2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

A anneveoglusu canım Inan bilmiyorum hiç sormadım muayenede bile Ne yumurta sayısını ne botunu . Transfer sonrasi kacinci gun yapilacak donacakmi vs. Herseyi doktora biraktim guvenip inaniyorum. Rabbime inanıyorum sonrada doktoruma. Hayirlisi
Canım druna sor bu hususları öğren derim
Herşey yolunda gidecek guzel haberler alacağız senden İnşallah
Opudan çıkınca gelişmeleri yaz oldumu

Kızlar bugün iğne yaptırmaya hastaneye gittim . Hemşire ile konuştuk biraz sakın umudunu kaybetme dedi . bugün benden önce bi bayan gitmiş çokca tedavi görmüş sayısını tam bilmiyorum 45 yaşındaymış şuan ve şükür hamileymiş . Rabbim ol dedikten sonra olur bu işin ne yaşla ne yumurta sayısıyla alakası var bence . Umudumuzu kaybetmeyip pes etmeden devam etmeliyiz . Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun:dua:

Kızlar bugün iğne yaptırmaya hastaneye gittim . Hemşire ile konuştuk biraz sakın umudunu kaybetme dedi . bugün benden önce bi bayan gitmiş çokca tedavi görmüş sayısını tam bilmiyorum 45 yaşındaymış şuan ve şükür hamileymiş . Rabbim ol dedikten sonra olur bu işin ne yaşla ne yumurta sayısıyla alakası var bence . Umudumuzu kaybetmeyip pes etmeden devam etmeliyiz . Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun:dua:

canım benim inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını gösterecek sen ve GlySn GlySn birlikte transfer olacaksınız ve güzel haberleriniz ile bize umut olacaksınız

X