2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Evet aynen böyle oluyor silikon ile de çok süt gelmiyor sanırım. Çok uğraştırıyor en son sinirimden ağlıyorum üzülüyorum 6 saattir emmiyor napıcam bilmiyorum

Onu da denedim hatta sabah ebe kendisi yaptı ama olmadı doktora götürücem yarın sabah belki başka bi sıkıntı vardır

Kızlar Begumsav sezeryana girecekti sonra haber geldi mi? Ben mi mesajı kaçırdım acaba
Ben de bekliyorum ama göremedim

zeynepleyya ilerleyen haftalarda su azalıyor ve plesenta kalitesiz hale geliyor. Eğer böyle bir sorun yoksa, 41.haftanin sonu beklenebiliyor. Ama çok sık doktor kontrolü gerekir, bebeğin kalp atışları yavaslayabilir veya kakasini yapabilir

Doğru söylüyorsun camım doktor da doğal olarak o riski almaZ. İnşallah kendiliğinden geliverir ya hayırlısıyla

canim gogus kalkani derken silicon gogus ucunumu diyosun?

İlk 40 gün sarılık riski devam ediyor bu yüzden biz 30. Günümüzdeyiz sarılık olmadı çok şükür ama ben 2 saatte bir kaldırıyorum. 2 ay ve üzeri olduğunda kendi düzenlerini yavaştan oturtuyorlar, doktorlar da acıktığınfa kalkar ellemeyin falan diyorlar ama şu an henüz çok küçükler ve anne sütü yukardan emerken aşağıdan gidiyor, mama gibi saatlerce tok tutmuyor çabuk sindirilip atılıyor o sebeple ben uyandırıyorum, hoş ben uyandırmasam kendi kalkıyor zaten de gene de alarm kurup sürekli takip ediyorum.

Eki Görüntüle 2067469 kizlar bu gogus kalkani ilk defa goruyorum:) gercekten ise yariyormu ama bunun ucu yok nasil emiyor bebek
Bu göğüs uçları tahriş ve yara olanlar için kalkan.
Sütyenin içine koyuyorsunuz, böylece göğüs uçları sütyene değmiyor, acı vermiyor. Emzirmek için değil.
50 küsür liraya almıştım 3 sene önce, tahriş, yara sorunum olmadığı için kullanmadım.

anladim canim bende alayim kizimda cok cektim gogus yaralarindan ama bu defa direk gogus ucuyla verecem bebege bunuda alayim insallah vardir buralarda bir bakim internetten

3 saat uyuması normal sarılıktan uyumuş olsa acıktığı içinde uyanmaz 3 saati geçirme ama
Bende kendim uyandırmıyorum maksimum 3 saat uyuyor çok nadir bu durum genelde 1,5-2 saatte bir uyanıyor
Çocuk doktorumun söylediği eğer sarılık riski varsa saatte 1 emzirmem gerektiği normal durumlarda 3 saati geçmesin demişti birde sarılıkta önemli dönem ilk bir hafta sarılık varsa bebekte 7. Gün üst sınıra çıkarmış oğlumda 7. Gün 12.5 çıkmıştı takipte istemedi 4-5. Günler bu yükseklikte çıksaydı riskli olurdu demişti

Oğlumda biraz sarılık oldu üzerinde durulmadı gözlerinde kaldı hafif sarılık geçen hafta doktoruna götürdüm bi sorun olabilirmi hala geçmedi sanki dediğimde bu saatten sonra 20 bile çıksa bişey ifade etmez tehlikeli dönem ilk haftadır demişti o zaman 13 günlüktü oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…