- Konu Sahibi cimcimegfb
- #4.081
Ben yasamiyorum.1 kere bile midem bulanmadi.Arkadaslar mide bulantısı yaşamayan war mı ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yasamiyorum.1 kere bile midem bulanmadi.Arkadaslar mide bulantısı yaşamayan war mı ??
Amin canımAminn inşallahh allah şifa versin
Çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olsun.Kızlar benim bebeğimin kalbi durdu malesef. Lekelenmeler bitmedi bir türlü. Iğneler ilaçlar fayda etmedi. Kürtaj olacağım.
Ben de çıkıyor. Sanırım hamilelikten önce sivilce sorınu olan az da olsa sivilcesi çıkan hamilelikte daha çok sivilceleniyor.Sivilce çıkaran varmı pekii bende hiç çıkmazdı şimdi yüzümde en az 5 tane var
6. Haftada ben de de bulantı yoktu ama 7. Haftanın ortalarında başladı şuan cok kotuyumbendede hiç yok bulantı.doktora sordum normal dedi.kesenin resmini verdi daha küçük dedi.sukadar büyüme olupta embriyo gözükmezse sıkıntı olur dedi.inş 10 gün sonra görürüz canım.kan idrar hormon seker5 ayrı test yaptılar onlarda olumluymus cok sükür
Ya evet bı sıvılce gecıyo dıgerı cıkıyo hamılelıkten dolayı sıvılce cıkıyomuymuş ben kullandığım ılaçlardan dır dıye duşundumBen de çıkıyor. Sanırım hamilelikten önce sivilce sorınu olan az da olsa sivilcesi çıkan hamilelikte daha çok sivilceleniyor.
Oylemiymis :) benim suratim çarşamba pazarı nerdeyse sivilcesiz yer kalmadı çok kötü oldu yüzüm.Kızım da hiç bulantim olmadı sadece araba ve hastanede oluyordu yine yok inşallah olmaz bu arada kız bebekte sivilce çıkıyor diyolar bebek annesinin güzelliğini alırmış
Niçin kullanmicaksiniZ omurga gelisiminde ihtiyacı var bebeğin folik asideBen henüz doktora gitmediğim ilaç falan vermedi verse de kullan mayı düşünmüyorum zaten folic asid filan.
Ayniyiz ya benimde 2-3 gündür çok bulanmaya başladı 7 haftaligim bende6. Haftada ben de de bulantı yoktu ama 7. Haftanın ortalarında başladı şuan cok kotuyum
Can'ım sen Ankara'da hangi özele gidiyorsun bende Gazi ye gitsem acabaGünaydın herkese mutlu huzurlu pazarlar
Ben folik asid içeren yiyecekler tüketiyorum ilaç yerine gıdadan almak daha iyi haptan sadece folik asit alırken gıdadan hertürlü ihtiyaç karşılanıyor. Hergün mutlaka ya tarhana ya mercimek çorbası et balık tavuk bakla gil badem ceviz süt yoğurt vs.Niçin kullanmicaksiniZ omurga gelisiminde ihtiyacı var bebeğin folik aside
Benim ikisinide istiyorum ikiz olsa ne güzel olur :))nurun öyle duydum internet de baktım orda da öyle yazıyor hayırlısı tabiki öncelikle ama ben erkek istiyorum ama çok tuhaf kız olacak gibi hissediyorum :) sizler ne istiyorsunuz