- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #4.161
Daha pahali galiba ben ilk kez satin aldim 29 lira canımBenm karın ağrım oluyor ama arada 10 15 saniye sürüyor ben de korkuyorum ama geçiyor hemen neyse ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha pahali galiba ben ilk kez satin aldim 29 lira canımBenm karın ağrım oluyor ama arada 10 15 saniye sürüyor ben de korkuyorum ama geçiyor hemen neyse ki
Benden de bugun kahverengı leke geldı ne yapmalıyım bılemedım bı kere geldı doktora gıtmelımıyım sız doktora sordunuz mu neden gelırmışBen yaşamıyorum ama inan çok korkutuyor beni. İlk hamileliğimde 6 ay boyunca kustum. Şimdi sadece kahverengi lekeler var. Onlar da hem geriyor beni ama kesilince o zaman da korkmaya başlıyorum hemen. Zaten kanamalarda hemen geliyor tekrar.
Benim de geldi canim.bugun ilk kez..dr a sordum progestan verdi sende sor benceBenden de bugun kahverengı leke geldı ne yapmalıyım bılemedım bı kere geldı doktora gıtmelımıyım sız doktora sordunuz mu neden gelırmış
Kırmızı kanama olmadığı sürece sorun etme dedi bana doktorum. 10 gün önce yoğun kırmızı kanamam oldu ondan beri pregesteron kullanıyorum ama doktor yazdı. Kendine dikkat et, uzanma, ağır kaldırma, mümkün olduğunca yat ve kırmızı renk görürsen hemen doktoragit bnce..Benden de bugun kahverengı leke geldı ne yapmalıyım bılemedım bı kere geldı doktora gıtmelımıyım sız doktora sordunuz mu neden gelırmış
Ne kadar oldu senin lekelenmen baslayali? Bir de doktora sordun mu uzun surmesi normal mi diye? Benim 20 gundur var da merak ediyorum normal mi diye..Canım telaşlanma lütfen yapacak bir şey yok kahverengi akıntı sorun değil ağrın yoksa. İlacını da içiyorsun gerisi allaha kalmış. Sıkma canını ben artık alıştım mesela kahverengi akımtılarım her tuvalette var. Ama napıyım ne olacaksa olur. Geçen hamileliğimde zerre kan ya da akıntım olmadı yine de 12. Haftada kalbo durdu. Yani her şeye hazılıklı olmak lazım ama hiçbir şey olmayacak gibi de devam etmek.
Canım bugün lekelenme günü heralde. Benimde kahverengi akıntım gelmiş. Eve gelince farkettim. İnşallah çoğalmaz.Benim de geldi canim.bugun ilk kez..dr a sordum progestan verdi sende sor bence
Doktora sormadım çünkü doktora gittiğim de ve öncesinde kahverengi akımtı ya da leke olmuuordu bitmişti. Sordu söyledim. Bu iki gündür çok var lekelerim yani devamlı akıntı leke muhakkak tuvalete girince görüyorum. Alıştım artık napıyım yapacak bir şey yok zaten kanama alanım da duruyormuş.Ne kadar oldu senin lekelenmen baslayali? Bir de doktora sordun mu uzun surmesi normal mi diye? Benim 20 gundur var da merak ediyorum normal mi diye..
Canim doktora sordun mu ben peogestan kullandim gecti gibi simdilik aynen ya hepimizde var baksanaCanım bugün lekelenme günü heralde. Benimde kahverengi akıntım gelmiş. Eve gelince farkettim. İnşallah çoğalmaz.
Peki progestan i surekli kullaniyor musun yoksa lekelenme bitince biraktin mi canım benim de kesildi gibi deKizlar benimde hamilelik belirtisi lekelenme oldu kanama da oldu yani düşünün adet sandım okadar ilkindede hep adet zamani gelince oluyordu lekenmeler progestan kesiyor lekenmeyi bende.
Ay ikiz miiBi de içinde iki kalp attığını bilmek inanılmaz bir duygu....daha öte bir mucize olmasa gerek...
Kanama alani durdukca demekki gelmeye devam edecek..Doktora sormadım çünkü doktora gittiğim de ve öncesinde kahverengi akımtı ya da leke olmuuordu bitmişti. Sordu söyledim. Bu iki gündür çok var lekelerim yani devamlı akıntı leke muhakkak tuvalete girince görüyorum. Alıştım artık napıyım yapacak bir şey yok zaten kanama alanım da duruyormuş.
Allah allah o da garip olmus. Ben hicbir seyi yokken kullanan duymadim hic. Ben olsam kullanmazdim heralde.Kızlar benim lekelenmem falan yokken progestan verdi doktor bana daha 4 haftanın içindeydim. Önlem amaçlı dedi. İlk gebeliklerde düşük oluyor o yüzden kullan bebegin tutulmasına yardımcı dedi. Günde 3 kere içiyorum. Benim gibi kullanan var mı?? Bu normal mi??
Canim insalllah tum olumsuzluklara ragmen bebeklerimiz bizi birakmaz. Ama en onemlisi saglikli evlatlar dogurmak. Yoksa sonrasi daha bir iskence olur allah gostermesin. Vucudumuz o kadar iyi tasarlanmis ki sagliksiz bebekleri geri atiyor. Insallah karnimizdakiler sagliklidir ve bizimle kalirlar.arkadaşlar günler aylar cabuk geçsin diye bakiyorum.. rabbim kucagimiza almaya nasip eder inş..uzun ömürlü bir evlat olsun amin.
7 ayımız var.. sıkıntılarimiz elbeltte olucak.. atlatsam bi bebegimi kucagima alsam yeter diyorum gerisini hiç hayal edemiyorum maalesef..
tek dilegim bebegimi kucagima almak..büyütmek.. başka bişey düşünemiyorum.