
Canm illaki orda yapilmasi istendi mi.çünkü ilk başlarda eşim yanımda olamiycak sehir disindayim ben.sonlara dogru yanimda olcak ama birsuru tahlili var onlar olmaz mi acabaPeki tedaviye başlamadan önce eşinden tahlil istemediler mi.benim tüp bebek tedavisi öncesi her ikimizden de bir sürü tahlil aldılar.toplama sonrasi (ertesi gun)döllenme durumu hakkında bilgilendirme yapıyorlar. Ve oluşan embriyonun durumuna göre 3.gün veya 5.gün transfer yapılıyor. Benim 3.gün yapıldı. Çünkü 2 yumurta döllenmis ti. Birisi birinci kaliteydi.5.günü bekleyerek riske atmak istemediler sanırım. 3.gün transfer edildi.yani transfer aslında tamamen embriyo durumuna göre belli oluyor.
Istanbulu da düşündüm ama ankara da yaptircam kısmet olursaAmin saolasin
Sisli memorial istanbulda yaptirdim
Istanbulu da düşündüm ama ankara da yaptircam kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?