- 28 Nisan 2016
- 216
- 108
- 39
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.241
Ahaha öyle benzer o da bunun içinde büyüyor diyeydin...hatta bak aynı sen
)))) ah aklima gelmedi. Asiret fln da degiliz ya neyin kafasini yasiyor anlamiyorum))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha öyle benzer o da bunun içinde büyüyor diyeydin...hatta bak aynı sen
Kaç haftalık bebişim canımBende izmirdeyim.
Karşıyaka'da Zehra Mete diye bir dr gidiyorum.
Yaa telefonda bilgi verdilerde detayli konuşamadk birde yoldaydim bu cok tehlike içeren bir sey mi cok korkuyorum ya moralm yerle bir bogazm düğüm düğüm agliyorm ama ferahlayamiyorum bileCanim ondan korkma onun tedavisi zaten var ilacini iceceksin ve sorun ortadan kalkacak
Canim benim sat 6 haziran aramızda 1 gün var. Senin beta kaç tiBenim de sat 5 haziran keseyi gördük çok heyrcanlıyım kızlar
Aynı gün sat imiz.Benim sat 6 haziran bende dün grdüm keseyi 9.5 mm dedş doktorum
Cnm progesteron bebeğin yerleşmesine yardımcı olur yumurtlamanın gerçekleştiği corpus luteumdan salgılanır hiç korkmak vaginal yada oral progesteronla yerine koyma tedavisi yeterli olur kanaman lekelenmem yok ken hemen ne düşüğü öptüm kocamanYaa telefonda bilgi verdilerde detayli konuşamadk birde yoldaydim bu cok tehlike içeren bir sey mi cok korkuyorum ya moralm yerle bir bogazm düğüm düğüm agliyorm ama ferahlayamiyorum bile
Hayir canim olur mu. Hatta bence dusuk sebebi bu olan kisiler en rahati cunku tedavileri var. Bak bana tedavi bile vermediler cunku yok yani bekliyorum ooyle. Sen ilacini iceceksin hormon seviyen yukselecek iste bu kadar.Yaa telefonda bilgi verdilerde detayli konuşamadk birde yoldaydim bu cok tehlike içeren bir sey mi cok korkuyorum ya moralm yerle bir bogazm düğüm düğüm agliyorm ama ferahlayamiyorum bile
Ben de b.duzundeyim canim kime gideceksin doktoramerhabalar , 2011 ekim annelerinden sonra 2017 mart anneleri :)) Allah nasip ederse inşallah 2.hamileliğim bu.
35 yaşındayım . İstanbul Beylikdüzü . SAT 27 mayıs 2016 BAT 23 haziran 2016 BDT 3 mart 2017
evde gebelik testi hariç hiçbir şey yapmadım . bu hafta içi kısmetse doktora gideceğim. herkese sağlıklı ve keyifli hamilelikler dilerim.
Ben geçen pazar yaptırdım en son 940 tıCanim benim sat 6 haziran aramızda 1 gün var. Senin beta kaç ti
Aynı gün sat imiz.
Beta hcg degeri kaçtı acaba
canim cok sevindim kalp atisini duymussun benim anlamadigim sen nasil 7 hafta oldun hemen :) bizim senle transferlermiz ayni)))) ah aklima gelmedi. Asiret fln da degiliz ya neyin kafasini yasiyor anlamiyorum))
medilife beylikdüzü hastanesi Selda hanımaBen de b.duzundeyim canim kime gideceksin doktora
Kaç çıktı cnmBugün doktor progesteron hormonuna da bi bakmak istedi o düşük cikmis.igne ve fitil verdi düşük tehlikem varmis
Ben de dogan hastanesine aldim randevumedilife beylikdüzü hastanesi Selda hanıma
Yaaa canm benimmm cok teşekkür ederim inan nasil panik yaptim anlatamam ben bu bebegi 3 senedir bekliyorum hemde ne tedaviler ne ilaclar ne igneler yiyerek bekledm simdi haliyle hemen panik yaptimCnm progesteron bebeğin yerleşmesine yardımcı olur yumurtlamanın gerçekleştiği corpus luteumdan salgılanır hiç korkmak vaginal yada oral progesteronla yerine koyma tedavisi yeterli olur kanaman lekelenmem yok ken hemen ne düşüğü öptüm kocaman
Allah razi olsu yüregimi ferahlattiniz o kadar korktum ki anlatamam yaHayir canim olur mu. Hatta bence dusuk sebebi bu olan kisiler en rahati cunku tedavileri var. Bak bana tedavi bile vermediler cunku yok yani bekliyorum ooyle. Sen ilacini iceceksin hormon seviyen yukselecek iste bu kadar.
Aynı benim kaynanam birsürü erkek torunu var kadının gözü doymuyor erkek de erkek bir kızım var çok şükür kız oldu diye resmen sevindim:)) 4 tane de kaybım var bazen sinirlenip bebeği bulduk da erkeği kaldı diyorum.Ay valla kayinvalidem yuzunden dusuk yapcam. Keseyi goruyorr aynii ogluma benziyor diyorr... 5 senedir erkek diye diye erkek bebege karsi soguttu resmen beni.
Canm iste onu ögrenemedm hemsire beni aramis namaz kiliyordm o esnada sonra esimi arayip bilgilendirmis ben tekrar aradm da suan dosyaniz yanimda yok dedigimiz igne ve fitili kullanin sali sabahtan da gelin dedi asiri panik yaptm tabiKaç çıktı cnm
Cnm ben hemşireyim 3 sene tüp bebekte çalıştım gerçekten bu kadar korkma çok aşırı düşük olsa hemen gelin derler bir ikinciside bebişin yerleşmez ve beta Hcg yükselmezdi sen hemen doktorunun önerdiği iğne hap fitil her ne ise onu kullanmaya başlaCanm iste onu ögrenemedm hemsire beni aramis namaz kiliyordm o esnada sonra esimi arayip bilgilendirmis ben tekrar aradm da suan dosyaniz yanimda yok dedigimiz igne ve fitili kullanin sali sabahtan da gelin dedi asiri panik yaptm tabi
Yok panik yapma cnm arkadaşların dediği gibi çok basit bir tedavisi var progestan iğne ilaç ve fitil kullanıyorsun o kadar. sadece kaç çıktı diye merak ettim sen sorun etmeCanm iste onu ögrenemedm hemsire beni aramis namaz kiliyordm o esnada sonra esimi arayip bilgilendirmis ben tekrar aradm da suan dosyaniz yanimda yok dedigimiz igne ve fitili kullanin sali sabahtan da gelin dedi asiri panik yaptm tabi
canim cok sevindim kalp atisini duymussun benim anlamadigim sen nasil 7 hafta oldun hemen :) bizim senle transferlermiz ayni