- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
bahsettiginiz puan turu %10 hukuk geri kalan p3 zaten. benim cevremdeki tum muhendis arkadaslarim ve kurumumdaki uzman muhendisler (enerji bakanligina bagli calisiyorum) p3 ile giris yaptilar.CSGB geçen sene p13 puan türüyle mühendis kökenli müfettiş yardımcısı aldı.
Ben de kamuda mühendisim, uzmanlık sınavlarına giriyorum. Hiç p3le mülakata girmedim şimdiye kadar.
Kız yok ya arkandan konuşmamİlk oturum ve dil puanı yeterli oluyor çoğu zaman ama bazen bazı kurumlar mühendislerden de alan puanı (hukuk vs. Icerenlerden bahsediyorum) isteyebiliyor. O yüzden ben girmeyin diyemem. Sonra lazım olur, arkamdan konuşmayın.
Ben en iyisi üç oturuma da gireyim, zaten çalıştım yani olursa olsun inşallah.İlk oturum ve dil puanı yeterli oluyor çoğu zaman ama bazen bazı kurumlar mühendislerden de alan puanı (hukuk vs. Icerenlerden bahsediyorum) isteyebiliyor. O yüzden ben girmeyin diyemem. Sonra lazım olur, arkamdan konuşmayın.
%1 bile olsa hesaplanması için girmiş olması gerekiyor ama ondan bahsediyorum ben. Kendine güvenmeye gerek yok ki zaten yine muhendislerle yarışacak IIbf lilerle değil. 2 netimiz bile olsa kendi alanimiz içinde eğer gk gy yüksekse üst sıralarda oluyoruz zaten. Konu sahibinin kendi bileceği iş tabi. Bir iki ilan için girmeye değmez derse o başka.bahsettiginiz puan turu %10 hukuk geri kalan p3 zaten. benim cevremdeki tum muhendis arkadaslarim ve kurumumdaki uzman muhendisler (enerji bakanligina bagli calisiyorum) p3 ile giris yaptilar.
yine de kendine guveniyorsa konu sahibi girsin atamalari da takip etsin.
Ayrı oluyor evet. O ayrı bir sınav ama alımlarda istiyorlar ışte. Estağfurullah sorabilirsiniz.Kız yok ya arkandan konuşmamşimdi bu yds olacakmış ya Nisanda, işte onun başvuruları da ayrı mı yapılıyor.
Ayyy ne olur kusuruma bakma, böyle çok soru soruyorum
Çok sağolun. Yani sonuç olarak benim yds ye girmem şart değil mi?Ayrı oluyor evet. O ayrı bir sınav ama alımlarda istiyorlar ışte. Estağfurullah sorabilirsiniz.
Hangi tarihteki sınava gireceksiniz? Ve ne mezunusunuz acaba?Kızlar bu benim için büyük bir dert.
İlk defa kpss sınavına gireceğim ve hangi oturumlara girmem gerektiğini hiç bilmiyorum.
Çok araştırdım ama pek bir şey anlayamadım.
Ben lisans mezunuyum, kendi mesleğim dışında memurluk için gireceğim bu sınava.
Şimdi bu durumda benim sadece ilk oturuma mı girmem gerekiyor yoksa üç oturuma mı girmem gerekiyor?
Başlığı da yanlış yazmışım kusuruma bakmayın, girmeliyim olacaktı.
3 oturum derken bende iibf mezunuyum gy-gk ve iktisattan giricem?ziraat mühendisliği mezunu iseniz diğer oturumlar işe yaramaz. çözemezsiniz de zaten.
yds + genel kültür genel yetenek yeterlidir. ben iibf sandığım için üç oturum dedim.
3 oturum derken bende iibf mezunuyum gy-gk ve iktisattan giricem?
Sadece gy ve gk'ya gircem. Ben ziraat mühendisliği mezunuyum.3 oturum derken bende iibf mezunuyum gy-gk ve iktisattan giricem?
Hayır Yok zaten bu sınav ani oldu 21inde gk gy 27sinde iktisat sınavına giricembizim zamanımızda puan hesaplaması için tüm oturumlara giriyodukç öyle tek iktisata giricem diye bşey yoktu. kpss puan hesaplama, hangi kurum hangi puan türünden alıyor vs bunlar hakkında bildin var mı?
Hayır Yok zaten bu sınav ani oldu 21inde gk gy 27sinde iktisat sınavına giricem
Nasıl araştıracağımı bilmiyorum hiçbir fikrim yok. Siz hangi bölümden gireceksiniz?o zaman dediğim konuları biraz araştırın.
Nasıl araştıracağımı bilmiyorum hiçbir fikrim yok. Siz hangi bölümden gireceksiniz?
Siz neden girmiyorsunuz peki bu sene ?ben girmiycem. 2014 2015te girdim en son. şu an sistem değişti biraz. nasıl araştıracağımı bilmiyorum derken? google yazın işte puan türleri puan hesaplamaları vs diye yazın.
Siz neden girmiyorsunuz peki bu sene ?
Haklısın canım bende gk-gy ücretini yatırmıştım aslında ama alan tercihimi yapıp parasını yatırmadım sanırım bende girmekten vazgeçtim düz memur almayacakları içiniyi bi puan alsak da mülakatlarda torpil dönüyor. yıldım uğraşamam. özelde çalışıyorm zaten.
Haklısın canım bende gk-gy ücretini yatırmıştım aslında ama alan tercihimi yapıp parasını yatırmadım sanırım bende girmekten vazgeçtim düz memur almayacakları için