2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
esmerm91 esmerm91 kızım 41 haftalık doğdu benim ve ben ilk öğrendiğim günden beri etimesgut devlet hastanesine gittim hiç sancım yoktu ve doktorum artık vaktin geçti git doğuma alırlar hemen dedi öyle de oldu suni sancı ile bigün sonra doğum yaptım ve hiç sıkıntım olmadı yine etimesguta gidiyorum bi sorun olmazsa devam ederim ama allah korusun bi sıkıntı olursa hacettepe yi tercih ederim heralde diğer bölümlerde muayene oldum orda güveniyorum ama sıkıntı olmazsa buraya devam hatta diyorum doğumu da mı burda yapsam :KK70:
Ben lanet olası preeklempsi geçirdim o yuzden gazi ye yonlendirdiler 20 haftaliktan itibaren hep yattim orda 34 haftda siddetli preeklempsiden acil doguma alindim epiduralla dr lar pek umudumuz yok dedi 22 tansiyonla girdim doguma cok sukur ikimizde sag saglim ciktik dr lar hastanenin donanimi cok iyiydi 15. Kat sirf bebekler icin o cok guzeldi özel odalari fln cok memnun kaldim tekrar gidicem simdi tesadufen hamile kaldim ve cok korkuyorum tekrarlamaz ins yaa cok kotu bisey ikinci cocuk dusunmuyodum bide ikiz olabilir dedi dr pzt belli olacak o zaman da risk daha cok artiyor uzulimmi sevinimmi napacami sasirmis durumdayim
 
Kizlar dehset bi kasık batmasiyla uyandim.. hala yasayan varmi bunu? Insallah bebegime bisey olmamistir ya :KK43:
 
medilife da selda hanim senem hanim varmis baya ovuyorlar. bu seferde orayi mi denesem. ikisine birden gitsem desem fuzuli masraf olacak. dogum icin para biriktirmeye baslamam lazim .
Merhaba ben de beylikduzu nde oturuyorum. Tavsiye ve duyumlar üzerine medilife Selda hanıma gidiyorum. İlk muayenede 6+6 da gittim. Memnun kaldım açıkçası. Hoş ve Güler yüzlü bir bayan. Açıklamaları da hoşuma gitti.
 
hala çok kararsizim ben ya. ilk doktoruma mi gitsem degisiklik mi yapsam. Bebeğin sagligi ve gelisimi ile ilgili yavuz beye daha güven duyuyorum sanirim. ama dogumu düşündüğümde de farklilik mi olsa diyorum. bilemedim hala
 
hala çok kararsizim ben ya. ilk doktoruma mi gitsem degisiklik mi yapsam. Bebeğin sagligi ve gelisimi ile ilgili yavuz beye daha güven duyuyorum sanirim. ama dogumu düşündüğümde de farklilik mi olsa diyorum. bilemedim hala
Yavuz bey hangi hastane herkes avcılar hospitalı tavsiye ediyor bu bölgede iyi bi doktor bulmak zor sanırım
 
Yavuz bey hangi hastane herkes avcılar hospitalı tavsiye ediyor bu bölgede iyi bi doktor bulmak zor sanırım
Dogan hastanesi muzaffer beyi siddetle tavsiye ederim. Az pahali ama kendinizi ozel hissediyorsunuz. Dr guler yuzlu ve hic sikilmadan dakikalarca aciklama yapiyor. Ben de b.duzundeyim az uzak ama gidiyorum hastane cennette.
 
Kızlar bende avcılar hospital e gıdıcem de bayan yokmu ki ? Bırde persembe iğne oldum progestan kalcam inanılmaz agrıyo ne zaman gecerki ?
 
Selam. Peki doktor clexane verdi mi kan sulandirici igne. Bende de ayni sorun var. Onun icin ger hamileligimde her ay hem gerinnung ambulasa (almanyada genel kan pihtilasmasiyla ilgili hastane)gidiyorum orda her ay kan alip kontr ediyorlar hem de clexane 40 mg igne vuruluyorum her gun ve 100 mg kan sulandirici aspirin kullaniyorum. Yoksa ilacsiz kan pihtisi bebegin kalbini durdurabilir.
Kullanıyorum canım. Bende her gün aspirin ve clexane 400 kullanıyorum. Benim iğne ve aspirin her gun
 
esmerm91 esmerm91 @country Bebiş şu an için hayatta ama yine bir kanama alanı görüldü. Acildeki doktor çok açık ve mantıklı konuşuyordu. Bir bebek düşecekse istediğin ilacı kullan istediğin kadar yat düşer, şu an 8 haftalık yani hiçbir şey belli değil sana düşecekte diyemem düşmeyecekte diyemem sadece ne olacağı belli değil diyebilirim dedi. Şu an düşük tehdidin var o kadar dedi. Progestanı kesinlikle önermediğini, yurtdışında kullanılmadığını söyledi. Ben içmeyi unuttuğum bikaç gün oldu dedim hiç kendini suçlu hissetme bu işin progestanla ilgisi yok dedi. Bu şekilde boşalırcasına kan gelmesi durumunda normalde yatırıyorlarmış fakat evim yakın diye ben yatmadım devam ederse hemen gel dedi. Şu an kahve lekelenme devam ediyor.
Canm cok gecmis olsun Rabbim bebegini sana bagislasn bol bol dinlen
 
X