- 6 Aralık 2012
- 185
- 180
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #31.501
Kesinlikle Philips avent göğüs kalkanı aldir canım kızım da benim de öyle olmuştu hiçbir şey fayda etmedi ne krem ne baska birşey kaniyordu parçalanıyor dünya ağlaya ağlaya emziriyor sagiyordum kalkan aldım birkaç güne düzeldi normalde 40 dk kullanın yazıyor du ben yatarken bile cikarmadimKızlar herkese merhaba . Sizlere bir şey danışmak istiyorum çoğunuz daha erken doğum yaptı tecrübelisiniz diye sizlere sormak istedim ben çarşamba günü 39+2 de sezaryen ile doğum yaptım . Sütüm iyi ama göğüsüm yara oldu bu yüzdende ememiyor mama vermek istemiyorum sütüm çok olduğu için kendiliğinden sallıyor artık süt ama bebek emmeye başlayınca kanıyor ve emmeyi bırakıyor bebeğim . Garmastan pomat krem aldım ise yaramadi lansinoh krem aldım fayda etmedi herkese sordum ayva jeli dediler kendi sütünü sür dediler tahinin ustinde ki yağ dediler zeytinyağı dediler ne dedilerse yaptım ama hala aynı . Bugün eşim silikon gogus ucu almış daha denemedim ise yarar mi sizce yani arada mesafe var delikli kısım ile gogusumde yine süt geliyor mu ? Tavsiye de bulunabileceğiniz bir şey var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Benim oglan dün tartıldı 4kg tam şuan 1 numara bezimde bitmek üzere o yüzden fikrinizi almak istedimMerhaba kızlar.oglusum dogali 10 gün oluyoren zor günü dün gece geçirdim.sitma tuttu ateslendim çok fenaydi
Bence de ölçümlere hı takılma.kafasi 3 haftaya yakın büyük gorunuodu bebeğin,minnacık bir kafa doğdu.dogum kilosu birebir oldu sadece ultrason olcumleriyle.boy konusunda zaten biliyorsun cucelikten bile şüphelendi doktor,maasalalh 50 cm doğdu
Hadi hayırlısı canım.bana sen bu cumaya kadar dogurursun gibi geliyor.
Ben Molfix yenidoğan bitirdim bir paket bugün itibariyle.ultra Prima 1 numaraya başladım.molfix baya kucuk primaya göre.bebisinin kilosuna göre karar ver canım ama 4 kiloya yakın değilse bez gevşek oluyor ve sızdırma yapiyor ister istemez.benim bebiş 3250 su anda
Canım hametan ya da bepabten pişik önleyici Krem varsa poposuna masaj yaparak sür.baya ise yarıyor.sakin kulak çöpü fln deneme.
Rica ederim canım.bir de doktorum bana duphalac şurup verdi.dogum sonrası kabızlık sorunu yaşanıyor genelde dedi.bebegi de etkiler kullan iyi olur demiştiutkumuz gecmis olsun öncelikle. Tavsiyen icin teşekkür ederim simdi deneyeceğim insallah ise yarar yavrum cok agliyo yapamadikca
O zaman size 2 numara uygun olur sanırım.Benim oglan dün tartıldı 4kg tam şuan 1 numara bezimde bitmek üzere o yüzden fikrinizi almak istedim
Kremi sürüp gögüs pedini koyup sütyenini kapat öyle öyle iyileşecek inşallah hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçeçek inşallahKızlar herkese merhaba . Sizlere bir şey danışmak istiyorum çoğunuz daha erken doğum yaptı tecrübelisiniz diye sizlere sormak istedim ben çarşamba günü 39+2 de sezaryen ile doğum yaptım . Sütüm iyi ama göğüsüm yara oldu bu yüzdende ememiyor mama vermek istemiyorum sütüm çok olduğu için kendiliğinden sallıyor artık süt ama bebek emmeye başlayınca kanıyor ve emmeyi bırakıyor bebeğim . Garmastan pomat krem aldım ise yaramadi lansinoh krem aldım fayda etmedi herkese sordum ayva jeli dediler kendi sütünü sür dediler tahinin ustinde ki yağ dediler zeytinyağı dediler ne dedilerse yaptım ama hala aynı . Bugün eşim silikon gogus ucu almış daha denemedim ise yarar mi sizce yani arada mesafe var delikli kısım ile gogusumde yine süt geliyor mu ? Tavsiye de bulunabileceğiniz bir şey var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Az önce denedim canım bir iki dk emdi sonra bıraktıben silikon uçla emziriyorum canım. Gayet. Güzel emiyor.
