- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.221
Yaptırdım canım yarın ilaclara başlıyorumtugken yarin opunda başarılar
hayat_gun transferin güzel gecsin umarız
A anneveoglusu yaptirdinmi tahlilini
Canım druna sor bu hususları öğren derimA anneveoglusu canım Inan bilmiyorum hiç sormadım muayenede bile Ne yumurta sayısını ne botunu . Transfer sonrasi kacinci gun yapilacak donacakmi vs. Herseyi doktora biraktim guvenip inaniyorum. Rabbime inanıyorum sonrada doktoruma. Hayirlisi
Moralini bozma canim ya olumlu bakalim olumlu olsun. insallah sagliklica 5. Gune gelir. Zaten bir tane yetiyor hamile kalmana. Hepimiz bir taneden oldukSağolun kızlar iyiyim hiç ağrım olmadı dün kanamam oldu biraz.
Sabah aradılar sadece 1 tanesi döllenmiş moralim çok bozuldu ve hiç umudum kalmadı
Canim allah yar ve yardimcin olsun. Bebislerin sımsıkı tutunsunlar sana dualarimiz seninle canimEvet canm heyecan dorukta..P.tesi Allah'in izniyle transferim var.4.tedavi 3.transferim bu defa hayirlisiyla olsun inşallah..
İnşallah güzel haberler alıcaksın canım. Benim de sadece 2 döllendi şükür ikisidr 3. Güne geldi. Seninki de sağlıkla büyür merak etmeİnşallah kızlar dediğiniz gibi olur
Yarın inşallah güzel haber verirlerse salı günü 3. gün embriyosu transfer edilecek
Birazda iyiyim canim yarin aricaklar bakalim heycan dorukdaGeçmiş olsun canım şimdi nasilsin laboratuvar aradimi
Hadi hayırlısı canım. Geldi Bahar ayları, bizlere de bereket getirir inşallahYaptırdım canım yarın ilaclara başlıyorum
İnşallah kızlar dediğiniz gibi olur
Yarın inşallah güzel haber verirlerse salı günü 3. gün embriyosu transfer edilecek
Kızlar bugün iğne yaptırmaya hastaneye gittim . Hemşire ile konuştuk biraz sakın umudunu kaybetme dedi . bugün benden önce bi bayan gitmiş çokca tedavi görmüş sayısını tam bilmiyorum 45 yaşındaymış şuan ve şükür hamileymiş . Rabbim ol dedikten sonra olur bu işin ne yaşla ne yumurta sayısıyla alakası var bence . Umudumuzu kaybetmeyip pes etmeden devam etmeliyiz . Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu sefer herşey gönlünce olsunEvet canm heyecan dorukta..P.tesi Allah'in izniyle transferim var.4.tedavi 3.transferim bu defa hayirlisiyla olsun inşallah..
Gözün aydın canım. İnşallah sonucu da güzel olur pozitifi görürsün.Ercan Hoca aradı şimdi embriyo sağlıklıymış bölünmüş ve yarın transfer yapılacak
Hemşire arayıp saatini söyleyecekmiş
Ercan Hoca aradı şimdi embriyo sağlıklıymış bölünmüş ve yarın transfer yapılacak
Sagol canim allah razi olsun.opum oldu bitti evdeyim dinleniyorumtugken yarin opunda başarılar
hayat_gun transferin güzel gecsin umarız
A anneveoglusu yaptirdinmi tahlilini
çok geçmiş olsun canım bol bol su iç arkadaşımSagol canim allah razi olsun.opum oldu bitti evdeyim dinleniyorum
Hadi simdiden hayirli ugurlu olsun canim gordunmu bosuna uzuldun insallah pozitifi alirsin burda beraber sevinirizErcan Hoca aradı şimdi embriyo sağlıklıymış bölünmüş ve yarın transfer yapılacak