- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.851
- Konu Sahibi cimcimegfb
Ya bu mide bulantilari ne cabuk basladi ya off yutkunamıyorum bulantidan yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa cok üzüldüm bizde daha keseyi görmedik cok korkuyorum..Keseyi gördük hemde1 hafta önde fakat tüpte ggörüldü yani dış gebelik
Herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar.
buradaki takvimde 6 hafta olarak gösteriyor. Telefona indirdiğim takvimde 5+3 :)
Bilgilendirme için teşekkürler. Hayırlı olsun bebeğiniz :)5+ 5 bitmiş 6. haftanın içindesiniz demektir o yüzden 6 olarak gösterir..söylerken de öyle söyleriz...ben de 4+2 deyim ama 5. Haftamdayım diyorum
Kaçıncı haftanız? Genelde 8.hafta itibari ile başlarmış aslında.Ya bu mide bulantilari ne cabuk basladi ya off yutkunamıyorum bulantidan yaaa
Keseyi gördük hemde1 hafta önde fakat tüpte ggörüldü yani dış gebelik
Tşk ederim canım hepimizin inşallah İyi ki bu kk var valla çok şey öğreniyorm burada arkadaşlardanGözün aydın canm Allah analı babalı büyütsün saglikla kucagina alirsin inşallah
Canım bende pembe lekelenme gördüm birkaç gün önce çok korktm meğerse bebek yerleşiyomş tasalanma inşallah bişy yokturKizlar gunaydin. Bu sabah buyuk tuvaletimden sonra cok acik bi damla peceteye leke geldi. Artik bitti sanirim. Eger bir daha kanama yasamazsam tabi. Bugun biraz daha rahatim hep yatiyorum. Ama yururken sag kasigimin bacakla birlestigi yer sizliyor ora ne alaka diyorum. Allahim insallah kesemiz duruyordur ve gelisiyordur.
Keseyi gördük hemde1 hafta önde fakat tüpte ggörüldü yani dış gebelik
Transferden sonra 7. Gun 55ti beta hcg 9.gün de 197.. Bide yarin tekrarliycam insallah :) gorunuse göre hamileyim elhamdulillah.. Nasipse buralardayim artik.. Keseyi gorecegim günü merakla bekliyorum.. Allahm hayrlisini ver
Daha cok yeni ya tahmin ettigim günde olduysa 4.haftaya yeni girdim demektir (yumurtlama zamanimdan hesapliyorum tabi ben ) ama birde gec döllenmeden süphe ediyorz çünkü degerim basta düşük cikip sonra yükselmeye başladı yarin nasipse doktora gidince biraz daha netlestirirz heralde kac haftalik oldugunuKaçıncı haftanız? Genelde 8.hafta itibari ile başlarmış aslında.
Bende hiç birşey yok gayet güzel yiyorum.Acaba bulanmayacak mı diyorum :) Ne değişik bi psikolojideyiz bulansa ayrı bulanmasa ayrı dert :)
Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inşallahmerhaba bende 27 haziran'da hamile olduğumu öğrendim,şu an tam 6 haftalık hamileyim.
Vallaha ya su keseyi görmeyenler görse görenler de kalp atislarini duysada birazcik daha rahat nefes alsak hepimiz bende keseyi görmek icin sabirsizlananlardanimHamile kaldiginiz ay ki yumurta sayinizi bilen var mi kizlar benim solda 3 sagda kucuk 1 tane vardi. Ikiz hatta ucuz ihtimali yukseliyor boylece ama hcg artisi coook fazla degil.. Bakalim su keseyi bir gorseydik rahatlicaz hepimiz
Bu testlerde pozitif çıkınca inaniliyor da negatif cikinca inanilmiyor canm yani pozitif ciktiysa %90 vardir ama negatif ciktiysa %50 yanilma payi var sahsen bende idrarda cikmayip kanda cikti gebelik.merhabalar bende bu aya talıpım sanırım ıdrarda hamılelık cıktı hemde ıkı kere yaptım ama kan testı daha yaptırmadım .ıdrar testlerının yanlıs cıkma ıhtımalı oldugunu soyledıler aslında bıraz korktum boyle bır durum var mı acaba
Yarına pek bişey kalmadı :) Güzel haberlerle gelirsin inşAllahDaha cok yeni ya tahmin ettigim günde olduysa 4.haftaya yeni girdim demektir (yumurtlama zamanimdan hesapliyorum tabi ben ) ama birde gec döllenmeden süphe ediyorz çünkü degerim basta düşük cikip sonra yükselmeye başladı yarin nasipse doktora gidince biraz daha netlestirirz heralde kac haftalik oldugunu