Silikon gogus ucu da ise yaramadı bide kalkanı alayım bakalım teşekkür ederimKesinlikle Philips avent göğüs kalkanı aldir canım kızım da benim de öyle olmuştu hiçbir şey fayda etmedi ne krem ne baska birşey kaniyordu parçalanıyor dünya ağlaya ağlaya emziriyor sagiyordum kalkan aldım birkaç güne düzeldi normalde 40 dk kullanın yazıyor du ben yatarken bile cikarmadim
Evet canım ağlıyorum artık emzirirken çok zormuş annelikKremi sürüp gögüs pedini koyup sütyenini kapat öyle öyle iyileşecek inşallah hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçeçek inşallah
Sancıların varsa açılma oluyordur, senin serviksin de kısaydı hatırladığım kadarıyla. Normal doğum için güzel değil mi bu sancılar neden sezaryen istiyorsun. Ah keşke benim de sancılarım olsa biraz hiç yok. Ne bel ne karın ne kasık ağrısı hiçbiri yok.Kızlar benim ara ara sancim var, bugün 5.gun. Bazen 10 dakikada 3 kez vuruyor, bazen 2 saat hiç olmuyor.
Ctesi de nstde 85e kadar vuran sancılar vardı. Muayene istemedim. Sezeryan istiyorum. Doktorum da, o zaman durabildigi kadar dursun ciğerleri gelişsin dedi. Ama bu sancılar da çok rahatsızlık veriyorsezeryan olacaksam, bunları neden çekiyorum ki cuma yine gideceğim kontrole. Acaba açılma oluyor mudur biraz biraz? Böyle yaşayan oldu mu
Ay ne güzel olur aynı gün doğum günleri : )Bu arada yarın da büyük kızımın doğum günü kreşten aradılar kutlucak mısınız diye şimdi bide onlarla uğraşıcam pastaydı süstü falanaynı gün doğurmasam bari
Aynı şeyi düşündüm ben de olabilir mi ki. Çünkü bi yerde okuduğum kadarıyla gelişimi önde olan bebeklerde erken doğum riski oluyormuş, belki bizimkinde de tam tersi oluyordur : ) zaten daha günümüz var bakarsın bi anda açılma olur, her şey bir anda oluverir.canım benim dr de 2 haftaya yakın geri ölçtü ama aynen üstünde durmadı ben de takmaz oldum artık bizde de hiçbir belirti açıklık sancı yok acaba biraz geri olunca bekliyor mu bebişler biraz daha gelişmeyi
Bütün sancilarim senin olsunSancıların varsa açılma oluyordur, senin serviksin de kısaydı hatırladığım kadarıyla. Normal doğum için güzel değil mi bu sancılar neden sezaryen istiyorsun. Ah keşke benim de sancılarım olsa biraz hiç yok. Ne bel ne karın ne kasık ağrısı hiçbiri yok.
Benimki de 2 hafta gerideAynı şeyi düşündüm ben de olabilir mi ki. Çünkü bi yerde okuduğum kadarıyla gelişimi önde olan bebeklerde erken doğum riski oluyormuş, belki bizimkinde de tam tersi oluyordur : ) zaten daha günümüz var bakarsın bi anda açılma olur, her şey bir anda oluverir.
Ay inan ki olmadığı daha iyi, heryerlerim ağrıyiiiSancıların varsa açılma oluyordur, senin serviksin de kısaydı hatırladığım kadarıyla. Normal doğum için güzel değil mi bu sancılar neden sezaryen istiyorsun. Ah keşke benim de sancılarım olsa biraz hiç yok. Ne bel ne karın ne kasık ağrısı hiçbiri yok.
