2017 kpss de hangi oturumlara girmeliyim?

CSGB geçen sene p13 puan türüyle mühendis kökenli müfettiş yardımcısı aldı.
Ben de kamuda mühendisim, uzmanlık sınavlarına giriyorum. Hiç p3le mülakata girmedim şimdiye kadar.
bahsettiginiz puan turu %10 hukuk geri kalan p3 zaten. benim cevremdeki tum muhendis arkadaslarim ve kurumumdaki uzman muhendisler (enerji bakanligina bagli calisiyorum) p3 ile giris yaptilar.
yine de kendine guveniyorsa konu sahibi girsin atamalari da takip etsin.

Kız yok ya arkandan konuşmam şimdi bu yds olacakmış ya Nisanda, işte onun başvuruları da ayrı mı yapılıyor.
Ayyy ne olur kusuruma bakma, böyle çok soru soruyorum

Ben en iyisi üç oturuma da gireyim, zaten çalıştım yani olursa olsun inşallah.

%1 bile olsa hesaplanması için girmiş olması gerekiyor ama ondan bahsediyorum ben. Kendine güvenmeye gerek yok ki zaten yine muhendislerle yarışacak IIbf lilerle değil. 2 netimiz bile olsa kendi alanimiz içinde eğer gk gy yüksekse üst sıralarda oluyoruz zaten. Konu sahibinin kendi bileceği iş tabi. Bir iki ilan için girmeye değmez derse o başka.

Kız yok ya arkandan konuşmam şimdi bu yds olacakmış ya Nisanda, işte onun başvuruları da ayrı mı yapılıyor.
Ayyy ne olur kusuruma bakma, böyle çok soru soruyorum
Ayrı oluyor evet. O ayrı bir sınav ama alımlarda istiyorlar ışte. Estağfurullah sorabilirsiniz.

kızlar merhaba; kadınlar günümüz kutlu olsun hepimizin bende sınava hazırlanıyorum baya zorlu bir süreç ama sağolsun kursum, hocalarım ve kurs arkadaşlarım motive olmamı sağlıyorlar, sizlerde kendinizi denemek istiyorsanız yaklaşım kariyer merkezi dershanemin adı, ücretsiz yetenek kültür eğitim alan tüm denemelere girebilme şansınız var eğitim desteğide almak istiyorsanız erken kayıt imkanları da çok avantajlı, umarım faydalı olabilmişimdir.

Hangi tarihteki sınava gireceksiniz? Ve ne mezunusunuz acaba?

3 oturum derken bende iibf mezunuyum gy-gk ve iktisattan giricem?

bizim zamanımızda puan hesaplaması için tüm oturumlara giriyodukç öyle tek iktisata giricem diye bşey yoktu. kpss puan hesaplama, hangi kurum hangi puan türünden alıyor vs bunlar hakkında bildin var mı?

3 oturum derken bende iibf mezunuyum gy-gk ve iktisattan giricem?
Sadece gy ve gk'ya gircem. Ben ziraat mühendisliği mezunuyum.
Bu oturumlar hakkında pek bilgim yok, sadece internetten gördüğüm kadarıyla sordum sorumu.
Orada sınavın dört oturumdan oluştuğu yazıyordu, o yüzden böyle bir soru sordum.

bizim zamanımızda puan hesaplaması için tüm oturumlara giriyodukç öyle tek iktisata giricem diye bşey yoktu. kpss puan hesaplama, hangi kurum hangi puan türünden alıyor vs bunlar hakkında bildin var mı?
Hayır Yok zaten bu sınav ani oldu 21inde gk gy 27sinde iktisat sınavına giricem

Nasıl araştıracağımı bilmiyorum hiçbir fikrim yok. Siz hangi bölümden gireceksiniz?

ben girmiycem. 2014 2015te girdim en son. şu an sistem değişti biraz. nasıl araştıracağımı bilmiyorum derken? google yazın işte puan türleri puan hesaplamaları vs diye yazın.

iyi bi puan alsak da mülakatlarda torpil dönüyor. yıldım uğraşamam. özelde çalışıyorm zaten.
Haklısın canım bende gk-gy ücretini yatırmıştım aslında ama alan tercihimi yapıp parasını yatırmadım sanırım bende girmekten vazgeçtim düz memur almayacakları için

Arkadaslar ben de işletme mezunuyum alandan sinava gircem ama hangi derslerden girmeleyim 3 oturum var
1. Oturum cumartesi sabah(çalışma ekonomisi,kamu yönetimi,uluslararası iliskiler)
2.oturum cumartesi ogleden sonra ( hukuk, iktisat,maliye)
3.oturum pazar sabah ( isletme, muhasebe, istatistik)
İşletme bölümünde ben maliye ve istatistik dersi görmedim benim için hangisine girmek yeterli olur yarın son gün arkadaşlar başvuru yapamiyorum kafam karıştı iyice yardimci olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…