2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar aradilar labaratuardan 11 tanesi dollenmis embriyo olusturmus hemsire bu sefer hersey yolunda gidiyo persembe bida aricaz dedi 4.de ilk defa bu kadar cok dollendi insallah birden cok gelir 5. Gunepgt icin sansim cok olur
Ohhh ohhh maaşallah inşallah bol bol embriyon gider 5.güne hepside sağlıklı döner aminnnnnn

A anneveoglusu canım sana prednol diye bi ilaç verildi mi. Çok yan etkisi varmış baktımda kullanan var mı acaba opu sonrası

canım onu transfer öncesi veriyorlar banada verildi geçen sefer iptal olmasa tranfer günü dahil 5 gün kullanacaktım canım
bu ilaç kortizon içeriyor canım vücud bebeği yabancı madde algılamasın diye veriliyor

A anneveoglusu canım sana prednol diye bi ilaç verildi mi. Çok yan etkisi varmış baktımda kullanan var mı acaba opu sonrası
Canım ilk transferde transfer öncesi 5 gün kullanmıştım ben prednolu...opudan sonra antibiotik kullanmıştım.

Allah razı olsun kızlar inşallah yarında herşey yolunda gider ve pozitifi görürüm :)
hayat_gun canım transferin oldumu ?

Kizlar aradilar labaratuardan 11 tanesi dollenmis embriyo olusturmus hemsire bu sefer hersey yolunda gidiyo persembe bida aricaz dedi 4.de ilk defa bu kadar cok dollendi insallah birden cok gelir 5. Gunepgt icin sansim cok olur
Maşallah miniklere, inşallah büyürler sağlıkla, annesinin karnını doldururlar

hayat_gun canım nasılsın aldın mı kuzularını
Evet kızlar transferimi oldum bebişlerimi aldım geldim.Size ve yazan diğer arkadaşlarıma teşekkür ederim..Allah kimsenin emeğini araya vermesin innnşallah..

tugken gecmis olsun guzel embriyolarin olsun :)
hayat_gun bizi haberdar et nasi gectigine dair gunlerin test ne zaman?

G gulumse-hayata transferin yarin di mi? Nasilsin?
Tamam canım çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama mümkün olmuyor takmamak..Diğer tedavilerime göre daha rahatım. O kesin..:))
Test günüm haftaya Perşembe canm..

canım benim inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını gösterecek sen ve GlySn birlikte transfer olacaksınız ve güzel haberleriniz ile bize umut olacaksınız

Canim ins on gün sonra güzel haberler vermek nasip olur sonrasında senden de güzel haberler alırız ins. GlySn canım seninde transferin yarınmis ins bebeğin sana sımsıkı tutunur. Rabbim yardımcimiZ olsun

tugken gecmis olsun guzel embriyolarin olsun :)
hayat_gun bizi haberdar et nasi gectigine dair gunlerin test ne zaman?

G gulumse-hayata transferin yarin di mi? Nasilsin?

Saol canım iyiym şükür iki gündür boğaz ağrısı yaşıyorum ihlamur içerek düzeltmeye çalışıyorum kendimi ins daha da ilerlemez.boğaz ağrısı için başka öneriniz varsa alabilirim kızlar.

Transfer yarın saat birde bebislerimi almaya gidicem ins beni bırakmaz sımsıkı tutunurlar .dualarim isteyen herkesle sizde dualarinizdan eksik etmeyin beni

Tamam canım çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama mümkün olmuyor takmamak..Diğer tedavilerime göre daha rahatım. O kesin..:))
Test günüm haftaya Perşembe canm..

Canim gozunaydin bebis lerin sana sımsıkı tutunsunlar ins.
Birseyler sorucaktim. Transfer sonrasi ne kadar yattin hastanede kaç dk snra lavaboya gittin ve günlük hayatına devam edecekmisin doktorun ne söyledi bu konu hakkında amma soru sordum hakkını helal et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…