Benim de tam tersi canım aşırı tatlıdır, acıya hiç dayanıklı değilim, sırf merakımdan istiyorum normal doğumu, o duyguyu yaşamak istiyorum. Zaten eşim bi yandan annem de bi yandan baskı yapıyor illa normal olsun diye. Dediklerinin hepsini yapıyorum hurma, yürüyüş, duş hatta baya sıcak suyla duş alıyorum, çömelme hareketleri falan günde yaptığım şeylerin haddi hesabı yok. Bebişin keyfine bağlı sanırım ne zaman geleceği : ) gününü geçerse endişelenirim ama gününe kadar daha var dursun bakalım istediği kadar. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.Bütün sancilarim senin olsunevet 22.haftadan itibaren serviks kısalığı vardı ama sonra ignelerle falan toparladı. Son kontrollerde doktor bununla ilgili birşey demedi, demek ki normal aralikta diye düşündüm. Canım çok tatli değildir, ağrıya dayanirim ama malesef o koltuk ve muayeneleri düşünmek bile kendimden geçmeme sebep oluyor keşke biraz cesaretlo olabilsem. Yavrum küçücük haliyle bile benden daha gayretli ama benim için travmaya sebep olabilir normal dogum malesef.
Inşallah isteyenlerinki cok cok kolay geçer. Bana doktorum bagdas kuraral otur sürekli demişti. Deneyebilirsiniz belki. Her gün goguslerinize ve karniniza ılık su tutun bol bol dusta. Yürüyüş, merdiven, hurma yemek, alaturka tuvalet kullanmak, yorulmadan biraz emeklemek. Insallah kolay ve dogal sekilde gelir sizinki de
Buralarda hava o kadar güzel ki hala, tam bahar havası tam yürümelik. Zaten ben istemesem de eşim sağ olsun doktordan aldı gazı her akşam 2 saat zorla yürütüyor beni : ) gündüzleri de annemle 1 saat kadar yürüyoruz. Belki bu yürüyüşlerim ve egzersizlerim sayesinde hiç ağrım olmuyordur.Ay inan ki olmadığı daha iyi, heryerlerim ağrıyiii, kilom da yok ama oturup kalkamıyorum ağrıdan... Keyfini çıkar yürüyüş yap, hava al, oh miss...
Eşimin canı inanilmaz tatlıdır. Ben senin sanci çekmene dayanamam düşer bayilirim diyorBenim de tam tersi canım aşırı tatlıdır, acıya hiç dayanıklı değilim, sırf merakımdan istiyorum normal doğumu, o duyguyu yaşamak istiyorum. Zaten eşim bi yandan annem de bi yandan baskı yapıyor illa normal olsun diye. Dediklerinin hepsini yapıyorum hurma, yürüyüş, duş hatta baya sıcak suyla duş alıyorum, çömelme hareketleri falan günde yaptığım şeylerin haddi hesabı yok. Bebişin keyfine bağlı sanırım ne zaman geleceği : ) gününü geçerse endişelenirim ama gününe kadar daha var dursun bakalım istediği kadar. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Canım benimde çok acıyodu kanama falan olmadı ama acıdığı için birazda göğüs ucum küçük olduğu için almıştım gerçekten çok yararını gördüm kesinlikle al derim süt bebek çektikçe geliyo aradaki mesafe önemli değil benim göğüs ucumuda çıkarmıştı o 3 gün kullandım sonra acısı hafifleyince kullanmadımKızlar herkese merhaba . Sizlere bir şey danışmak istiyorum çoğunuz daha erken doğum yaptı tecrübelisiniz diye sizlere sormak istedim ben çarşamba günü 39+2 de sezaryen ile doğum yaptım . Sütüm iyi ama göğüsüm yara oldu bu yüzdende ememiyor mama vermek istemiyorum sütüm çok olduğu için kendiliğinden sallıyor artık süt ama bebek emmeye başlayınca kanıyor ve emmeyi bırakıyor bebeğim . Garmastan pomat krem aldım ise yaramadi lansinoh krem aldım fayda etmedi herkese sordum ayva jeli dediler kendi sütünü sür dediler tahinin ustinde ki yağ dediler zeytinyağı dediler ne dedilerse yaptım ama hala aynı . Bugün eşim silikon gogus ucu almış daha denemedim ise yarar mi sizce yani arada mesafe var delikli kısım ile gogusumde yine süt geliyor mu ? Tavsiye de bulunabileceğiniz bir şey var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
İyimiş 6. Kat iki sefer insen çıksanda yeter sana:)Bende yürüyüşe öıkıyorum şimdi dönüşte de merdivenle çıkayım 6. Kattayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?