2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar benim sonucum negatif hayırlısı boyleymis demekten başka birşey gelmiyor elden
Rabbim sabrini artirsin canim cok zor hepimjz biliyoruz ama dua etmekten baska bisy gelmiyo elden belki da vakti zamani gelmemistir ins en kisa zamanda hayirli sekilde gelir evladin Allah buyuk sen dua et umudunu yitirme..

Tamam canım yazıyorum o zaman
Sonucum:

Pozitif

Şu an rüyada gibiyim

Hala inanamiyorum

Hic bu aşamaya gelememiştim
floransa17 floransa17 tebrik ederim canım, in şa Allah sağlıkla devam etsin. uzun zamandır bakamıyordum buraya, dedim acaba topik sahibimiz ne yaptı, eylülde başlayacaktı. çoook sevindim. :halay:

Kızlar benim sonucum negatif hayırlısı boyleymis demekten başka birşey gelmiyor elden

canım rabbim hayırlı bunu görmüş demek ne kadar da biz olumlu olmasını istesekte
zamanı gelmemiş demek hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alırız inşallah

İyiyiz canım sen nasılsın. Sıkıntılı şeyleri burada yazmamak için okuyorum sizleri hep, ama yazmıyorum. Dün ayrıntılı usg bakıldı. Bebek iyi maşallah. Bu günlerimize de şükür.
Sen nasılsın, işe başladın mı, Doğum için hastane bulabildin mi?

İyiyiz canım sen nasılsın. Sıkıntılı şeyleri burada yazmamak için okuyorum sizleri hep, ama yazmıyorum. Dün ayrıntılı usg bakıldı. Bebek iyi maşallah. Bu günlerimize de şükür.
Sen nasılsın, işe başladın mı, Doğum için8 hastane bulabildin mi?
Gozun aydin canim. Ne pozlar vermisfir simdi sana allah kucagina almayida nasip etsin

Sen nasılsın, işe başladın mı, Doğum için hastane bulabildin mi?

Canım olurmu öyle ne olursa olsun yaz dua, tecrube ve bilgiler ile seninde kafan rahatlar içinde yaşama
Ben ağırlaştım artık sanırım karnım büyüdü kasık ağrıları baskı nedeniyle başlardı
30lu haftalara yaklaşında gebelik kendini hissettiriyor gerçekten

Beşlarım işe geçen perşembe hiç bilmediğim bölümü verdiler bana devamlı yönetmelik kanun okuyorum
iki ay için strese sokuyorlar benden sonra zaten buraya bir görevelendirme verecekler keşke en başta o kişiye verilse idi aralık ortası olsun doğum öncesi izne iyrılayım diyorum

Üniversite hastenesinde doğum olacak sanırım burda gittiğim dr üniversitenin kadın doğum anabilim dalı başkanı ve perinatolog onunla bu gün randevum var doğumu konuşacağım nasıl olacak benim ilk doğum genel anestezi ile sezeryan idi bakalım bu nasıl olacak ben yine genel anestezi ile uyutulmak isterim bilemiyorum ne bekliyor beni

Bebişide merak ediyorum nasıl sağlıığı

Ayrıntılı ultrasonun güzel geçmesine sevindim maşallah paşama
plesenta hala aşağıda mı görünüyor

X