2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canm benim istediğin kadar sor.Hepimiz ayniyiz ve birbirimizin desteğine ihtiyacimiz var.Drum günlük hayatına dön diyor ama 3.transferim olunca içim rahat etmezdi günlük yaşantıma hemen geri dönersem.Bu defa sedyeyle odama geçtim, sedyede iki saate yakın yattım,sonra hafifçe kalkıp giyinmeme eşim yardım etti.Özel araçla yarım saatlik bir yoldan eve geldik.Yatıyorum şuan,önümde daha bir 10 gün var,süreç nasıl ilerler bilmiyorum.Bu arada sedyeyle gitmeyi ben rica ettim.Wcye de evde geçtim. Ben hiç şu içmedim.Çünkü ilk tedavide catlayacaktim artık çok zordu.Bu defa evde sabah suyumu güzel içtim, zaten bu aralar düzenli iciyorum ondan mi bilmiyorum ama cikmadan wcye geçmeme rağmen transfere iyi girdim.Evde içme bence suyunu canm.Bak öyle yaptım çok rahat geçti benimki.

G gulumse-hayata ve GlySn
Yarin transferde derin nefesler almayı unutmayın
O anin heycanindan insanin nefesi kesiliyor.. derin nefes unutmayin :)
Bu benim teorim ama transfere girmeden önce volta atin bi ileri bi geri :) bence rahim kanlaniyor bu şekilde

Aynen su olayını bende geçen sefer dediğin gibi yapmıştım ama 20 dk anca dayandim transfer saatinde almadık lari için iyice sıkıştim çünkü tuvalete gitmek falan bahane aslında ama insanın içi rahat etsin sonra ondan olmadı bundan olmadı deyip duruyoruz. Bende iki üç gün evde geçircem sonra ise bakalım hakkımızda hayırlısı olsun .saol canım cevapladigin için dediğin gibi anca biz birbirimızı anlar , destek oluruz.sende hep güzel düşün güzel şeyler olsun 10 gün sonra güzel haberler vermen dileğiyle

Canim insan o 5 dk içerisinde herseyi unutuyor ben ekrana bakmayı bile unutmuşum :) volta olayina gelince stresten oturmak ne mümkün aynen dediğin gibi bende gezip durdum yarinda ole olur kesin :)

Canim ben ilk 2 tedavimde kullanmistim yumurtaliklari gelistirici bi ilac ignelere ek olarak veriyolar
Canim cevabın için çok teşekkür ederim benim 3.tedavi olacak aslında degerim kötü çıkmadı ama doktor faydası olabilir diye verdi. Kullanmaya bugün başlayacağım ama aklımda tereddutler var sen ne kadar süre kullanmıştım ve Yan etkileri olmusmuydu

Sağol canım tadi igrenc otesi bi hap hemen su ictigim halde agzimin ici mahvoldu...inşallah pozitifler tek tek gelecek allahın izni ile

Anladım canım bendede 5gun yazıyor.acayip yan etkileri var içtiğimiz her ilacın ve iğnelerin allah yardımcınız olsun .

İnşallah sen ve @GlySn arkadaşımızın transferi de çok başarılı geçer ve ard arda güzel haberler alırız canm..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Inşallah sımsıkı tutunur sana sağlıkla güzel bir hamileleik gecirirp sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

canım inşallah rabbim bu sefer hayırlısı ile yüzünü güldürecek mart ayı hepimize uğurlu gelecek allahın izniyle
çıkınca yaz oldumu

Kızlar aranızda biosteron dhea ilacı kullanan var mı doktor bana 3.d3 . denemeden once bunu önerdi ama çok kararsız kaldim

canım ben d3 solgarın her gün bir tane içiyorum ben
balık yağı içerikli vitamin içiyordum bitti onun yerine arı sütü polen tüketiyorum ceviz ve zeytinyağı içiyorum

A anneveoglusu canım senin mart sonu değil mi transfer allahım yaa bak ne aşamalara geldik çok şükür. Beni bugün arayacaklar embriyolar için allahım yardım etsin

canım benim transfer herşey yolunda giderse 19-21 mart arası olur inşallah canım
şükür güzel gidiyor süreç allah sonunda güzel duygular yaşamayıda nasip eder inşallah

embriyolar için aradıklarında haber et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…