- 22 Haziran 2013
- 1.679
- 1.924
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #62.581
Aa mutfak gibi heyecanlı bi yer lütfenn. Hem yemek pişiyor hem takır tukur tencereler. Ya yürüdü rahat ettim ben. Eskiden neymiş diyorum ya elimi kolumu bağlıyordu bişey yapamıyordum. Şimdi çok şükür geziyo kendi kendine oyun yapıyo. Mutfakta abur cubur kutusu var onu koyuyorum önüne onlarla oynuyor Bir de sabah kalkar kalkmaz mama diye uyanıp mutfağa götürüyor. Kalk bana kahvaltı hazırla diyor resmen. Ama şu sıra çok seçici oldu her şeyi yemiyor sürekli hamur işi istiyor. Yumurtaya bayılırdı yumurta yemiyor. Çatala kaşığa merak sardı onlarla yemeye çalışıyor. Tabi kirlerx2 oldu böylece.. Burun akıntısı bizimkinde de var 1 yaş aşısını yapmadılar o yüzden. 8. diş de geliyor sanırım.
Ay biz bi de odaları ayırdık, ona oda yaptık. Şimdi evin her yerine yayıldı. Her yeri dağıtıyor Evde eşya bulamıyorum 2 gündür tv kumandası kayıp nereye soktu kim bilir. Evi al aşağı ettik çıkmadı. Her şeyim kayıp
Bir de şu sıralar memeye çok düşkünleşti sizde var mı böyle durumlar? Yenidoğan gibi oldu ya sürekli sürekli gelip açıyor. Biraz da o yüzden yemeği kıstı sanırım. Öğün mü azaltsam diyorum bazen. Of bilemedim bi dilini anlamaz oldum 1 yaş böyle bir şey galiba.
Ay inşallahh. Güzel günlerini görelim hepsinin :)
Ya benimkinde de iştahsızlık tavan yaptı, çok dertliyim. Dediğin gibi hep emsin, yemek yemesin. Mama sandalyesine oyuncak koyuyordum onlarla oynarken yiyordu, yok şimdi hemen kafasını çeviriyor çok zorlanıyorum valla. Dönemseldir inşaallah ya, vallahi çok zor. Ben de yaşına girsin vakumlu tabak alıp, çatal kaşığa başlatıcam inşaallah ama önce şu aktivite önlüğünden almam lazım
Ya bende D vitaminini arıyorum, kim bilir nerde bıraktı ama hakikaten yürümesi beni de rahatlattı, gitmek istediği yere gidiyor, bir tek yemek pişerken ocağı görmek istiyor o zaman paçama yapışıp kaldır beni diyor
Ya ben de oda ayırmak istiyorum, odası da var ama gece çok kalkıyor ya duyamazsam diye endişeleniyorum. Kıyamıyorum da hala nedense ay ne yapsam bilemedim.