2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Canm Allah razı olsun uzun uzun anlatmisin.ver canm da yarin bi arayim bakalım.bende onu soracaktım her kanda ultrasonda para aliyolar mi alıyorlarsa nekadar diye.kac gune bi çağırıyorlar cnm kontrole.once hangi ilaclarla başlıyorlar yani hap mi igne mi.surecide bi anlatsan canm.cok soru soruyorum cnm ama merak ediyorum hakkını helal et..

O gece bırakmadılar mı canım.ztb ta 1gece kalmıştık.anlamadım 1kere mi kan aldılar sadece.yoksa 1kere mi ücret odedin.çok hızlı muane derken cnm hic anlatmiyolar mi kac cm olmuş fln.ya hayırlısıyla sonuç güzel olsunda önemli degil artık:)

kızlar slm
başkente gidiyorum. tüp bebek tedavisine başladık. 6 gündür gonadf ve menopur kulanıyorum. sadece 4 yumurta var, yazılanları okuyunca daha cok yumurta olsa iyi olacakmış sanırım. Bide eşim hiç sperm analizi yaptırmadı ya döllenme yaparken sperm bulamazlarsa Çok endişeliyim.
Yarın sabahtan gitcem çatlatma iğnesi vurcaklar sanırım. PAzar günü toplarız dediler. Toplandıktan kaç gün sonra tranfer ediliyor.

GAziden memnun kaldın mı? ahmet mehmet erdem i cok övüyorlar bir bilgin var mı acaba?

Yok canım kalmadım.ilk gidişim olduğu için önce Hoca ile tanıştırıyor. Konuştuk geçirdiğim tedavileri anlattım. Sonra ultrason muayenesi.muayne öncesi rutin kan alma yapıyorlar. Neredeyse 25 tür kan değerine baktılar. O anda ilaç vermediler.kan sonuçlarının çıkmasını beklediler.çıkan sonuca göre ilaç başladılar. Sonra birer gün ara ile kontrol.ve her gidişte kan aldılar. İlaç dozunu ona göre ayarladilar hep.yapılan kontrol muayne leri ne ve tahlilleri hiç ödeme yapmadım. İlk muayne 122 sonra opu olduğumda 1370 Hoca için 1370 de hastane için ödedim o kadar.kontrol muayne lerinde boyutlarını kaç tane olduğunu söylüyor ve hemşire dosyaya not ediyor.

Teşekkür ederim canm cevapların için..Rabbim saba hayırlı evlatlar nasip etsin insallah..cnm teli de bi atarmisin.internette var ama hangisi şimdi ugrasmayaym:)aslında 1gece kalinsa iyi olurdu dimi

Helal olsun ne demek.bende karar aşamasına gelene kadar çok hastane ve doktora gezdim.zor bi süreç.hatta bu kez bu kadar kısa sürmesi çok şaşırttı beni.gazı tüp bebek servisi 312 202 5286

Peki tedaviye başlamadan önce eşinden tahlil istemediler mi.benim tüp bebek tedavisi öncesi her ikimizden de bir sürü tahlil aldılar.toplama sonrasi (ertesi gun)döllenme durumu hakkında bilgilendirme yapıyorlar. Ve oluşan embriyonun durumuna göre 3.gün veya 5.gün transfer yapılıyor. Benim 3.gün yapıldı. Çünkü 2 yumurta döllenmis ti. Birisi birinci kaliteydi.5.günü bekleyerek riske atmak istemediler sanırım. 3.gün transfer edildi.yani transfer aslında tamamen embriyo durumuna göre belli oluyor.

Merhabalar
Bnde bugun negatif aldim maalesef
İkinci deneme icin mayisi bekleyecegim Allah herkese hayirli sonuc almayi nasip etsin
İnsallah hepimiz anne oluruz ((

Canm illaki orda yapilmasi istendi mi.çünkü ilk başlarda eşim yanımda olamiycak sehir disindayim ben.sonlara dogru yanimda olcak ama birsuru tahlili var onlar olmaz mi acaba

Istanbulu da düşündüm ama ankara da yaptircam kısmet olursa

Allah nasip ettikten sonra yer zaman mekan hic farketmez
Hee tabiki biz kullar elimizden geleni yapacagiz tevekkul Allahtan... Dilerim Allahtan ilk denemede basarili olur herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…