- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
- Konu Sahibi floransa17
- #16.261
Kızlar aranızda biosteron dhea ilacı kullanan var mı doktor bana 3.d3 . denemeden once bunu önerdi ama çok kararsız kaldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm benim istediğin kadar sor.Hepimiz ayniyiz ve birbirimizin desteğine ihtiyacimiz var.Drum günlük hayatına dön diyor ama 3.transferim olunca içim rahat etmezdi günlük yaşantıma hemen geri dönersem.Bu defa sedyeyle odama geçtim, sedyede iki saate yakın yattım,sonra hafifçe kalkıp giyinmeme eşim yardım etti.Özel araçla yarım saatlik bir yoldan eve geldik.Yatıyorum şuan,önümde daha bir 10 gün var,süreç nasıl ilerler bilmiyorum.Bu arada sedyeyle gitmeyi ben rica ettim.Wcye de evde geçtim. Ben hiç şu içmedim.Çünkü ilk tedavide catlayacaktim artık çok zordu.Bu defa evde sabah suyumu güzel içtim, zaten bu aralar düzenli iciyorum ondan mi bilmiyorum ama cikmadan wcye geçmeme rağmen transfere iyi girdim.Evde içme bence suyunu canm.Bak öyle yaptım çok rahat geçti benimki.Canim gozunaydin bebis lerin sana sımsıkı tutunsunlar ins.
Birseyler sorucaktim. Transfer sonrasi ne kadar yattin hastanede kaç dk snra lavaboya gittin ve günlük hayatına devam edecekmisin doktorun ne söyledi bu konu hakkında amma soru sordum hakkını helal et :)
Hayirli olsun tatlim insallah pozitif haberlerinide duyariz rabbim emeklerini boşa cevirmesin insallahEvet kızlar transferimi oldum bebişlerimi aldım geldim.Size ve yazan diğer arkadaşlarıma teşekkür ederim..Allah kimsenin emeğini araya vermesin innnşallah..
Canim ben ilk 2 tedavimde kullanmistim yumurtaliklari gelistirici bi ilac ignelere ek olarak veriyolarKızlar aranızda biosteron dhea ilacı kullanan var mı doktor bana 3.d3 . denemeden once bunu önerdi ama çok kararsız kaldim
Canim gozunaydin bebis lerin sana sımsıkı tutunsunlar ins.
Birseyler sorucaktim. Transfer sonrasi ne kadar yattin hastanede kaç dk snra lavaboya gittin ve günlük hayatına devam edecekmisin doktorun ne söyledi bu konu hakkında amma soru sordum hakkını helal et :)
Aminn canım çok teşekkür ederim..Allah hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah..Hayirli olsun tatlim insallah pozitif haberlerinide duyariz rabbim emeklerini boşa cevirmesin insallah
Canm benim istediğin kadar sor.Hepimiz ayniyiz ve birbirimizin desteğine ihtiyacimiz var.Drum günlük hayatına dön diyor ama 3.transferim olunca içim rahat etmezdi günlük yaşantıma hemen geri dönersem.Bu defa sedyeyle odama geçtim, sedyede iki saate yakın yattım,sonra hafifçe kalkıp giyinmeme eşim yardım etti.Özel araçla yarım saatlik bir yoldan eve geldik.Yatıyorum şuan,önümde daha bir 10 gün var,süreç nasıl ilerler bilmiyorum.Bu arada sedyeyle gitmeyi ben rica ettim.Wcye de evde geçtim. Ben hiç şu içmedim.Çünkü ilk tedavide catlayacaktim artık çok zordu.Bu defa evde sabah suyumu güzel içtim, zaten bu aralar düzenli iciyorum ondan mi bilmiyorum ama cikmadan wcye geçmeme rağmen transfere iyi girdim.Evde içme bence suyunu canm.Bak öyle yaptım çok rahat geçti benimki.
G gulumse-hayata ve GlySn
Yarin transferde derin nefesler almayı unutmayın
O anin heycanindan insanin nefesi kesiliyor.. derin nefes unutmayin :)
Bu benim teorim ama transfere girmeden önce volta atin bi ileri bi geri :) bence rahim kanlaniyor bu şekilde
Canim cevabın için çok teşekkür ederim benim 3.tedavi olacak aslında degerim kötü çıkmadı ama doktor faydası olabilir diye verdi. Kullanmaya bugün başlayacağım ama aklımda tereddutler var sen ne kadar süre kullanmıştım ve Yan etkileri olmusmuyduCanim ben ilk 2 tedavimde kullanmistim yumurtaliklari gelistirici bi ilac ignelere ek olarak veriyolar
Amin allah razı olsuntugken gecmis olsun guzel embriyolarin olsun :)
hayat_gun bizi haberdar et nasi gectigine dair gunlerin test ne zaman?
G gulumse-hayata transferin yarin di mi? Nasilsin?
Sağol canım tadi igrenc otesi bi hap hemen su ictigim halde agzimin ici mahvoldu...inşallah pozitifler tek tek gelecek allahın izni ileCanım ilk transferde transfer öncesi 5 gün kullanmıştım ben prednolu...opudan sonra antibiotik kullanmıştım.
Allah razı olsun kızlar inşallah yarında herşey yolunda gider ve pozitifi görürüm :)
hayat_gun canım transferin oldumu ?
Anladım canım bendede 5gun yazıyor.acayip yan etkileri var içtiğimiz her ilacın ve iğnelerin allah yardımcınız olsun .canım onu transfer öncesi veriyorlar banada verildi geçen sefer iptal olmasa tranfer günü dahil 5 gün kullanacaktım canım
bu ilaç kortizon içeriyor canım vücud bebeği yabancı madde algılamasın diye veriliyor
Inşallah sımsıkı tutunur sana sağlıkla güzel bir hamileleik gecirirp sağlıkla kucağına alırsın yavrunuİnşallah sen ve @GlySn arkadaşımızın transferi de çok başarılı geçer ve ard arda güzel haberler alırız canm..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Canim ins on gün sonra güzel haberler vermek nasip olur sonrasında senden de güzel haberler alırız ins. GlySn canım seninde transferin yarınmis ins bebeğin sana sımsıkı tutunur. Rabbim yardımcimiZ olsun
Kızlar aranızda biosteron dhea ilacı kullanan var mı doktor bana 3.d3 . denemeden once bunu önerdi ama çok kararsız kaldim
A anneveoglusu canım senin mart sonu değil mi transfer allahım yaa bak ne aşamalara geldik çok şükür. Beni bugün arayacaklar embriyolar için allahım yardım etsin
İctiklerimiz şifa olur inşaallah canimcanım ben d3 solgarın her gün bir tane içiyorum ben
balık yağı içerikli vitamin içiyordum bitti onun yerine arı sütü polen tüketiyorum ceviz ve zeytinyağı içiyorum