- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.241
Gecmis olsun canim insallah bol bol embriyon olusur bol su ic şişkinlik olmasinSagol canim allah razi olsun.opum oldu bitti evdeyim dinleniyorum
Amın allah razı olsun içiyorum canım insallah hepimiz hamiş oluruz tedavi sonrasıGecmis olsun canim insallah bol bol embriyon olusur bol su ic şişkinlik olmasin
Ohhh ohhh maaşallahKizlar aradilar labaratuardan 11 tanesi dollenmis embriyo olusturmus hemsire bu sefer hersey yolunda gidiyo persembe bida aricaz dedi 4.de ilk defa bu kadar cok dollendi insallah birden cok gelir 5. Gunepgt icin sansim cok olur
Hafi hayırlısı zorlu yolculuk sonrası zafere ulaşacaksın sımsıkı tutunur insalllaaaahhhh rabbim yüzüne baksinErcan Hoca aradı şimdi embriyo sağlıklıymış bölünmüş ve yarın transfer yapılacak
Hemşire arayıp saatini söyleyecekmiş
Amin amin kuzum insallah hepimiz bu sene hamiş kaliriz saglikli bebeklerimiz olurOhhh ohhh maaşallahinşallah bol bol embriyon gider 5.güne hepside sağlıklı döner aminnnnnn
A anneveoglusu canım sana prednol diye bi ilaç verildi mi. Çok yan etkisi varmış baktımda kullanan var mı acaba opu sonrası
Canım ilk transferde transfer öncesi 5 gün kullanmıştım ben prednolu...opudan sonra antibiotik kullanmıştım.A anneveoglusu canım sana prednol diye bi ilaç verildi mi. Çok yan etkisi varmış baktımda kullanan var mı acaba opu sonrası
Maşallah miniklere, inşallah büyürler sağlıkla, annesinin karnını doldururlarKizlar aradilar labaratuardan 11 tanesi dollenmis embriyo olusturmus hemsire bu sefer hersey yolunda gidiyo persembe bida aricaz dedi 4.de ilk defa bu kadar cok dollendi insallah birden cok gelir 5. Gunepgt icin sansim cok olur
Amin canim benim insallah seninkilerde sımsıkı sana tutunur saglikli sekilde kucani almayi nasip eder rabbim bu sene burda insallah isteyen herkes annelik duygusunu tadarMaşallah miniklere, inşallah büyürler sağlıkla, annesinin karnını doldururlar
Canım ilk transferde transfer öncesi 5 gün kullanmıştım ben prednolu...opudan sonra antibiotik kullanmıştım.
Allah razı olsun kızlar inşallah yarında herşey yolunda gider ve pozitifi görürüm :)
hayat_gun canım transferin oldumu ?
Evet kızlar transferimi oldum bebişlerimi aldım geldim.Size ve yazan diğer arkadaşlarıma teşekkür ederim..Allah kimsenin emeğini araya vermesin innnşallah..hayat_gun canım nasılsın aldın mı kuzularını
Hayırlı olsun, sağlıklı bebişleri olsun, 9 ay sonra kucağında miniş olsunlar inşallah.Evet kızlar transferimi oldum bebişlerimi aldım geldim.Size ve yazan diğer arkadaşlarıma teşekkür ederim..Allah kimsenin emeğini araya vermesin innnşallah..
Aminn canım inşallah..Allah herkese annelik duygusunu hayirlisiyla yaşatsın..Hayırlı olsun, sağlıklı bebişleri olsun, 9 ay sonra kucağında miniş olsunlar inşallah.
Tamam canım çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama mümkün olmuyor takmamak..Diğer tedavilerime göre daha rahatım. O kesin..:))tugken gecmis olsun guzel embriyolarin olsun :)
hayat_gun bizi haberdar et nasi gectigine dair gunlerin test ne zaman?
G gulumse-hayata transferin yarin di mi? Nasilsin?
canım benim inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını gösterecek sen veGlySn birlikte transfer olacaksınız ve güzel haberleriniz ile bize umut olacaksınız
tugken gecmis olsun guzel embriyolarin olsun :)
hayat_gun bizi haberdar et nasi gectigine dair gunlerin test ne zaman?
G gulumse-hayata transferin yarin di mi? Nasilsin?
Tamam canım çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama mümkün olmuyor takmamak..Diğer tedavilerime göre daha rahatım. O kesin..:))
Test günüm haftaya Perşembe canm..