2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Sağlıkla döllenirler İnşallah kaliteli embriyo olsunlar ben bu gün adet oldum yarın kan testi yaptıracagim 16 Mart'ta kontrol eğer güzel olursa herşey 19 20 mart gibi transfer olur inşallah

Taze transfer mi olacak canim

Slm kizlar benimde opu oldu bgn 13 yumurta toplandi bklm persembeye kac kalcak sabahtan agrim yoktu ama simdi basladi batma var kasiklarimda bol su iciyorum ama hic boyle zor olmamisti karnimin ustune bile yatamiyom
Geçmiş olsun canım sağlıkla döllenirler İnşallah

Slm kizlar benimde opu oldu bgn 13 yumurta toplandi bklm persembeye kac kalcak sabahtan agrim yoktu ama simdi basladi batma var kasiklarimda bol su iciyorum ama hic boyle zor olmamisti karnimin ustune bile yatamiyom

Gecmis olsun S Sabrsukurdua benimde gecen sefer opudan sonra öyle oldu.
Ameliyat olmuş gibiydim
48 saat sonra hafifledi..
Parol gibi bir agri kesici verdiler mi?
Ben onu içmiştim sanirim

Gecmis olsun S Sabrsukurdua benimde gecen sefer opudan sonra öyle oldu.
Ameliyat olmuş gibiydim
48 saat sonra hafifledi..
Parol gibi bir agri kesici verdiler mi?
Ben onu içmiştim sanirim
Ay sorma canim 4. Opum hic boyle agır gecirmemistim agri kesici aldim ama etkisi gecince yine ayniyim uyuyamadim sabaha kadar siskinlik var oturup kalkmakta bile zorlaniyom öksüremiyorum bile insallah hemn gecer ya

Ay sorma canim 4. Opum hic boyle agır gecirmemistim agri kesici aldim ama etkisi gecince yine ayniyim uyuyamadim sabaha kadar siskinlik var oturup kalkmakta bile zorlaniyom öksüremiyorum bile insallah hemn gecer ya

Cok geçmiş olsun canım
Son di mi bu ? Baska opun yoktu?
Ne zaman gelir pgt den? Transfer ne zaman yani yaklaşık?

Amin guzel arkadaşımmm hayirlisyla dollenirler kaliteli olurlar. Dua edin neolur
Hayırlısıyla başlayacaksın az kaldı inşallah son bekleyiş olur seninde hayırlısıyla sağlıkla tutunur simsiki

A anneveoglusu canım Inan bilmiyorum hiç sormadım muayenede bile Ne yumurta sayısını ne botunu . Transfer sonrasi kacinci gun yapilacak donacakmi vs. Herseyi doktora biraktim guvenip inaniyorum. Rabbime inanıyorum sonrada doktoruma. Hayirlisi

Sağolun kızlar iyiyim hiç ağrım olmadı dün kanamam oldu biraz.
Sabah aradılar sadece 1 tanesi döllenmiş moralim çok bozuldu ve hiç umudum kalmadı

Sabah aradılar sadece 1 tanesi döllenmiş moralim çok bozuldu ve hiç umudum kalmadı
Canim hic morelini bozma sen dua et hersey Allahtan hepimiz 1 yumurta ve spermden meydana geldik rabbim ol dicek ve olcak benim diger opumda 2 tane dollenmisti 1 tanesi 5. Gune geldi sende umudunu yitirme kacinci gun embriyosu transfer etcekler taze mi olcak

Canım geçen seferde az yumurta mı toplanmisti
Unutma hepimiz tek yumurta ile dünyaya geldik sağlıkla gelişsin inşallah

Geçmiş olsun canım şimdi nasilsin laboratuvar aradimi

GlySn bu kadar emek verdin sonuna geldin
Yapmaman gereken tek şey moralini bozmak
Bütün hücrelerin yeni bebegini kabul etmek için senden emir bekliyor
Umudum kalmadi deme lütfen

Benim biri olgunlaşmadı biri dollenmedi biri ertesi gün gelismedi geri kalan transfer yapilanda kimyasal oldu
Yani diyeceğim cok olmasinin bi önemi yok
Saglikli olsun bir tane olsun
Sana gelicek bebeğini kabul et ve duaya devam insallah tutunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…