- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- Konu Sahibi floransa17
- #18.601
rabbim senden de güzel haberler almayı nasip etsin inşallahAmin cnm benim sizlerin desteğiyle atlatiyorum bu zor günleri inşallah sonu güzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim senden de güzel haberler almayı nasip etsin inşallahAmin cnm benim sizlerin desteğiyle atlatiyorum bu zor günleri inşallah sonu güzel olur
Canim gozun aydin cok sevindim ins katlayarak devam eder rabbim kucani almayida nasip eder cidden cok dua ettim size cok sevindim dikkat et kendine taze hamişimizTamam canım yazıyorum o zaman
Sonucum:
Pozitif
Şu an rüyada gibiyim
Hala inanamiyorum
Hic bu aşamaya gelememiştim
en kucuk hamişimizCanim gozun aydin cok sevindim ins katlayarak devam eder rabbim kucani almayida nasip eder cidden cok dua ettim size cok sevindim dikkat et kendine taze hamişimiz
hic hemde kolay degil yasanilanlar.yasamayan bilemez. cok dogru ifade etttin canim. insallah saglikla devam edecek guns arkadasta guzel haberi alacak. cok guzel duygular rabbim herkese yasatsin.İnsallah bu kadar süremizin ayni gitmesi ilginçti gunsnrosesla yarın insallah o da pozitifi görecek
Tüp bebek negatifleri savaşta bir sevdiğini kaybetmek gibi diyordu gecen gün bir psikolog
Ortada bir ölüm yok ama üzüntü var
Bizi bi biz anlarız
Neler hissettiğinizi
Kolay değil yaşadıklarımız
Canim ins sendende bu guzel haberi alicazAmin cnm benim sizlerin desteğiyle atlatiyorum bu zor günleri inşallah sonu güzel olur
Hay maşallah canım, çok çok çok sevindim. Gözümüz aydın. Allahım sağlıkla devamını getirsin inşallah. Hep böyle güzel haberlerin gelsinİnsallah bu kadar süremizin ayni gitmesi ilginçti gunsnrosesla yarın insallah o da pozitifi görecek
Tüp bebek negatifleri savaşta bir sevdiğini kaybetmek gibi diyordu gecen gün bir psikolog
Ortada bir ölüm yok ama üzüntü var
Bizi bi biz anlarız
Neler hissettiğinizi
Kolay değil yaşadıklarımız
İnşallah pozitifi alırsın canım yarına güzel haberlerle gelirsin. Dualarımız seninleAmin cnm benim sizlerin desteğiyle atlatiyorum bu zor günleri inşallah sonu güzel olur
Hay maşallah canım, çok çok çok sevindim. Gözümüz aydın. Allahım sağlıkla devamını getirsin inşallah. Hep böyle güzel haberlerin gelsin
Tamam canım yazıyorum o zaman
Sonucum:
Pozitif
Şu an rüyada gibiyim
Hala inanamiyorum
Hayirli olsun , Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.Tamam canım yazıyorum o zaman
Sonucum:
Pozitif
Şu an rüyada gibiyim
Hala inanamiyorum
canim allah yardimcin olsun. sabir guc versin ,zamanini gununu bekliyor insallah olacak birgun hayirlisiylaKızlar benim sonucum negatif hayırlısı boyleymis demekten başka birşey gelmiyor elden
Hayırlısı olsun canım.... Vakti zamanı gelmemiş demekki dua etmekten başka birşey gelmiyor eldenKızlar benim sonucum negatif hayırlısı boyleymis demekten başka birşey gelmiyor elden
floransa17 çok mutlu oldum Rabbim devamını getirsin sağlıcakla inşallah . guns_n_roses80 Rabbim sabrini artırsin senin de. Zamanimiz gelmiştir inşallah bizim de.inşallah normal yoldan hamile kalırsın.
Cok tebrik ederim gözün aydın masallah sağlikla gelsin beeğinSağol canım darısı diğer arkadaşlarımıza insallah
Devam edecekmi endişesi var bende bu ara