- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.621
Cok tebrik ederim gözün aydın masallah sağlikla gelsin beeğin
Bana haber verecek olmana sevindim.hep müjdeli haberlerimiz olsun ins.çoook tesekkür ederim.Kalp kalbe karşı
Ben de sana yazacaktım bugün
Testi tekrarlayayim önce dedim sonra
İnsallah sağlıkla devam eder
Teşekkür ederimBebegimhadi
Kızlar benim sonucum negatif hayırlısı boyleymis demekten başka birşey gelmiyor elden
Rabbim sabrini artirsin canim cok zor hepimjz biliyoruz ama dua etmekten baska bisy gelmiyo elden belki da vakti zamani gelmemistir ins en kisa zamanda hayirli sekilde gelir evladin Allah buyuk sen dua et umudunu yitirme..Kızlar benim sonucum negatif hayırlısı boyleymis demekten başka birşey gelmiyor elden
Hayirlisi olsun rabbim tez vakitte yuzunu guldursunKızlar benim sonucum negatif hayırlısı boyleymis demekten başka birşey gelmiyor elden
Tamam canım yazıyorum o zaman
Sonucum:
Pozitif
Şu an rüyada gibiyim
Hala inanamiyorum
Hic bu aşamaya gelememiştim
Özelden yazmıştım tekrar tebrik edeyim canım. Gerçekten çok çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Tahriş olmuş olabilir korkma canım.Kizlar bu ceinone jel geri tortu sekilde cikarken beyazdı bugune kadar
Bugun kırmızı tortu çıktı sizde de oldu mu böyle
Kızlar benim sonucum negatif hayırlısı boyleymis demekten başka birşey gelmiyor elden
nasılsın canım dün değerin artış gösterdi dimi
nasılsın canım dün değerin artış gösterdi dimi
dr ne zamana çağırdı
Selam A anneveoglusu
Haftaya gidicem doktora
Bugün baktırdım canım biraz önce çıktı sonucum
artmış görünüyor cumadan beri
Umarım devam eder
İyiyiz canım sen nasılsın. Sıkıntılı şeyleri burada yazmamak için okuyorum sizleri hep, ama yazmıyorum. Dün ayrıntılı usg bakıldı. Bebek iyi maşallah. Bu günlerimize de şükür.C Cekirdek32 nasılsın canım
Gozun aydin canim. Ne pozlar vermisfir simdi sana allah kucagina almayida nasip etsinİyiyiz canım sen nasılsın. Sıkıntılı şeyleri burada yazmamak için okuyorum sizleri hep, ama yazmıyorum. Dün ayrıntılı usg bakıldı. Bebek iyi maşallah. Bu günlerimize de şükür.
Sen nasılsın, işe başladın mı, Doğum için8 hastane bulabildin mi?
İyiyiz canım sen nasılsın. Sıkıntılı şeyleri burada yazmamak için okuyorum sizleri hep, ama yazmıyorum. Dün ayrıntılı usg bakıldı. Bebek iyi maşallah. Bu günlerimize de şükür.
Sen nasılsın, işe başladın mı, Doğum için hastane bulabildin mi?
Tamam canım yazıyorum o zaman
Sonucum:
Pozitif
Şu an rüyada gibiyim
Hala inanamiyorum
Hic bu aşamaya gelememiştim
Hayırlı olsun canımfloransa17 rabbim değerini kucağını almayı da nasip etsin inşallah çook sevindim hadi bakalım taze anne