2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Merhaba kızlar benim de bugün kontrolüm vardı çok şükür kanama alanım kaybolmuş inanamadım çok sevindim çok şükür. Bebek de iyiymiş kalp atışları falan çok güzel haftasıyla da uyumlu ama kahverengi lekelenmelerim devam ediyor bu yüzden düşük tehlken hala var dedi. Dinlen yorma kendini dedi. Bi de kanama alanım kaybolduğu için demek ki ilaç iyi gelmiş devam et dedi. Progestana devam yani ama buna da şükür.:anneadayı:
Canm gözün aydın cok sevindm progestana benim doktorumda devam ettiriyor 11. 12. Haftaya kadar kullanmaya devam dedi benimkide
 
Kızlar biraz da güzel şeylerden bahsedelim mi? Belki bize biraz umut verir ve iyi gelir. :dua: Mesela daha erken belki ama bebişlere düşündüğünüz kız&erkek isimler var mı aklınızda?
Erkek icin isim hazirda kiz icin hic bsy yok suan aklimda.erkek olursada nasipse hamza olacak ismi Allahn izniyle
 
O halde endişelenme canmm, geç döllenme olduysa anca oluşuyodr minik kalbi :KK200: Ben geçen hafta Salı günü duydum canm.. Benmki tüp bebekti 5. gün embriyosu transfer edildi adetin 18. günü. Bu durumda 13. gün yumurtlamş sayılıyorm ondan dolayı önden gidiyodu bebek. 5+2 de bebeği görmüştük. 6+6 da kalp sesini.
Anladım canım hayırlısı ile kucağına da al insallh.
 
images

Benimki böyle ve çok kullanışlı
images
Bende bu tarz bsy almayi düşünüyorum zaten normalde arabam var heryere arabayla gidiyorum şükür bebek arabasi cok şatafatlı olmasına hic gerek yok diye düşünüyorum
 
Bende yaza kadar kanguru kullanirim sonra basit bi bebek arabasi isimi gorur diyorum 1.300 1.500 den yukari cikmam fiyat olarak zaten hediye gelecek buyuk ihtimalle.. Oyy icinde onu gorucegim gunlerde gelicek mi Allahimmm
Gelir insallah canm Allahin izniyle..
Bende asiri sabırsızlanıyorum o günlere biran önce gelebilmek adina
 
Ayy bende ona bakiyorum biliyo musun algida secicilik yolda heryerde bebek arabali kadinlara bakiyorum birinde görmüştüm hoşuma gitmisti simdi sen diyince daha cok icime sindi :KK66:
Biz eşimle reklam videosunu izledk bu akşam youtube da var bak istersen canm.. Kullanımını anlatıyo, pratik ve kullanışlı bi araba..
 
X