- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.081
Bencede öyle canım çok sağolCanim degere takilma bence belki adetten hemen sonra hamile kaldin tam dollenmeyi bilemessin ki.. tek kese tek gebelik dediyse doktor oyledir ki degerin yuksek bir deger olsaydi gorunurdu bence. Kafana takma tadini cikar
Canim ben çalışıyorum. Kuruma bildirmek için rapor alacağım. Beni il dışı göreve filan gönderdikleri oluyor 3 gün 4 gün. Bunlar olmasın diye rapor alacağım. Dün ki doktordan almak istedim ama illa kalp atışı duyayim öyle veririm dedi sinir oldum. Aynı seninle gerçekten. Çok ilginç :) seninde erken döllenme olmuş olma ihtimali var canim. Değerlerini öğrenince yazar misinMerhaba. Benim de sizle ayni durum. 7 sinde adet oldum 15 inde sadece korunmamistik. Henuz dr a gitmedim. Pazartesi gideceginizi yazmissiniz rutin kontrol icin mi, kalp atisi icin degil, degil mi :)
Tabiki öyle canım da millet bi değişik ya.Canm ikizse bile ne olacak ki senin icin bir skinti yoksa niye sinirini bozuyorsun arkadasn bir daha derse Rabbm en iyisini bilir neyse nasibimizde onu yasariz de gec Allah hakkında hayirlisini versin ayrica bu betaya göre ikiz mi tek mi anlamak zor biraz skma canini sen
İkiz olursa benim için çok zor olur ama hem çalışıyorum hem okulum var. Gerçi okul bu sene bitiyor . Doğum da Mart ayına denk geliyor yani 3 4 ay idare etcez artık . O 4 ay zaten ücretli doğum izinli oluyorum yani sadece bebek ve haftada 2 gün okul olacak. İnş hallederiz
Aynen öyle ya az daha okuyup doktor olaydi keşke. . Herşeyi çok biliyorlar zaten kimse bi şey bilmiyor bi kendileri herseyi çok biliyorlar canım he deyip gecicem bidaha.. kendisi çok zorlandı İkizlere diye herkes öyle olsun istiyor gıcık. .Biz ilginç bi milletiz vesselam doktordan daha doktor öğretmenden daha öğretmeniz....ben hiç hoşlanmıyorum bu tarz insanlardan yav he he deyip geçiyorum ya da muhattap olmayıp ilişkilerimi sınırlıyorum...siz de hıı ikiz az daha okuyup Dr olsaydın ya deyin