- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #31.541
Evet aynen böyle oluyor silikon ile de çok süt gelmiyor sanırım. Çok uğraştırıyor en son sinirimden ağlıyorum üzülüyorum 6 saattir emmiyor napıcam bilmiyorumCanım göğüs ucun yoksa yada küçükse ondan öyle yapıyordur. Benim göğüs ucum yok. Silikon uçla hemen emmeye başlıyor. Bazen ucu çıkartıp
Göğüs ucumu veriyorum. İlk başta aynı dediğin gibi ağzını açıyor ucu alıyor fakat emmiyor. Biraz uğraşınca emmeye başlıyor benim bebeğim. Biraz uğraşmak gerekiyor...
Onu da denedim hatta sabah ebe kendisi yaptı ama olmadı doktora götürücem yarın sabah belki başka bi sıkıntı vardırAy ne guzelgüzel maşallah
Gelişim geriliği olana kadar bende hep yürüdüm, kızımla hergun parka gidiyorduk, dr dinlen bebek biraz kilo alsın dedi dikkat etmeye başladım...
NNNormaldede hareketleyimdir aslinda, 8 kat inip çıktım geçen, ayak alt baldırlarım perişan etti beni hala ağrıyor
Canım göğsünn ucunu değil kahverengi kısmıyla birlikte vermelisin, sadece ucinu alırsa ondan yara olur, ağzını doldurana kada
Ben de bekliyorum ama göremedimKızlarBegumsav sezeryana girecekti sonra haber geldi mi? Ben mi mesajı kaçırdım acaba
Ay canım bana da öyle dedi. 40+ kaç oldun senCumaya kadar sancilanmazsam cuma suni sanci alcam doğuma gircem kızlar
Doğru söylüyorsun camım doktor da doğal olarak o riski almaZ. İnşallah kendiliğinden geliverir ya hayırlısıylaBen de bekliyorum ama göremedim
zeynepleyya ilerleyen haftalarda su azalıyor ve plesenta kalitesiz hale geliyor. Eğer böyle bir sorun yoksa, 41.haftanin sonu beklenebiliyor. Ama çok sık doktor kontrolü gerekir, bebeğin kalp atışları yavaslayabilir veya kakasini yapabilir
Kasım bebeklerinin nerdeyse yarısı Ekim de geldi, diğer yarısı da zorla gelmeye çalışılıyorCumaya kadar sancilanmazsam cuma suni sanci alcam doğuma gircem kızlar
canim gogus kalkani derken silicon gogus ucunumu diyosun?Kesinlikle Philips avent göğüs kalkanı aldir canım kızım da benim de öyle olmuştu hiçbir şey fayda etmedi ne krem ne baska birşey kaniyordu parçalanıyor dünya ağlaya ağlaya emziriyor sagiyordum kalkan aldım birkaç güne düzeldi normalde 40 dk kullanın yazıyor du ben yatarken bile cikarmadim
canim gogus kalkani derken silicon gogus ucunumu diyosun?
canim silikon gogus ucuyla kalkan ayni degilmi kalkan hangisi oluyorSilikon gogus ucu da ise yaramadı bide kalkanı alayım bakalım teşekkür ederim
İlk 40 gün sarılık riski devam ediyor bu yüzden biz 30. Günümüzdeyiz sarılık olmadı çok şükür ama ben 2 saatte bir kaldırıyorum. 2 ay ve üzeri olduğunda kendi düzenlerini yavaştan oturtuyorlar, doktorlar da acıktığınfa kalkar ellemeyin falan diyorlar ama şu an henüz çok küçükler ve anne sütü yukardan emerken aşağıdan gidiyor, mama gibi saatlerce tok tutmuyor çabuk sindirilip atılıyor o sebeple ben uyandırıyorum, hoş ben uyandırmasam kendi kalkıyor zaten de gene de alarm kurup sürekli takip ediyorum.Kızlar benim bebeğim 9 günlük oldu sarılık değerimiz çok yüksek değil benim emzirme düzenim her ağladığında ve mesela benim bebeğim kendisi uyanıyor gece 3 gibi uyuyor ve 5.45 6gibi kalkıyor emiyor sonra tekrar uyuyup 8 9 gibi kalkıyor kendine bindüzen belirledi ama aralarda 4saat uyuduğuda oluyor sizce doğru mu bu düzen? sütümde gayet iyi durumda hiç mama da vermiyorum ama kendim kaldırmıyorum sadece özellikle acaba doğru mu ilerliyoruz
Bu göğüs uçları tahriş ve yara olanlar için kalkan.Eki Görüntüle 2067469 kizlar bu gogus kalkani ilk defa goruyorum:) gercekten ise yariyormu ama bunun ucu yok nasil emiyor bebek
anladim canim bende alayim kizimda cok cektim gogus yaralarindan ama bu defa direk gogus ucuyla verecem bebege bunuda alayim insallah vardir buralarda bir bakim internettenBu göğüs uçları tahriş ve yara olanlar için kalkan.
Sütyenin içine koyuyorsunuz, böylece göğüs uçları sütyene değmiyor, acı vermiyor. Emzirmek için değil.
50 küsür liraya almıştım 3 sene önce, tahriş, yara sorunum olmadığı için kullanmadım.
4 canımAy canım bana da öyle dedi. 40+ kaç oldun sen
Amin canım aminnnKasım bebeklerinin nerdeyse yarısı Ekim de geldi, diğer yarısı da zorla gelmeye çalışılıyor
Allah yardımcımız olsun...
3 saat uyuması normal sarılıktan uyumuş olsa acıktığı içinde uyanmaz 3 saati geçirme amaKızlar benim bebeğim 9 günlük oldu sarılık değerimiz çok yüksek değil benim emzirme düzenim her ağladığında ve mesela benim bebeğim kendisi uyanıyor gece 3 gibi uyuyor ve 5.45 6gibi kalkıyor emiyor sonra tekrar uyuyup 8 9 gibi kalkıyor kendine bindüzen belirledi ama aralarda 4saat uyuduğuda oluyor sizce doğru mu bu düzen? sütümde gayet iyi durumda hiç mama da vermiyorum ama kendim kaldırmıyorum sadece özellikle acaba doğru mu ilerliyoruz
Oğlumda biraz sarılık oldu üzerinde durulmadı gözlerinde kaldı hafif sarılık geçen hafta doktoruna götürdüm bi sorun olabilirmi hala geçmedi sanki dediğimde bu saatten sonra 20 bile çıksa bişey ifade etmez tehlikeli dönem ilk haftadır demişti o zaman 13 günlüktü oğlumİlk 40 gün sarılık riski devam ediyor bu yüzden biz 30. Günümüzdeyiz sarılık olmadı çok şükür ama ben 2 saatte bir kaldırıyorum. 2 ay ve üzeri olduğunda kendi düzenlerini yavaştan oturtuyorlar, doktorlar da acıktığınfa kalkar ellemeyin falan diyorlar ama şu an henüz çok küçükler ve anne sütü yukardan emerken aşağıdan gidiyor, mama gibi saatlerce tok tutmuyor çabuk sindirilip atılıyor o sebeple ben uyandırıyorum, hoş ben uyandırmasam kendi kalkıyor zaten de gene de alarm kurup sürekli takip ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?