2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kesinlikle Philips avent göğüs kalkanı aldir canım kızım da benim de öyle olmuştu hiçbir şey fayda etmedi ne krem ne baska birşey kaniyordu parçalanıyor dünya ağlaya ağlaya emziriyor sagiyordum kalkan aldım birkaç güne düzeldi normalde 40 dk kullanın yazıyor du ben yatarken bile cikarmadim

Benim oglan dün tartıldı 4kg tam şuan 1 numara bezimde bitmek üzere o yüzden fikrinizi almak istedim

utkumuz gecmis olsun öncelikle. Tavsiyen icin teşekkür ederim simdi deneyeceğim insallah ise yarar yavrum cok agliyo yapamadikca
Rica ederim canım.bir de doktorum bana duphalac şurup verdi.dogum sonrası kabızlık sorunu yaşanıyor genelde dedi.bebegi de etkiler kullan iyi olur demişti
Günde 3 kez yazıyor ama ben bir kez kullanıyorum işe yarıyor çok şükür.

Benim oglan dün tartıldı 4kg tam şuan 1 numara bezimde bitmek üzere o yüzden fikrinizi almak istedim
O zaman size 2 numara uygun olur sanırım.

Kremi sürüp gögüs pedini koyup sütyenini kapat öyle öyle iyileşecek inşallah hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçeçek inşallah

Silikon gogus ucu da ise yaramadı bide kalkanı alayım bakalım teşekkür ederim

Sancıların varsa açılma oluyordur, senin serviksin de kısaydı hatırladığım kadarıyla. Normal doğum için güzel değil mi bu sancılar neden sezaryen istiyorsun. Ah keşke benim de sancılarım olsa biraz hiç yok. Ne bel ne karın ne kasık ağrısı hiçbiri yok.

Aynı şeyi düşündüm ben de olabilir mi ki. Çünkü bi yerde okuduğum kadarıyla gelişimi önde olan bebeklerde erken doğum riski oluyormuş, belki bizimkinde de tam tersi oluyordur : ) zaten daha günümüz var bakarsın bi anda açılma olur, her şey bir anda oluverir.

Bütün sancilarim senin olsun evet 22.haftadan itibaren serviks kısalığı vardı ama sonra ignelerle falan toparladı. Son kontrollerde doktor bununla ilgili birşey demedi, demek ki normal aralikta diye düşündüm. Canım çok tatli değildir, ağrıya dayanirim ama malesef o koltuk ve muayeneleri düşünmek bile kendimden geçmeme sebep oluyor keşke biraz cesaretlo olabilsem. Yavrum küçücük haliyle bile benden daha gayretli ama benim için travmaya sebep olabilir normal dogum malesef.
Inşallah isteyenlerinki cok cok kolay geçer. Bana doktorum bagdas kuraral otur sürekli demişti. Deneyebilirsiniz belki. Her gün goguslerinize ve karniniza ılık su tutun bol bol dusta. Yürüyüş, merdiven, hurma yemek, alaturka tuvalet kullanmak, yorulmadan biraz emeklemek. Insallah kolay ve dogal sekilde gelir sizinki de

Benimki de 2 hafta geride bunaldim artık, hic bir olcume de inanmıyorum. Dogup tartiya koyunca ancak o zaman inanacagim. Ama benim 37+5ten beri sancim var. Doktor da durduğu her gün kar diyor. Bence minik bebişler ne kadar dursa iyi. Haftada aldıkları 100 gram bile dogduktan sonraki bakımı için kardır

Ay inan ki olmadığı daha iyi, heryerlerim ağrıyiii , kilom da yok ama oturup kalkamıyorum ağrıdan... Keyfini çıkar yürüyüş yap, hava al, oh miss...

Benim de tam tersi canım aşırı tatlıdır, acıya hiç dayanıklı değilim, sırf merakımdan istiyorum normal doğumu, o duyguyu yaşamak istiyorum. Zaten eşim bi yandan annem de bi yandan baskı yapıyor illa normal olsun diye. Dediklerinin hepsini yapıyorum hurma, yürüyüş, duş hatta baya sıcak suyla duş alıyorum, çömelme hareketleri falan günde yaptığım şeylerin haddi hesabı yok. Bebişin keyfine bağlı sanırım ne zaman geleceği : ) gününü geçerse endişelenirim ama gününe kadar daha var dursun bakalım istediği kadar. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Ay inan ki olmadığı daha iyi, heryerlerim ağrıyiii , kilom da yok ama oturup kalkamıyorum ağrıdan... Keyfini çıkar yürüyüş yap, hava al, oh miss...
Buralarda hava o kadar güzel ki hala, tam bahar havası tam yürümelik. Zaten ben istemesem de eşim sağ olsun doktordan aldı gazı her akşam 2 saat zorla yürütüyor beni : ) gündüzleri de annemle 1 saat kadar yürüyoruz. Belki bu yürüyüşlerim ve egzersizlerim sayesinde hiç ağrım olmuyordur.

Eşimin canı inanilmaz tatlıdır. Ben senin sanci çekmene dayanamam düşer bayilirim diyor annem zaten kiyamiyor, simdi dogumlar zorlasti sezeryan ol diyor. Biraz da onlardan yüz buluyorum. Halbuki bir sağlık sorunu yoksa normal doğum en güzeli tabii ki. Pilates topuna oturup daireler ciz dedi bir de doktorum. Hic birini yapmadım ama sancim var işte gerçekten zor, oturup kalkamiyorum, yatamiyorum, yuruyemiyorum gunlerdir ve bunlar 37de başladı malesef. Sizin gununuz gelmis, sağlıkla gelsin insallah

Yuruyus gercekten cok yararli . Gecen aksam belim oyle bir agridiki suana kadar hic boyle bir agri yasamamistim yatamiyorum oturamiyorum. Esimle yuruyus yaptik yurudukce rahatladim.o gece heralde dogum yaklasiyo dedim. Esyalari kapinin yanina koyduk bekliyoruz ama sancim falan yok yarin kontrolumuz var bakalim nstde ne cikacak

Canım benimde çok acıyodu kanama falan olmadı ama acıdığı için birazda göğüs ucum küçük olduğu için almıştım gerçekten çok yararını gördüm kesinlikle al derim süt bebek çektikçe geliyo aradaki mesafe önemli değil benim göğüs ucumuda çıkarmıştı o 3 gün kullandım sonra acısı hafifleyince kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…