2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Tamam canım yazıyorum o zaman
Sonucum:

Pozitif

Şu an rüyada gibiyim

Hala inanamiyorum

Hic bu aşamaya gelememiştim
Canim gozun aydin cok sevindim ins katlayarak devam eder rabbim kucani almayida nasip eder cidden cok dua ettim size cok sevindim dikkat et kendine taze hamişimiz:anneadayı::KK200::KK25:

en kucuk hamişimiz :halay:
insallah yarin bayragi guns_n_roses80 guns_n_roses80 devredecek :emir_bebek:

İnsallah bu kadar süremizin ayni gitmesi ilginçti gunsnrosesla yarın insallah o da pozitifi görecek

Tüp bebek negatifleri savaşta bir sevdiğini kaybetmek gibi diyordu gecen gün bir psikolog
Ortada bir ölüm yok ama üzüntü var
Bizi bi biz anlarız
Neler hissettiğinizi

Kolay değil yaşadıklarımız

İnsallah bu kadar süremizin ayni gitmesi ilginçti gunsnrosesla yarın insallah o da pozitifi görecek

Tüp bebek negatifleri savaşta bir sevdiğini kaybetmek gibi diyordu gecen gün bir psikolog
Bizi bi biz anlarız
Neler hissettiğinizi

hic hemde kolay degil yasanilanlar.yasamayan bilemez. cok dogru ifade etttin canim. insallah saglikla devam edecek guns arkadasta guzel haberi alacak. cok guzel duygular rabbim herkese yasatsin.

Bizi bi biz anlarız
Neler hissettiğinizi

Hay maşallah canım, çok çok çok sevindim. Gözümüz aydın. Allahım sağlıkla devamını getirsin inşallah. Hep böyle güzel haberlerin gelsin

X